Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

müstehaktır onlara isyan etmeye devam etsinler :D

illa birine bişey yapması gerekmez aga hareketleri tavrı konuşmalarıyla replikleriyle çok sevildi boş bir karakter değil
tilki için vadiyi izleyen birini görmedim hatta hatırlamayanda çok :D
keşke raskoln yerine tilki ölseydi diyorum :))))
Yav aga senin gördüğüm en saçma yorum yav Raskoln kim alt tarafı saçma saçma konuşan Tilki çakması bir insan.Tilki öyle mi 4 bölüm oynadı ama Tv tarihine adını altın harflerle yazdırdı.Şimdi yine döndü ve efsane kaldığı yerden devam ediyor.Daha düne kadar Tilki dönsün deyip sevdiğim biri deyip döndüğü gibi ölsün demek ne kadar da tuhaf :)

Tilkinin baltazar ve pitbulla ortak olmasını eleştirenler için bir yorum

Ortaklık yapmıyorki,Tilki gerizakalımı bilmiyormu onların küçük adamlar olduğunu.Biliyor ama Baltazar ve Pitbull Tilki'yi bilmiyor.Tilki akıllı adam.Türkiye'ye yeni gelmiş.Birilerini kullanması gerekiyordu,oda buldu maşalarını.

Vadi birincilik koltuğuna tekrardan oturdu.
Bu hafta reytingini yükseltmeyi başarabilen tek dizi oldu.

1385769_10202797833698835_4629916918125146665_n.jpg

@Maskeli Fedai @Polat Şaşmaz @takas @china_shangai @Master.1000 @34rcp44 @Çiğdem-

Yav aga senin gördüğüm en saçma yorum yav Raskoln kim alt tarafı saçma saçma konuşan Tilki çakması bir insan.Tilki öyle mi 4 bölüm oynadı ama Tv tarihine adını altın harflerle yazdırdı.Şimdi yine döndü ve efsane kaldığı yerden devam ediyor.Daha düne kadar Tilki dönsün deyip sevdiğim biri deyip döndüğü gibi ölsün demek ne kadar da tuhaf :)
la aga ne yapmışta altın harflerle yazdırmış bu kadar da abartılmaz tamam efsaneydi ama bu yorumlar beni soğutuyor tilkiden :D
tuhaflık falan yok raskolnü bi hiç uğruna harcamaları sinir ediyor adamı ve sen hiç yorumları okumuyosun galiba
herkes raskolnün ölümüne üzülmüş bunu heryerde gördüm okudum
raskoln sevilen bi isimdi konuşması falan çok değişik bi tarzı vardı neresi tilki çakması ben onu anlamadım :D alakası bile yok raskoln kimseye benzemez ancak raskolne benzerler :D

İnşallah bi mucize olurda raskoln ölmez o zaman görecem

Vadi birincilik koltuğuna tekrardan oturdu.
Bu hafta reytingini yükseltmeyi başarabilen tek dizi oldu.

1385769_10202797833698835_4629916918125146665_n.jpg

@Maskeli Fedai @Polat Şaşmaz @takas @china_shangai @Master.1000 @34rcp44 @Çiğdem-
sonunda zirveyi aldık tekrardan
aga güzel köylüde yükseltti rtg ni haksızlık etmeyelim şimdi :D

la aga ne yapmışta altın harflerle yazdırmış bu kadar da abartılmaz tamam efsaneydi ama bu yorumlar beni soğutuyor tilkiden :D
tuhaflık falan yok raskolnü bi hiç uğruna harcamaları sinir ediyor adamı ve sen hiç yorumları okumuyosun galiba
herkes raskolnün ölümüne üzülmüş bunu heryerde gördüm okudum
raskoln sevilen bi isimdi konuşması falan çok değişik bi tarzı vardı neresi tilki çakması ben onu anlamadım :D alakası bile yok raskoln kimseye benzemez ancak raskolne benzerler :D

İnşallah bi mucize olurda raskoln ölmez o zaman görecem

sonunda zirveyi aldık tekrardan
aga güzel köylüde yükseltti rtg ni haksızlık etmeyelim şimdi :D
Sizin yorumlarınızda beni soğutuyor Raskolnden görende sanır Polata racon kesmiş Polatın has adamlarını öldürmüş.Raskoln 2 yıldır saçma sapan bir karakterdi daha Polatla bile mücadele edemedi.Onun havasını Tilki indirdi :D hem Raskoln öldü aga öldü kafadan tek kurşun acımadan bitirdi işini Tilki :A

Sizin yorumlarınızda beni soğutuyor Raskolnden görende sanır Polata racon kesmiş Polatın has adamlarını öldürmüş.Raskoln 2 yıldır saçma sapan bir karakterdi daha Polatla bile mücadele edemedi.Onun havasını Tilki indirdi :D hem Raskoln öldü aga öldü kafadan tek kurşun acımadan bitirdi işini Tilki :A
sonuna kadar raskoln diyoruz o kadar açık ve NET :D
raconmuş racon kesen adam korkup kaçmaz :kiki: raskoln tek başına kgt ile çatışmaya girmişti ama kgt geri çekildi yoksa şimdi ne akif kalmıştı ne diğerleri :D

@takas aga manyak gidiyoruz;kendi adıma bir ilk yapıcam bu bölüm ve sezonun ilk 6 bölümü hakkında kapsamlı bir değerlendirme yazısı yazmayı düşünüyorum tabi üşenip vazgeçmezsem :D

@takas aga anlamiyorum seni Raskoln zamaninda hem Tilkiyi animsatiyor bize diyordun Tilkiyi ozledik diyordun Tilkiyi baya ovuyordun adam geldi şimdi yaptiginiz tam tersi anlam veremiyorum bu yaptiginiza :D