Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

VlPlpV.jpg

K.V.P 247.Bölüm'den Yüce Majeste Yemek Sahnesi !
Bölümden mi aga fotoğraf ya da normal hayattan mı?

Eğer diziden ise biraz basit görünüyor ben daha şekil bekliyordum :( neyse bölüme bakmakta fayda var.

Bölümden mi aga fotoğraf ya da normal hayattan mı?

Eğer diziden ise biraz basit görünüyor ben daha şekil bekliyordum :( neyse bölüme bakmakta fayda var.
evet aga bölümden
aa tşk ederim birinizi sıkıyorum sizleri sıkmıyım bari😉
Visssss abovvvvvvvvvv:)))))))))
abi gerçekler bunlar abladan iyisinimi bulcaz

abla daha rahatsız edici bir şekilde sarılmadınki sıkılalım :F

neee iltifat ediyor ablasınaa

aynen öyle abla :)

@papuleoo naber nasilsin :))) siyasi ve diger konularda yaptigin yorumlari zevkle takip ediyorum :))) baya iyi tartismalara giriyorsun 😉

@papuleoo naber nasilsin :))) siyasi ve diger konularda yaptigin yorumlari zevkle takip ediyorum :))) baya iyi tartismalara giriyorsun 😉
Teşekkür ederim abi :) maalesef iyi değilim son olaylardan sonra ister istemez bazı şeylere sessiz kalamiyorum. Üstüne dünyadan ve çevresinden bi haber insanların yorumlarını okuyunca yediremiyorum kendime yoksa normal de sakin bir insanım ama bu konularda maalesef kendime engel olamıyorum.

Sen nasılsın abi :)

Teşekkür ederim abi :) maalesef iyi değilim son olaylardan sonra ister istemez bazı şeylere sessiz kalamiyorum. Üstüne dünyadan ve çevresinden bi haber insanların yorumlarını okuyunca yediremiyorum kendime yoksa normal de sakin bir insanım ama bu konularda maalesef kendime engel olamıyorum.

Sen nasılsın abi :)
Allah razi olsun kardesim iyiyim cok sukur:)

ya abi konuşsana ağzından kerpetenle laf alıyoruz @china_shangai :D yenge mi izin vermiyo yoksa :D
Bana izin vermiyecek yenge daha anasinin karninda dogmamis :(:(:(:(