Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Birkaç ay önce Türkiye Işid`e destek veriyor gibi medyada dakika başı haberleri vardı.Özellikle paralel medya ve yabancı gazetelerde.Erdoğan yıpratılmaya çalışılıyordu.Vadi ise bu hafta bu olaya değindi.Polat üzerinden

ışid sahneleri mükemmel çekiliyor kusursuz resmen müzikleri de müthiş keşke artsa iyice o sahneler çok hoşuma gidiyor sagir zaten on numara :D

Kurtlar Vadisi Matruşka

235.bölümü Lion timinin ihtiyarların mekanına düzenlediği baskınla giriş yapıldı, ustanın mekanda olması sebebiyle hepimizde bir rahatlık vardı , silah sıkmadan aklıyla hoca ve kendisini mekandan çıkarmayı başardı , bu aradada ihtiyarların mekanı da patlamış oldu bu da iyiye işaret yakın bir zamanda yeni mekanlarla buluşacağız.

Cahit tam sürat planını uygulamaya devam ediyor, üstad Ronald'ı öldürmesi ve bunun akabinde sergilediği duruşla epey yol aldı, bu yaptıklarıyla Algis ve Amon un dikkatini çekmeyi birkez daha başardı her ne kadar tam olarak güvenilmesede iki yılda ulaştığı mertebe takdire şayan yaptığı planla yüce majesteyle görüşme fırsatını yakaladı, burdaki gelişmeleride merakla bekliyoruz, daha Brandon var o henüz Cahit e net olarak bir müdahelede bulunmadı onunda bir planı var, Fehmi yi öldürmesini söyledi Cahit şu an bunu yapacak gibi durmuyor , buradada birçok ihtimal var , Cahit bakalım yoluna hangi şekilde devam edecek? Cahit in Prens Henry i patakladığı sahnede oldukça iyiydi "Sen git kralın gelsin" cümlesi sahneye cuk oturdu Cahit ve Prens Henry nin sahnesi unutulmazlar arasına girdi.
Bu bölümde Amon u birkez daha gördük kendine ait mekanda masonik simgelerle dizayn edilmiş odada üstad Ronald ın getirdiği bebeği "66. neslin ilk temsilcisinin elini öpüyorum" dedi.Bu sahnenin bize ne getirdiğini anlamamız çok mümkün olmadı,birçok tahminde bulunsakta bu sahne kesin bir fikir edinmemiz için yetersizdi ilerleyen bölümlerde bunun ne anlama geldiğini öğreneceğiz tabi, şu an bizim için bu konuda gizemini korumakta.
Tilki Andrei Türkiye'ye geldikten sonra ki ilk icraatını yaptı ve Kurtlar Vadisi nin fenomen karekterlerinden Raskoln'ü öldürdü. Tilki nin böyle bir icraat yapmasını beklesemde bu isim Raskoln olmamalıydı diye düşünüyorum ilerleyen zamanlarda senaristler bu aldıkları karardan pişmanlık duyabilirler kendisi vadiye renk katan bir karekterdi , Selahattin Bel in de yolu açık olsun dizimize verdiği katkıdan dolayı teşekkür ederiz.
Akif şedid içerisinde fazla kalmayacağı netleşti, son sahnede deşifre olan Akif orada Sagir in sağ kolu olan İsmail in yardımıyla kurtulabilir, İsmail Kosava da UCK kampında bulunduğunu söyledi Polat Alemdar ın eski bir askeri olabilir, bu yolla kurtulma ihtimalinin olacağını düşünüyorum, böyle olmasa bile bir şekilde Akif şedid in elinden kurtulup İstanbul a gelecektir.
Polat Alemdar İngilizlerin o sinsi oyunlarına maruz kaldı, İngilizler in gerçekten çok organize planlı saldırıları neticesinde İnterpol Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi Özel Bülteniyle arama ve tutuklama kararı alındı.Usta tıpkı eski günlerdeki gibi yine kaçak olarak düşmanlarıyla baş etmek durumunda kalacak bu da beni oldukça heyecanlandırdı senaryonun bir anda bu minvale girip Polat Alemdar ın bu duruma gelmesi işin rengini değiştirdi, bu durumda uzun bir süre devam edebilir.
Ve yazının manşetine gelelim Kurtlar Vadisi Matruşka: Matruşka kısaca gizemli iç içe bir dünya , bu tanım özelliklede kurtlar vadisi için uygun gelen bir tanım.
Polat ın Cahit'le beraber neyi konuştukları? Bunu da önümüzdeki bölümlerde göreceğiz. Yeni gelecek müfettiş in Kaan Girgin olabileceğini düşünüyorum.Vee Süha Tarık bizim için en büyük gizem konusu Süha Tarık ın kim olduğu , Ömer Babanın cenazesin yıkayıp namazını kıldıran kişinin adının Süha olduğunu biliyoruz buna rağmen Polat ın aradığı Süha Tarık ın bu adam olduğuna kesin kanaat edemiyorum. Timur'un Polat' a söylediği "Süha Tarık ölmüş efendim" demesi yine işe farklı bir boyut katıyor. Ömer Baba nın gerçek kimliğini öğrenmemizin hemen olmayacağını bu konunun epey bir süre devam edeceğini düşünüyorum. Şunu da belirtmeliyim ki vadi bu dinamik,bol ters köşeli , kendini hep yenileyen tarzıyla bütün övgüleri hak ediyor. Aksiyonu az bir bölüm olmasına rağmen oldukça heyecanlı bir bölüm izledik bu temponun artarak devam etmesini bekliyorum.
Yazı biraz uzun oldu, kafanızı ağrıttıysam kusura bakmayın ; vadi o kadar dolu dolu gidiyor ki haliyle bahsedilecek bir çok konu oluyor, zaman ayırdığınız için teşekkürler.

bu müthiş yazıda da raskoln ün ölümünün büyük hata olduğu yazılmış
raskoln renk katıyordu gerçekten büyük hata yaptık bu konuda

236.bölüm set
13060_771030219623519_8768676288712669662_n.jpg

1528500_771030192956855_1911905149373313470_n.jpg

10665176_771030162956858_2893164788334163035_n.jpg

10690167_1570164829873439_3998366147972667400_n.jpg

Son düzenleme:
beyaz karanfil 2 bölümde gün değiştirdi 4 bölümde de yayından kalkar heralde :kiki:
hey gidi abdül hey

aga abdülheye yazık oldu bir vadi efsanesiydi harcadı kendini
açıkçası kenan çoban hem kişisel hemde oyunculuk olarak çok sevdiğim biriydi
aga ben onu bunu bilmem resmen hainlik yaptı şimdi nerde oynuyorsa oynasın bahadır abisi reaksiyona mı alır ne yapar bilemem hiç umrumdada olmaz kendisi gözümdende gönlümdende düştü

aga ben onu bunu bilmem resmen hainlik yaptı şimdi nerde oynuyorsa oynasın bahadır abisi reaksiyona mı alır ne yapar bilemem hiç umrumdada olmaz kendisi gözümdende gönlümdende düştü
tabi orası öyle aga hadi hakan boyav sonradan girmiştir çıkar mıkar o bize fazla koymaz ama sen bizim efsanemizsin yaptığın hainliktir
bahadır artık ne düşünüyodur bilemem cüneytle beraber yeni bir dizi yaparlar mı reaksiyona mı alırlar :d gerçi reaksiyonda yakında kaldırılır hepsi boşta kalır :D

tabi orası öyle aga hadi hakan boyav sonradan girmiştir çıkar mıkar o bize fazla koymaz ama sen bizim efsanemizsin yaptığın hainliktir
bahadır artık ne düşünüyodur bilemem cüneytle beraber yeni bir dizi yaparlar mı reaksiyona mı alırlar :D gerçi reaksiyonda yakında kaldırılır hepsi boşta kalır :D
aynen aga , necati şaşmaz hepsini şoka soktu :X boynuz kulağı geçti necati şaşmaz artık yapımcı ve senaristlik hünerlerinide kaptı adama hayranım cidden

beyaz karanfil 2 bölümde gün değiştirdi 4 bölümde de yayından kalkar heralde :kiki:
hey gidi abdül hey
aga onu ne yapacaklar perşembe ye koysalar iyi olur :A
aga abdülheye yazık oldu bir vadi efsanesiydi harcadı kendini
açıkçası kenan çoban hem kişisel hemde oyunculuk olarak çok sevdiğim biriydi
Sizin bu yazdıklarınızı mı gördüler bilmiyorum artık adamlar Beyaz Karanfili Perşembeye aldı :F Görecekler ey mi yaman bey mi yaman :A

Beyaz Karanfil Artık Kurtlar Vadisine Karşı
ATV büyük oynuyor !

Cuma geceleri yayınlanan Beyaz Karanfil dizisinin günü Ankara’nın Dikmeni yüzünden değişmişti.

Perşembe günleri yayınlanan Üç Arkadaş’ın yayından kaldırılmasıyla boşalan güne Beyaz Karanfil yerleştirildi.

Yani bir anlamda Beyaz Karanfil,Kurtlar Vadisi Pusu’ya karşı konuldu.

Kocamın Ailesi,Güldür Güldür Show,Kurtlar Vadisi Pusu,Aramızda Kalsın,Kurt Seyit ve Şura gibi rakiplere karşı Beyaz Karanfil ne yapar kestirmek zor.

235. Bölüm çok iyi olmuş.. 118 dakikalık uzununda bir bölüm olmasına rağmen.. yeni bölümü sabırsızlıkla bekliyoruz. Haftaya inşallah 11'e dayanırız.. Tilki vadinin efsanelerinden.. fakat geldiğini daha tam anlayamadim.. çok arka planda tutuluyor.. şu adamı Pusat ve Baltazar gibileri ile uğraştırmazlar umarım.. bence kendi başına hareket etmeli.. yeni müzik iyi fakat ahlakasız.. o müzikle ben açıkçası hiç bir heycan alamıyorum.

Tapatalk 2