iğreniyorum bu heriften tam bir kavşak bir ara geziciydi bir muhafazakar ulan bunlar hep münafıklık alametiNihat doğan bağlandı
iğreniyorum bu heriften tam bir kavşak bir ara geziciydi bir muhafazakar ulan bunlar hep münafıklık alametiNihat doğan bağlandı
Aga nihat doğan meselesi ne oldu ya ben izliyemedimahmet çakarın her söylediğini ciddiye almayacaksın kurtlar vadisini sürekli söylüyo ulan ne alakası var
rasimde tam bir vadi düşmanı zamanında pana film buna dava açmıştı gündeme gelebilmek için polat dansözdür falan diyodu o zamandan kalan bi düşmanlığı var dikkat ederseniz aşkı memnu denen diziyi korumaya çalışıyo ahmet çakar söylerken ama vadi deyince saldırıyo o yüzden bu rasim denen adamı hiç sevmem hatta nefret ederim
adamı kesiyo yargılamıyolar diyo polat alemdar devlet görevlisi devlet
vadi zararlıdır vırvırları çok geride kaldı artık takan yok diğer dizi için zaten haklılarda vadi için ıvır xıvırdan öteye gidemez
onları takan kim ya boşverKod adı koz ilk 3 gün için çok kötü bir başlangıç yapmış 127 bin çok az
Aga Beren Saat konusunda sana hak veriyorum @takas bu arada ordaki bazı arkadaşlar seni yine hedef tahtasına koymaktan geri durmamışlar
Aga Ahmet Çakarın da geçmişte söylediği sözler piyasaya düştüonları takan kim ya boşver
yaptıkları rezil dizilerle milletin ahlakını bozdular bunu ben değil herkes söylüyor
kod adı koz sevgililer günü denlen zımbırtoya denk geldi yükselir merak etme aga
İşte abi bunu bilmeyen insan kılıklı varlıklar var ne yazık ki.
işte bu en büyük tepki siz erkeklerdenm gelsin @takas @papuleoo @-KADİR-
Aga ister nihat olsun ister ahmet bu mantık devam ettikçe yarın fatmaya öbür gün ahmete ondan sonrada başka insanımızın başına aynısı gelecek. Bu sistem değişmeli yoksa ahmet çakar dün sanki kara murattı zaten demişsin geçmişte yapmış ama ben bilmiyorum en basitinden barolar başkanı munevver karabulut davasında cem garipoğlunun avukatlığını yapıyordu ozgecan konusunda yapanları eleştiriyor eh ben ne anladım bunda iki olayda aynı. Kısacası bu nalet sistem değişmeli.Aga Ahmet Çakarın da geçmişte söylediği sözler piyasaya düştü
Tecavüz için kadın istemezse tecavüze uğramaz gibisinden birşeyler demiş geçmişte
Ablacım biz böyle bir olaya karşı sessiz kalamayız idam geri gelmeli kesin çözüm idamişte bu en büyük tepki siz erkeklerdenm gelsin @takas @papuleoo @-KADİR-
@Maskeli Fedai @Polat Şaşmaz @34rcp44
Maalesef bazıları hala dans ederek protesto ettiğini sansın agaAga ister nihat olsun ister ahmet bu mantık devam ettikçe yarın fatmaya öbür gün ahmete ondan sonrada başka insanımızın başına aynısı gelecek. Bu sistem değişmeli yoksa ahmet çakar dün sanki kara murattı zaten demişsin geçmişte yapmış ama ben bilmiyorum en basitinden barolar başkanı munevver karabulut davasında cem garipoğlunun avukatlığını yapıyordu ozgecan konusunda yapanları eleştiriyor eh ben ne anladım bunda iki olayda aynı. Kısacası bu nalet sistem değişmeli.
@vadikızı abla valla ben o olaydan sonra kendi mi kaybettim o derece. Bizim de annemiz bacımız ablamız sevdiğimiz var hatta olmasa da bu bir vatandaşlık görevidir artık buna bir dur denmeli bıçak kemiğe dayandı.
yok canım ya kesin çözümde olmaz idam amerikada idam vardaAblacım biz böyle bir olaya karşı sessiz kalamayız idam geri gelmeli kesin çözüm idam
Maalesef bazıları hala dans ederek protesto ettiğini sansın aga![]()
Abla idam olmazsa bile sert cezalar uygulanmalı artıkyok canım ya kesin çözümde olmaz idam amerikada idam varda
önü kesildi işe yarıyormu sanki
aynen cnm cezalar sert olmalıAbla idam olmazsa bile sert cezalar uygulanmalı artık
Hadim edilmeli bence alnina da kazisinlar bu ... ... soyle şöyle yapti diye al sana ceza gelen geçen yüzüne tükürür döverAbla idam olmazsa bile sert cezalar uygulanmalı artık