- Reaksiyon puanı
- 31,942
- Puanı
- 860
abi velev ki bu hafta ara vermedi haftaya verecek o aman daha kötü olacak
Niye bu hafta olmazsa haftaya ara verecek diyorsun Aynen bende cozemedimabi velev ki bu hafta ara vermedi haftaya verecek o aman daha kötü olacakNiye bu hafta olmazsa haftaya ara verecek diyorsun)))) anlamadım .
keşke başka isim bulsalardı koz daki adam daha iyi olurduYüce Majeste karekteri için konuşulan isim: Kayahan Yıldızoğlu
![]()
@takas @china_shangai @Polat Şaşmaz @Maskeli Fedai @Çiğdem- @34rcp44 @vadikızı @Master.1000 @papuleoo
takas filmi nerden izliyosun senKod Adı k.o.z. filmini izliyorum ilk yarı bitti cemaate süper anlatıyor paralel yapıyı deşifre eden bi film
Bakalım ikinci yarıda neler olacak@china_shangai
olur valla bencedeYüce Majeste karekteri için konuşulan isim: Kayahan Yıldızoğlu
![]()
@takas @china_shangai @Polat Şaşmaz @Maskeli Fedai @Çiğdem- @34rcp44 @vadikızı @Master.1000 @papuleoo
Süper olur tam tipi 😉))) gizemli alengirli yabancı Aktör tipi var
özgecan ı öldüren vahşi yaratıkları idam edin diyor abi imkanın varsa beyaz tv de bakabilirsin@takas @china_shangai sinan engin o vahşi yaratıklara saydırıyor canlı yayında üst üste bu jip leri idam edin diyor ben de öyle diyorum
Anlamadım biraz acar mısın kadir
Maalesef aga bu tür kötü durumlara bir çözüm bulunmalı artıkSinan Engin: ''İdam cezası gerek bunlara. Oturtun sandalyeye verin gazı. Verin gazı bu p..lere