Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

ben ne yorum okudysam cahiti beğenen çoık
ben beğenmiyorum demedim abartma var dedim abartma var kabul etsende etmesende cahiti abartıyolar

cnm ben bir kız olduğum halde bunu biliyorum 2 kol bağlıykan nabız durduramazsın siz erkekler bilmiyorsanız bu benim sorunum değil 🙂🙂🙂
@taka @polat Şaşamz @china_shangai @-KADİR- vadici beylere soralım bunu abartılı değil diyorsalar ben susucam ama ben kız oalrak bunu biliyorsam ve siz erkekelr bunu bilmiyorsanız burda hata bende olmaz 🙂🙂🙂
2 sayfadır abartma var diye yazıyoruz zaten daha ne :D

ben beğenmiyorum demedim abartma var dedim abartma var kabul etsende etmesende cahiti abartıyolar

evet ama size birşey demiyorlar bna gelip bu yorumu sadece sen yapıyorsun çoğul konusma senden başka böyle söyleyen yok diyorlar 🙂🙂🙂

@vadikızı @papuleoo tebrik ederim benim bugüne kadar ki rahatsız olduğum durumu siz de kendiniz tesbit ettiniz benim ısrarla bu söylemlere karşı çıkma sebebim bu işte 🙂
@Çiğdem- bu söylenilenleri dikkate alsan daha iyi olur gibi diye düşünüyorum :D

cnm ben bir kız olduğum halde bunu biliyorum 2 kol bağlıykan nabız durduramazsın siz erkekler bilmiyorsanız bu benim sorunum değil 🙂🙂🙂
@takas @Polat Şaşamz @china_shangai @-KADİR- @Maskeli Fedai vadici beylere soralım bunu abartılı değil diyorsalar ben susucam ama ben kız oalrak bunu biliyorsam ve siz erkekelr bunu bilmiyorsanız burda hata bende olmaz 🙂🙂🙂
Ben onu sormadım 😉 bilerek mi oraya cekiyorsun konuyu anlamadım. Bazı sahneleri abartılıyor onu zaten belirttim anlaşılan okumuyorsun mesajari öyle konuşuyorsun :)

Ayrıca soruma cevap alamadım herkes olarak kendini mi kast ediyorsun eğer öyleyse ben tamam bu kız kendini anlatıyor deyip sana hak verecem :)

Dün Paso Cahit ve saçmalıklarını seyrettik😉)))birde Akif'in Rolü cahitten fazla diyorlar

Ben onu sormadım 😉 bilerek mi oraya cekiyorsun konuyu anlamadım. Bazı sahneleri abartılıyor onu zaten belirttim anlaşılan okumuyorsun mesajari öyle konuşuyorsun :)

Ayrıca soruma cevap alamadım herkes olarak kendini mi kast ediyorsun eğer öyleyse ben tamam bu kız kendini anlatıyor deyip sana hak verecem :)
ben ne yorum okudysam cahiti beğenen çoık
Ben asla sevmiyorum rol yapma kabızı

herkes demek vadicilerin çoğu bundna rahatsızdır demektir recep @Maskeli Fedai @takas @china_shangai @AlemTo master bunların hepsi dün cahitin kaçırılma sahnesinden rahatsız oldunu belirttiler bende dedimi herkes bu sahneden rahatsız böyle sahneler olmasın sen kalkmıssın bana diyorsınkı sadece sen diyorsun bunu başka diyen yok diyorsun papuleoo bak ben sana bir sürü adam saydım benimle aynı şeyi düşünen

imzamı atarım oda yetmez kaşemide basarım aga :A

Dün Paso Cahit ve saçmalıklarını seyrettik😉)))birde Akif'in Rolü cahitten fazla diyorlar
oo başkan hoşgeldin bilirim sen cahit i beğenmezsinde sahneler güzeldi be abi :A:A

evet ama size birşey demiyorlar bna gelip bu yorumu sadece sen yapıyorsun çoğul konusma senden başka böyle söyleyen yok diyorlar 🙂🙂🙂
çünkü sen herkese bıkkınlık geldi diyosun kendi adına konuşacaksın çoğul değil :)

Tabi seven çok en basitinden geçen sene vadiyi ayakta tutan bir cahit iki pusattı bu sahneler anlıklarda uçuyordu.
aga yiğidi öldür hakkını yeme geçen sezonu ayakta tutan 1 numaralı isim karaydı unutmayalım
kara ve pusat bunlar geçen sezonun yıldızları

ya çiğdem dün 50 tane yorum yaptıysam 49 u övgülerle doludur bıkkınlık kelimesini kullanmış olsa ihtimalim bile yok :D

çünkü sen herkese bıkkınlık geldi diyosun kendi adına konuşacaksın çoğul değil :)

aga yiğidi öldür hakkını yeme geçen sezonu ayakta tutan 1 numaralı isim karaydı unutmayalım
kara ve pusat bunlar geçen sezonun yıldızları
ayoll herkes demek o çevrede çoğunluk demektir
dün cahitin kaçma sahnesinden alemto sen recep amter china shangai maskeli fedai polat şaşmaz bu saydıklarım bu sahneden şikayet etti bende bu sahneler olmasın herkes bıktı diyorum bu forumda çoğunluk bıktı demektir herkesin anlamı bukadar kişi bundan rahatsız olmuş ben diyincemi sıkıntı oluyor brakın allah aşkına

@takas aga sen de bu tuzağa düşme hep beraber akif i pasifize ettiler şimdi cahit i hedefe koymuşlar diren cahit! cahit i yedirmeyiz :F

herkes demek vadicilerin çoğu bundna rahatsızdır demektir recep maskeli fedai polat şaşmaz takas china_shangai alemto master bunların hepsi dün cahitin kaçırılma sahnesinden rahatsız oldunu belirttiler bende dedimi herkes bu sahneden rahatsız böyle sahneler olmasın sen kalkmıssın bana diyorsınkı sadece sen diyorsun bunu başka diyen yok diyorsun papuleoo bak ben sana bir sürü adam saydım benimle aynı şeyi düşünen
Ben başkası senin gibi düşünmüyor demedim 😉 ama senin herkes böyle düşünüyor demene takıldım şu an yapılan yorumlardan kadir ve vadikızı da bu konuda benimle hem fikir bu işler isim saymakla olmuyor önce bunu anlayalım :) diğer arkadaşlar ve senin görüşüne saygı duyarım seversin sevmezsin bu beni ilgilendirmez ancak herkes deyip de beni olaya katarsan sana dur derim. Çünkü dediğim gibi cahit sahnelerinde abartı olsada bir memati abdül olamasa da cahitin rolünü beğeniyorum NET.

@takas aga aynen haklısın karayı unuttum geçen senede büyük emeği vardı.

@takas aga sen de bu tuzağa düşme hep beraber akif i pasifize ettiler şimdi cahit i hedefe koymuşlar diren cahit! cahit i yedirmeyiz :F
ben dün @takas a söyledim zaten akifte işlem tamamdır sıra cahitte dedim:A:A:A

@-KADİR- naber kardeşim @Çiğdem- ablamın üstüne gitmeyin :)) ablamın rahatsızlıklarına imzamı atar sonrada o kadar :)))))))
birazdan bir yazı hazırlayıp vadi konularını brakıcam zaten abiciğim size birşey diyemeyip bana yükleniyorlar benim yorumlarıma tepki oluyor sonra bir bakıyorum çoğunluk benim yorumlarımı kullanıyorlar siz benim yorumlarımı kendiniz söyleyip doğru derken bunu ben söyleyince olay oluyor kısa bir veda yazısı hazırlayıp brakıcam vadi konularını 🙂🙂

@Çiğdem- bak burda kendinin ne yaptığına bakmayıp hala insanları suçluyorsun ben aciz miyim ki başkalrına söyleyemediğim şeyleri sana söyleyeyim kabul et işte üslubun itici bu yüzden yazdıkların tepki çekiyor bunu düzelteceğine hala suçlamalar yöneltiyorsun; istediğin eleştiriyi yaparsın sana karışamaz kimse ama bu üslupla olmaz 🙂
vadi konularınıda bırakamazsın sonuçta sen 6. sınıftan bu yana vadiyi izleyen birisisin kolay mı o sanıyorsun bırakmayı :A hiçbirşey olmazsa dayanamayıp benim yorumlarımı okumak için konulara gelirsin yine :F