Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

abi 4 milyon çok iddaalı bi rakam zor gözüküyor ama İnşallah fazlasıyla olur
böyle bi film bizden beklenirdi aslında bu yıl değil de seneye şöyle bomba bi film gelse iyi olur vadiden özledik
gişeyi paramparça edelim
Türkiye de aksiyonu macerayı derin konuları halka aşılayan sevdiren ve ilgi duymasını sağlayan tek yapım vadidir

tv de hiçbi erkek işi reyting alamamasına kumandanın nerdeyse tamamıyla kadınlarda olmasına rağmen o kadar büyük bi dizi ki ne olursa olsun zirvede ama öyle ama böyle
hacı bu filim filimden öte bir şey :)) iddia ediyorum bu filime insanlar bilinçli olarak çullanacak

Sinemalar.com da herkes yalaka algı operasyonu yapıyorlar filme gitmeyin demiş.İlginçtir avatari Erdoğan olan birisi de filmi beğenmemiş
inadına gidecem inadına herkese tavsiye edecem :)))) bu bir algı savaşı bakalım kim kazanacak :))))))

hacı bu filim filimden öte bir şey :)) iddia ediyorum bu filime insanlar bilinçli olarak çullanacak

inadına gidecem inadına herkese tavsiye edecem :)))) bu bir algı savaşı bakalım kim kazanacak :))))))
abi İnşallah dediğin olur bende arkadaşlarıma hepsine tavsiye ettim gidecekler epey çok
filme sadece aksiyon filmi gözüyle bakanlarda var

Yok aga sadece okudum.Taktığim söylenemez :D @takas
hiç takma aga buraya yazacak kadar bile tınlama onları kudursunlar kendi çöplüklerinde :D

d5161db865c430b929cbe45df48076f4.jpg
f976d9e97832cf7d9d010d2f202e90f9.jpg

Bu cocuk yakinda büyük oyuncu olur

Bu haftalık eleştiri yapmayı düşünmüyorum :A ama Cait ve takas meselelerini eleştirebilirim aslında :A
takas meselsi normal bence adamlarda hamle yapıyorlar doğal olarak cahit konusunda tarafsızım bir yanım cahit i çok abartıyorlar bu kadarına gerek yok diyorum sonra adamın sahnelerine bakıyorum zevk alıyorum o yüzden senaristler ne yaparsa sesimi çıkarmam bu konuda her iki durumda kendi içinde mantıklı :D

takas meselsi normal bence adamlarda hamle yapıyorlar doğal olarak cahit konusunda tarafsızım bir yanım cahit i çok abartıyorlar bu kadarına gerek yok diyorum sonra adamın sahnelerine bakıyorum zevk alıyorum o yüzden senaristler ne yaparsa sesimi çıkarmam bu konuda her iki durumda kendi içinde mantıklı :D
Aga 2 yıldır sürekli takas meselesi gına getirdi bu arada takas deyince aklıma bizim @takas geliyor şaşırıyorum :A

bende cahit sahnelerinde zevk alıyorum valla