Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

abi velev ki bu hafta ara vermedi haftaya verecek o aman daha kötü olacak​
Niye bu hafta olmazsa haftaya ara verecek diyorsun :))))) anlamadım .

Kod Adı k.o.z. filmini izliyorum ilk yarı bitti cemaate süper anlatıyor paralel yapıyı deşifre eden bi film
Bakalım ikinci yarıda neler olacak :D @china_shangai

Yüce Majeste karekteri için konuşulan isim: Kayahan Yıldızoğlu

B90GVBnIgAA6zEn.jpg:large

@takas @china_shangai @Polat Şaşmaz @Maskeli Fedai @Çiğdem- @34rcp44 @vadikızı @Master.1000 @papuleoo

Son düzenleme:
Kod Adı k.o.z. filmini izliyorum ilk yarı bitti cemaate süper anlatıyor paralel yapıyı deşifre eden bi film
Bakalım ikinci yarıda neler olacak :D @china_shangai
Helal olsun kardeşim :))) nasıl sinema kalabalık mı

olur valla bencede​
Sen onayı verdin gerisi teferruat 😉)))

Ben bitti demeden bitmezli sahneyi birebir vadiden almışlar aynısı
@china_shangai abi kalabalık vardı baya ama sadece bi salon ayrılmış filme bugüne özel bi durumda olabilir malum

Abi hakan fidanı hakan Ural oynuyo müthiş oyuncu tam vadiye uygun acayip yakışır kendisine istiyordu zaten

Mit i tit yapmışlar hakan fidan çınar olmuş
Ama oyuncu seçimleri çok iyi yani benzetmisler epey Fetullah birebir aynı mesela:D

Konu paralel yapı güzel ama daha iyisini beklerdim vadiden başkası bu işleri yapamaz biz yapsaydik felaket ötesi olurdu

Cemaate acayip giydirmisler yalnız helal olsun :D

Son düzenleme:
özgecan ı öldüren vahşi yaratıkları idam edin diyor abi imkanın varsa beyaz tv de bakabilirsin :(
Ok

Sinan Engin: ''İdam cezası gerek bunlara. Oturtun sandalyeye verin gazı. Verin gazı bu p..lere

Sinan Engin: ''İdam cezası gerek bunlara. Oturtun sandalyeye verin gazı. Verin gazı bu p..lere​
Ertem Şener Kapağı taktı 😉)))) penguen lemancılar 😉)) Yüzyıl'ın kapağı

Forum İstatistikleri

Konular
176,571
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy