Maskeli Fedai
Favori Üye
Aga izledin mi ?aga şöyle söyliyim tam bir fiyaskoydu kötü olduğunu anlamıştım ama bu kadar kötü olabileceğini düşünmemiştim
Aga izledin mi ?aga şöyle söyliyim tam bir fiyaskoydu kötü olduğunu anlamıştım ama bu kadar kötü olabileceğini düşünmemiştim
Aga izledin mi ?
Aga Ak Partililer de kötü falan yazmıştı ama ben yine beklentimi yüksek tutmuştum falan girdim iyi bir şekilde başladı dedim tamam güzeldir falan gittikçe sıradanlaştı ve vasat bir şekilde bitti.Çok ama çok sıkıcı film.Aksiyon da hiç yok denecek kadar az.Hayal kırıklığıizledim dün gece o yüzden ortalarda gözükmedim aga gece 12 de geldim
abi maskeli dediklerinde haklı sen de izleyince hak vereceksin gerçekten kötü bir film@Maskeli Fedai sen ne anlarsın sanattan sinemadan))))))
Sen de zaten vadi ekibinin yapmadigi hicbir dizi yada filimi begenmezsinabi maskeli dediklerinde haklı sen de izleyince hak vereceksin gerçekten kötü bir film![]()
bilmiyom ama doğru bir tespit olabilirSen de zaten vadi ekibinin yapmadigi hicbir dizi yada filimi begenmezsin)))
aga yarında sırada galadio var herhaldeAz önce kurtlar vadisi filistini izledim tek kelime ile süperdiözellikle abdül harikaydı.
Vadinin yeni bir film yapma zamanı geldi artık![]()
Aslında polat yok diye pek de isteğim yokaga yarında sırada galadio var herhalde![]()
senaryo ve kurgu olarak filistin filminden önde olan bir yapımAslında polat yok diye pek de isteğim yokancak bakmaya çalışırım arkadaşlar da çok övüyor.
aynen yeni film istiyoruz yaAz önce kurtlar vadisi filistini izledim tek kelime ile süperdiözellikle abdül harikaydı.
Vadinin yeni bir film yapma zamanı geldi artık![]()
bence filistin daha güzel gladyodansenaryo ve kurgu olarak filistin filminden önde olan bir yapım
abi al sana gizem şimdi çöz bakalımgelelim bu çocuğa yüce majestenin torunu değilsebu çocuk kim?
![]()
Valla benim deil)))
ben de öyle düşündüm ya bizzat o ayindeki çocuk ya da 66.neslin çocuklarından birisiabi al sana gizem şimdi çöz bakalım
66. Nesilin Uşağı olmasın