Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

benim yada recepin yazdıklarından nasıl alındığımızı çıkardın onu demek istedim :))))

peki bizim koyduğumuz gülücükler neyin nesi anlayışı kıt ablacığım :))))))
abi ne dediğini bilmiyo :D

tövbe estağfirullah :))) @34rcp44 alacağın olsun :)))) beni buralarda yalnız bıraktın öpülmekten beter oldum:A:A:A
geldim abi kusura bakma önemli biri çağırdıda gitmemiz gerekti nedir durum kaç gol attın senin gol için asiste ihtiyacın yok :D

geldim abi kusura bakma önemli biri çağırdıda gitmemiz gerekti nedir durum kaç gol attın senin gol için asiste ihtiyacın yok :D
bilmeyen benmiyim beraber olduk kızı delirtik demiyosunda😉

o önemli kişi kim acaba bir kız olabilirmi😉

abimin resminden önce ben resmimi gönderiyorum ştandartlarımız gereği menajer olarak böyle bi uygulamamız var :D

yok ya ne kızı daha önemli birisi çağırdı aslında hepimizi çağırdıda kaçımız icabet edebiliyoruz orası ayrı tabi :)
:F:F:F:F

abimin resminden önce ben resmimi gönderiyorum ştandartlarımız gereği menajer olarak böyle bi uygulamamız var :D

yok ya ne kızı daha önemli birisi çağırdı aslında hepimizi çağırdıda kaçımız icabet edebiliyoruz orası ayrı tabi :)
owww annenmi yoksaa