Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

@Çiğdem- akifi bitirdiniz bakalım cahitte işe yarayacak mı bu mesajlarınız :D hee cahitte akif gibi olsa hiç umrrumda olmaz açıkçası :D

ayoll herkes demek o çevrede çoğunluk demektir
dün cahitin kaçma sahnesinden alemto sen recep amter china shangai maskeli fedai polat şaşmaz bu saydıklarım bu sahneden şikayet etti bende bu sahneler olmasın herkes bıktı diyorum bu forumda çoğunluk bıktı demektir herkesin anlamı bukadar kişi bundan rahatsız olmuş ben diyincemi sıkıntı oluyor brakın allah aşkına
herkes demek vadicilerin çoğu bundna rahatsızdır demektir recep @Maskeli Fedai @takas @china_shangai @AlemTo master bunların hepsi dün cahitin kaçırılma sahnesinden rahatsız oldunu belirttiler bende dedimi herkes bu sahneden rahatsız böyle sahneler olmasın sen kalkmıssın bana diyorsınkı sadece sen diyorsun bunu başka diyen yok diyorsun papuleoo bak ben sana bir sürü adam saydım benimle aynı şeyi düşünen
Çiğdem benden bahsediyorsun ama yanlışın var ben dün vadiye 1 tane kötü yorum yapmadım eğer yanlışım varsa göster mesajımı :) yani şikayetçiler arasında ben yoktum :D

Son düzenleme:
ben ne yorum okudysam cahiti beğenen çoık
Ben asla sevmiyorum rol yapma kabızı
ya arkadaş sevin diyen oldumu ben görüşümü söylüyorum

ayoll herkes demek o çevrede çoğunluk demektir
dün cahitin kaçma sahnesinden alemto sen recep amter china shangai maskeli fedai polat şaşmaz bu saydıklarım bu sahneden şikayet etti bende bu sahneler olmasın herkes bıktı diyorum bu forumda çoğunluk bıktı demektir herkesin anlamı bukadar kişi bundan rahatsız olmuş ben diyincemi sıkıntı oluyor brakın allah aşkına
çiğdem kendi adına konuş onlar bıktık demedi bir kere
yeter ne olur ya

@vadikızı @papuleoo tebrik ederim benim bugüne kadar ki rahatsız olduğum durumu siz de kendiniz tesbit ettiniz benim ısrarla bu söylemlere karşı çıkma sebebim bu işte 🙂
@Çiğdem- bu söylenilenleri dikkate alsan daha iyi olur gibi diye düşünüyorum :D
derdimi anlayan biri çıkmış çok şükür çok

@Çiğdem @AlemTo duydunmu cnm bak olumsuz yorum yazmadım
diyor doğru dürüst okumuyorsun yorumları yanına arkadaş arama
boşuna

Son düzenleme:
Kanal D'de yayınlanan ''7 Gün D'' programı Kurtlar Vadisi Pusu Setine Konuk Oluyor.Setteki Hallerimizi görmek istiyorsanız Pazar Günü Sabah 7 Gün D Programını kaçırmayın

Forum İstatistikleri

Konular
176,571
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy