Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

cahit iyi de yürürken yavaş yavaş yürüyüp mal mal etrafa bakmasına gıcık oluyorum :D yürüyüşü olmuyor
abartılı sahne yazmalarına gerek yok polatın yanına verecekler tamam gerisi fazla

cahit iyi de yürürken yavaş yavaş yürüyüp mal mal etrafa bakmasına gıcık oluyorum :D yürüyüşü olmuyor
abartılı sahne yazmalarına gerek yok polatın yanına verecekler tamam gerisi fazla
aga polat ın yanında onun işi yok polat ın yanında pasifeleşir artık bu sezon da o dediğin olmaz şu an cahit in yolu dizide epeyce uzun ve önemli

aga polat ın yanında onun işi yok polat ın yanında pasifeleşir artık bu sezon da o dediğin olmaz şu an cahit in yolu dizide epeyce uzun ve önemli
aynen katılıyorum sana cahit tek devam etsin
polatın yanına başka adamlar olur mesele yasin
süper duruyordu yanında birde timur

fazla abarttılar cahiti pasifleşsin akif gibi olsun

aga yapma cahit mematiyle abdülün ayakkabısını bağlar ancak :D
ayoll sizin cahit dediğiniz adam koskoca 4 sezon ayakcı gibi birşeydi zaten
star dönemi 4.sezon sonra 5.sezon atv dönemi 6.sezon tnt 7.sezon atv bu 4 sezonda cahitin ne ağırlığı vardı allah aşkına mematiyle abdülheyin dalga geçtiği küçük gördüğü bir adamdı cahit geçen yıl ortaya çıktı 4 sezon hiç varlığı bile olmayan adamı geçen yıl birden bire karşımıza süperman diye çıkardılar bunu yiyen vadicilere ben inanamıyorum
bu forumdada bunun farkında olan benden sonra @china_shangai ve sen @takas ikiniz varsınız gibi görünüyor 🙂🙂🙂🙂

star dönemi 4.sezon sonra 5.sezon atv dönemi 6.sezon tnt 7.sezon atv bu 4 sezonda cahitin ne ağırlığı vardı allah aşkına mematiyle abdülheyin dalga geçtiği küçük gördüğü bir adamdı cahit geçen yıl ortaya çıktı 4 sezon hiç varlığı bile olmayan adamı geçen yıl birden bire karşımıza süperman diye çıkardılar bunu yiyen vadicilere ben inanamıyorum
bu forumdada bunun farkında olan benden sonra @china_shangai ve sen @takas ikiniz varsınız gibi görünüyor 🙂🙂🙂🙂
çiğdem abartma istersen ya biliyoruz herhalde ön planda
diye böyle diyemezsin süpermen olduğuda yok dün kaç kere
gördük akifi daha çok gördük cahitten yapma ya

herkes farkında mematiyle abdül gidince cahit i ön plana çıkardılar çıkarsınlar ama 2 bölümdür sahneleri abartılı yerini bilse bizim için sorun yok bi akif değil sonuçta

yok cnm ya ön planda olduğu için size öyle geliyor
yok abla abartma var cahit konusunda bize öyle gelmiyor öyle zaten

Forum İstatistikleri

Konular
176,555
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy