aa tşk ederim birinizi sıkıyorum sizleri sıkmıyım bari😉sen daha süpersin abla![]()
aa tşk ederim birinizi sıkıyorum sizleri sıkmıyım bari😉sen daha süpersin abla![]()
Visssss abovvvvvvvvvvsen daha süpersin abla![]()
Bölümden mi aga fotoğraf ya da normal hayattan mı?![]()
K.V.P 247.Bölüm'den Yüce Majeste Yemek Sahnesi !
neee iltifat ediyor ablasınaaVisssss abovvvvvvvvvv))))))))
evet aga bölümdenBölümden mi aga fotoğraf ya da normal hayattan mı?
Eğer diziden ise biraz basit görünüyor ben daha şekil bekliyordumneyse bölüme bakmakta fayda var.
aa tşk ederim birinizi sıkıyorum sizleri sıkmıyım bari😉
abi gerçekler bunlar abladan iyisinimi bulcazVisssss abovvvvvvvvvv))))))))
neee iltifat ediyor ablasınaa
yok ondan demedim takas beni sıkıyosun karışmaevet aga bölümden
abi gerçekler bunlar abladan iyisinimi bulcaz
abla daha rahatsız edici bir şekilde sarılmadınki sıkılalım
aynen öyle abla![]()
ya abi sen bi başkasın kralsın kral harbiden çok özledim seni adamın dibi dibi dibiBende sizleri cok ozledim guzel kardeslerim benim)))))))))
aga bu özgecan olayından sonra herkes bu videoyu paylaşıyor facebookta bende konu açayım bari
Tapatalk 2
Teşekkür ederim abi@papuleoo naber nasilsin)) siyasi ve diger konularda yaptigin yorumlari zevkle takip ediyorum
)) baya iyi tartismalara giriyorsun 😉
Allah razi olsun kardesim iyiyim cok sukurTeşekkür ederim abimaalesef iyi değilim son olaylardan sonra ister istemez bazı şeylere sessiz kalamiyorum. Üstüne dünyadan ve çevresinden bi haber insanların yorumlarını okuyunca yediremiyorum kendime yoksa normal de sakin bir insanım ama bu konularda maalesef kendime engel olamıyorum.
Sen nasılsın abi![]()
Bana izin vermiyecek yenge daha anasinin karninda dogmamis
abi bunları yengenin yanında da diyebilirmisinAllah razi olsun kardesim iyiyim cok sukur
Bana izin vermiyecek yenge daha anasinin karninda dogmamis![]()
Aman de abi yenge duymasınAllah razi olsun kardesim iyiyim cok sukur
bende cevap alamadım dahaAllah razi olsun kardesim iyiyim cok sukur
Derim derim de sonrasi mechulabi bunları yengenin yanında da diyebilirmisin![]()
duysa nolur aga abiden bahsediyoruzAman de abi yenge duymasın![]()
abi belki yenge affeder öyle demeDerim derim de sonrasi mechul)))))))))bu alemden mechul bir aleme gecis surecim baslar
((((