Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

bi de gs li olsaydın tam olacaktı aga o konuda çok tartışırız ama :D
evet aga ben de aynısını senin için düşünüyordum iyi bir sağlam bir fenerli olurdun :Dda elden gelecek birşey yok bu saatten sonra

Vadiyi özledik yarın iki haftanın özlemini alırız.. Andy Garcia'ya helal olsun gerçekten.. adam Vadiye büyük katkısı oldu.. bu ayrılık döneminde de Necati Şaşmaz'a büyük bir manevi destek.. sezon başında birlikte verdikleri görüntüler ile herkese susturdular.. Andy Garcia özel yerini aldı seyirci de bence.. yarın Özgür Teke ile yine Hollywood havası estirecekler..

Tapatalk 2

Vadiyi özledik yarın iki haftanın özlemini alırız.. Andy Garcia'ya helal olsun gerçekten.. adam Vadiye büyük katkısı oldu.. bu ayrılık döneminde de Necati Şaşmaz'a büyük bir manevi destek.. sezon başında birlikte verdikleri görüntüler ile herkese susturdular.. Andy Garcia özel yerini aldı seyirci de bence.. yarın Özgür Teke ile yine Hollywood havası estirecekler..

Tapatalk 2
evet kesinlikle bu sefer ki gelişiyle onu da benimsedik artık bizim için tam bir unutulmaz efsane karekterlerin arasına girmiş oldu

Tapatalk 2
adam içimizdeki hainlerden daha karakterli çıktı helal olsun onu asla unutmayacaz

agalar hayırlı geceler, ben çıkıyorum yarın devam ederiz inşallah 🙂

evet kesinlikle bu sefer ki gelişiyle onu da benimsedik artık bizim için tam bir unutulmaz efsane karekterlerin arasına girmiş oldu

adam içimizdeki hainlerden daha karakterli çıktı helal olsun onu asla unutmayacaz

Kesinlikle.. çok ayrı bir yeri var artık yanimizda.. bu arada yarın Tilki'nin infaz sahnesinde eski müzik kullanılıra, @takas'ın dediği gibi sahneyi ayakta izleriz heral..

Tapatalk 2

agalar hayırlı geceler, ben çıkıyorum yarın devam ederiz inşallah 🙂
iyi geceler aga Allah rahatlık versin yarın yorum şov yapacaz

Kesinlikle.. çok ayrı bir yeri var artık yanimizda.. bu arada yarın Tilki'nin infaz sahnesinde eski müzik kullanılıra, @takas'ın dediği gibi sahneyi ayakta izleriz heral..

Tapatalk 2
eski müziğin çalacağına inanmıyorum o yüzden boşuna ümitlenmeyelim derim aga

Bugün günlerden kurtlar vadisi pusu sabırsızlıkla yeni bölümü bekliyorum
0e255fa40eb181afd1051f496e8da144.jpg

Çok fena hasta oldum ya dün gece bu saatlerde bir titreme başladı sonra sabah bir baş dönmesi başladı ayağa kalkınca direk yere yığılıyorum okula da gidemedim. Tam da Vadi gününde ya İnşallah iyileştirir Vadi.

günaydın vadiciler , hayırlı mutlu bereketli bir gününüz olsun inşAllah

bu bileğinde 66 yazan bebek... ileride çıkmasın karşımıza
smile.gif
yalnız 66.nesil kafamı karıştırdı...