Neyin var aga geçmiş olsunPazartesi giderim![]()
bi kaza bela falan filan olmazsa yarın gidecem aga kod adı koza anlatırım sanaPazartesi giderim![]()
Çiğdem benden bahsediyorsun ama yanlışın var ben dün vadiye 1 tane kötü yorum yapmadım eğer yanlışım varsa göster mesajımıayoll herkes demek o çevrede çoğunluk demektir
dün cahitin kaçma sahnesinden alemto sen recep amter china shangai maskeli fedai polat şaşmaz bu saydıklarım bu sahneden şikayet etti bende bu sahneler olmasın herkes bıktı diyorum bu forumda çoğunluk bıktı demektir herkesin anlamı bukadar kişi bundan rahatsız olmuş ben diyincemi sıkıntı oluyor brakın allah aşkına
herkes demek vadicilerin çoğu bundna rahatsızdır demektir recep @Maskeli Fedai @takas @china_shangai @AlemTo master bunların hepsi dün cahitin kaçırılma sahnesinden rahatsız oldunu belirttiler bende dedimi herkes bu sahneden rahatsız böyle sahneler olmasın sen kalkmıssın bana diyorsınkı sadece sen diyorsun bunu başka diyen yok diyorsun papuleoo bak ben sana bir sürü adam saydım benimle aynı şeyi düşünen
Bende gitmek isterim bedavaya almıyorlar babamdan da para istemeye utanıyorumbi kaza bela falan filan olmazsa yarın gidecem aga kod adı koza anlatırım sana![]()
ee aga bizde liseye giderken öyleydik idare edeceksin şimdi de değişen bişey yok pek gerçiBende gitmek isterim bedavaya almıyorlar babamdan da para istemeye utanıyorum![]()
bişey olmaz olmaz grip mripten kimseye bişey olmaz nazlanma agaGrip oldum
sana çok net söylüyorum ben spoiler mpoilerden anlamam ne aklıma gelirse yazacam buraya yazınca filmi izlemeyecekmisin sanki izleyeceksin@takas aga spoiler dışında anlatabilirsinyorumunu buraya yaparsın
ya arkadaş sevin diyen oldumu ben görüşümü söylüyorumben ne yorum okudysam cahiti beğenen çoık
Ben asla sevmiyorum rol yapma kabızı
çiğdem kendi adına konuş onlar bıktık demedi bir kereayoll herkes demek o çevrede çoğunluk demektir
dün cahitin kaçma sahnesinden alemto sen recep amter china shangai maskeli fedai polat şaşmaz bu saydıklarım bu sahneden şikayet etti bende bu sahneler olmasın herkes bıktı diyorum bu forumda çoğunluk bıktı demektir herkesin anlamı bukadar kişi bundan rahatsız olmuş ben diyincemi sıkıntı oluyor brakın allah aşkına
derdimi anlayan biri çıkmış çok şükür çok
aaaa süper ya saat kaçtaKanal D'de yayınlanan ''7 Gün D'' programı Kurtlar Vadisi Pusu Setine Konuk Oluyor.Setteki Hallerimizi görmek istiyorsanız Pazar Günü Sabah 7 Gün D Programını kaçırmayın