evet aga ben de aynısını senin için düşünüyordum iyi bir sağlam bir fenerli olurdunbi de gs li olsaydın tam olacaktı aga o konuda çok tartışırız ama![]()
evet aga ben de aynısını senin için düşünüyordum iyi bir sağlam bir fenerli olurdunbi de gs li olsaydın tam olacaktı aga o konuda çok tartışırız ama![]()
evet kesinlikle bu sefer ki gelişiyle onu da benimsedik artık bizim için tam bir unutulmaz efsane karekterlerin arasına girmiş olduVadiyi özledik yarın iki haftanın özlemini alırız.. Andy Garcia'ya helal olsun gerçekten.. adam Vadiye büyük katkısı oldu.. bu ayrılık döneminde de Necati Şaşmaz'a büyük bir manevi destek.. sezon başında birlikte verdikleri görüntüler ile herkese susturdular.. Andy Garcia özel yerini aldı seyirci de bence.. yarın Özgür Teke ile yine Hollywood havası estirecekler..
Tapatalk 2
adam içimizdeki hainlerden daha karakterli çıktı helal olsun onu asla unutmayacazVadiyi özledik yarın iki haftanın özlemini alırız.. Andy Garcia'ya helal olsun gerçekten.. adam Vadiye büyük katkısı oldu.. bu ayrılık döneminde de Necati Şaşmaz'a büyük bir manevi destek.. sezon başında birlikte verdikleri görüntüler ile herkese susturdular.. Andy Garcia özel yerini aldı seyirci de bence.. yarın Özgür Teke ile yine Hollywood havası estirecekler..
Tapatalk 2
evet kesinlikle bu sefer ki gelişiyle onu da benimsedik artık bizim için tam bir unutulmaz efsane karekterlerin arasına girmiş oldu
adam içimizdeki hainlerden daha karakterli çıktı helal olsun onu asla unutmayacaz
iyi geceler aga Allah rahatlık versin yarın yorum şov yapacazagalar hayırlı geceler, ben çıkıyorum yarın devam ederiz inşallah 🙂
eski müziğin çalacağına inanmıyorum o yüzden boşuna ümitlenmeyelim derim agaKesinlikle.. çok ayrı bir yeri var artık yanimizda.. bu arada yarın Tilki'nin infaz sahnesinde eski müzik kullanılıra, @takas'ın dediği gibi sahneyi ayakta izleriz heral..
Tapatalk 2
Anca Poyraz müziği çalariyi geceler aga Allah rahatlık versin yarın yorum şov yapacaz
eski müziğin çalacağına inanmıyorum o yüzden boşuna ümitlenmeyelim derim aga
Allah acil şifaler versin aga, geçmiş olsunÇok fena hasta oldum ya dün gece bu saatlerde bir titreme başladı sonra sabah bir baş dönmesi başladı ayağa kalkınca direk yere yığılıyorum okula da gidemedim. Tam da Vadi gününde ya İnşallah iyileştirir Vadi.
abi bu 66.nesil bunlarda hanedanlık sistemi var ya ileride amon un yerine bu bebek geçecek bencebu bileğinde 66 yazan bebek... ileride çıkmasın karşımızayalnız 66.nesil kafamı karıştırdı...![]()