Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Reytingler orta halli gelmiş :) ancak reyting lerin yükselmesi iyiye işaret.

Birde haftaya ara vermeseler üstüne güzel bir bölüm olsa 10 reytingi rahat geçeriz :)

rahat olu haftaya ara verme gibi bi lüksleri yok haftayada yeni bölüm olur ama ondan sonraki hafta yeni bölüm olmayabilir reytingler hala kötü ama bölümlerin artık kötü olma lüksü yok kaybettiğimiz seyircileri tekrardan kazanmak için her hafta iyi olmalıyız yoksa reyting yükselmez.

şimdi ben bir yorum yapacam ama bana çoğu kişi kızacak olsun ben yinede yapayım
her seferinde yeni tim komutanın gelmesi ve bir öncekinden daha efsane olması baydı artık.. armageddon vardı ölülerini bile ortalıkta bırakmıyorlardı adamlar kaybolup gittiler.. lion timi ortaya çıktı. İyi güzel çıksın ama iki oluşumu bir arada işleseler olmuyor mu her yeni gelen tim komutanın bir havalar, tripler.. artık alıştık bu durumlara ama gerçekten çok sıradanlaştı:))))). yeni timin geliş sahnesine lafım yok keyif alarak izledim.fakat adamların basitçe ölmesi ve böylesine bir toplantıda keklik gibi merminin ortalarına atlamaları artık bıktırdı.ya bi 5 dakika çatıştırın adamları..direk mermi bekle geliyorum diyor. hocanın önderliğinde türk devletleriyle bir toplantı yapılıyor ama bu toplantıyı kgt korumuyor saçmalığa bakar mısınız. mete halen daha kgt ya da devlet kurumlarında söz sahibiymiş gibi toplantının yerini kolayca öğrenebiliyor v.s v.s .. nerede tilki :( sadece borsayı manipule etmek için yapılan operasyon için mi girdi diziye raskoln nerede:( vuruldu madem çıkartmadınız diziden nereye kayboldu 😱 bu bölümde akılda kalan en güzel yerlerden biride baronluk olayıydı.:) evet eskisi gibi deil olamayacakta ama o baronluk ortamı işte 3-4 kişinin toplanıp konsey havası yaratması güzeldi.... bu yüce majesteyi de abartıyorlar.. zaten abarttıklarının farkına vardıkları için nasıl bir karakter ortaya koyacaklar onuda çözemediler bu sebepten dolayı da majeste olayı sürekli uzuyor... senaristlerin insanların aklını karıştırması daral getirdi.:(. amon ra yüce majeste sarmalı kargaşası artık son bulsun diyorum.şu bölümleri izleyince gerçekten anlıyorum ki eski vadi ne kadar büyük bir konseptmiş.:)))))

şimdi ben bir yorum yapacam ama bana çoğu kişi kızacak olsun ben yinede yapayım
her seferinde yeni tim komutanın gelmesi ve bir öncekinden daha efsane olması baydı artık.. armageddon vardı ölülerini bile ortalıkta bırakmıyorlardı adamlar kaybolup gittiler.. lion timi ortaya çıktı. İyi güzel çıksın ama iki oluşumu bir arada işleseler olmuyor mu her yeni gelen tim komutanın bir havalar, tripler.. artık alıştık bu durumlara ama gerçekten çok sıradanlaştı:))))). yeni timin geliş sahnesine lafım yok keyif alarak izledim.fakat adamların basitçe ölmesi ve böylesine bir toplantıda keklik gibi merminin ortalarına atlamaları artık bıktırdı.ya bi 5 dakika çatıştırın adamları..direk mermi bekle geliyorum diyor. hocanın önderliğinde türk devletleriyle bir toplantı yapılıyor ama bu toplantıyı kgt korumuyor saçmalığa bakar mısınız. mete halen daha kgt ya da devlet kurumlarında söz sahibiymiş gibi toplantının yerini kolayca öğrenebiliyor v.s v.s .. nerede tilki :( sadece borsayı manipule etmek için yapılan operasyon için mi girdi diziye raskoln nerede:( vuruldu madem çıkartmadınız diziden nereye kayboldu 😱 bu bölümde akılda kalan en güzel yerlerden biride baronluk olayıydı.:) evet eskisi gibi deil olamayacakta ama o baronluk ortamı işte 3-4 kişinin toplanıp konsey havası yaratması güzeldi.... bu yüce majesteyi de abartıyorlar.. zaten abarttıklarının farkına vardıkları için nasıl bir karakter ortaya koyacaklar onuda çözemediler bu sebepten dolayı da majeste olayı sürekli uzuyor... senaristlerin insanların aklını karıştırması daral getirdi.:(. amon ra yüce majeste sarmalı kargaşası artık son bulsun diyorum.şu bölümleri izleyince gerçekten anlıyorum ki eski vadi ne kadar büyük bir konseptmiş.:)))))
abi dediklerine harfiyen katılıyorum ama burda senaristlerin suçu yok herşey yönetmende bitiyo inşalalh bu yönetmende değişir yoksa çatışma sahneleri çok basitçe oluyo dediğin gibi adamlar bir tane bile lion timinden adam öldüremedi aynı şekilde cahittede hepsini keklik gibi avladı hatta son adamı elinden vurdu ama adamın gıkı çıkmadı dediğim gibi herşey yönetmende bitiyo ne yazıkki mematinin öldüğü sezondan bu yana gerçekçi bi çatışma sahnesi izleyemedik :(

@34rcp44 ne bileyim bu bölümü hemen hemen herkes beğenmiş ama bana pek tat ve heyecan vermedi maalesf:))) benim kafamdaki bölüm bu deildi .birde şu cahite bu sahneleri yazan oynatan adamın bütün ehliyetini elinden alacaksın.acayip ütopik saçma sahneler. adam her bölüm tek başına orduları yerle bir ediyor. ben ekran başında bu sahneleri izlerken utancımdan yerin dibine giriyorum:)))) nedir kardeşim illa bu tür sahneler çekilmek zorunda mı anlamış deilim:)))) akif dedik yerle yeksan oldu :D ben cahiti de 2 senedir haykırıyorum inşaallah akıbeti akiften beter olur da bu saçmalıklardan kurtuluruz diyorum:X

@34rcp44 ne bileyim bu bölümü hemen hemen herkes beğenmiş ama bana pek tat ve heyecan vermedi maalesf:))) benim kafamdaki bölüm bu deildi .birde şu cahite bu sahneleri yazan oynatan adamın bütün ehliyetini elinden alacaksın.acayip ütopik saçma sahneler. adam her bölüm tek başına orduları yerle bir ediyor. ben ekran başında bu sahneleri izlerken utancımdan yerin dibine giriyorum:)))) nedir kardeşim illa bu tür sahneler çekilmek zorunda mı anlamış deilim:)))) akif dedik yerle yeksan oldu :D ben cahiti de 2 senedir haykırıyorum inşaallah akıbeti akiften beter olur da bu saçmalıklardan kurtuluruz diyorum:X
abi cahit konusunda bende sana katılıyorum cahitin girdiği yerlerde usta olsaydı bırak orduyu taburu tek başına devirse kimse bişey demezdi ama cahit bu işi yapınca göze batıyo akif gibi oyüzden cahitin konumunda usta olmalıydı ama senaristler bahadırların yazmış olduğu hikayeye bağlı kalmaktan başka bişey yapamıyolar :D

Bölüm yorumumu yapayım bende :D

Bölüm güzeldi.Gereksiz karakterlerin bir bir diziden çıkması iyiye işaret.Replikler düzelmiş gibiydi ama yetmez daha fazlası lazım.Ortalar durgun geçti ama son sahnelerde yine açıldı.Lion timi komutanıçok iyi bir şekilde girdi diziye umarım karizmasını çizmezler :D

Yalnız Cahitin tek başına o kadar kişiyi öldürmesi ve tek başına kurtulması bana pek inandırıcı gelmiyor kesinlikle.Birde Polat ne zaman bir düşmanı ele geçirse onlarda Polatın dostunu kaçırıp takas yapmaları artık gına getirdi.Bölüm güzeldi ama abartmaya da gerek yok.Sezonun en iyi bölümü 230 dur onun gibi bir bölüm de bu sezon gelmez.

Neyse böyle güzel bölümlerle bu sezonu kapatalım yeter :)

@Polat Şaşmaz bölümden önce bunların yazacağı en iyi bölüm bile Bahadırların yazacağı bölümün çeyreği etmez diyorken bölümden sonra iyi ki Bahadırlardan kurtulduk onlar bbu bölümleri örnek alsın diyorsun

Ne ilginç adamsın vesselam :)

@Polat Şaşmaz bölümden önce bunların yazacağı en iyi bölüm bile Bahadırların yazacağı bölümün çeyreği etmez diyorken bölümden sonra iyi ki Bahadırlardan kurtulduk onlar bbu bölümleri örnek alsın diyorsun

Ne ilginç adamsın vesselam :)
vadi adamı madam yapar ona göre herkes akıllı olsun büyük konuşmasın NET :D

dünkü bölüm resmi youtube kanalında daha şimdiden 300 bine dayandı müthiş gidiyor vadi

Şaka gibi resmen :A neyse alıştık artık :A
çd bizim kardeşimiz hatalarını görmezden gelecez NET :d

bu arada resmi youtube kanalıyla ilgili bi konu açayım

@china_shangai abi cem kurtoğlu vadiye girebilir necati abiyle bi fotosu vardı İnşallah gelir karizmatik bi şahsiyet
kod adı koz vizyona girdi bugün gidecektim vazgeçtim yarın gidecem bakalım nasıl bi film çok merak ediyorum

çd bizim kardeşimiz hatalarını görmezden gelecez NET :D

bu arada resmi youtube kanalıyla ilgili bi konu açayım

@china_shangai abi cem kurtoğlu vadiye girebilir necati abiyle bi fotosu vardı İnşallah gelir karizmatik bi şahsiyet
kod adı koz vizyona girdi bugün gidecektim vazgeçtim yarın gidecem bakalım nasıl bi film çok merak ediyorum
bende gidecem :)))) nasıl olursa olsun bu filime sonuna kadar desdek vermek lazım

hee birde @Maskeli Fedai aga taktın sende 230.bölüme inan ki o bölümden güzel en az 6-7 bölüm olmuştur bu sezon takılıp kalma bu bölümde 230.bölümden çok daha iyiydi

bende gidecem :)))) nasıl olursa olsun bu filime sonuna kadar desdek vermek lazım
kesinlikle abi keşke hep beraber gidebilme fırsatımız olsa :D

bu filim 4 milyonu geçer demedi demeyin:)))))))
abi 4 milyon çok iddaalı bi rakam zor gözüküyor ama İnşallah fazlasıyla olur
böyle bi film bizden beklenirdi aslında bu yıl değil de seneye şöyle bomba bi film gelse iyi olur vadiden özledik
gişeyi paramparça edelim
Türkiye de aksiyonu macerayı derin konuları halka aşılayan sevdiren ve ilgi duymasını sağlayan tek yapım vadidir

tv de hiçbi erkek işi reyting alamamasına kumandanın nerdeyse tamamıyla kadınlarda olmasına rağmen o kadar büyük bi dizi ki ne olursa olsun zirvede ama öyle ama böyle

Sinemalar.com da herkes yalaka algı operasyonu yapıyorlar filme gitmeyin demiş.İlginçtir avatari Erdoğan olan birisi de filmi beğenmemiş
internette ki yorumları taktığın için seni kınıyorum ergenlerin dolu olduğu bi ortam unutma hep böyle yorumlar olmuştur asıl algı operasyonunu onlar yapıyor