aga kanal d hiç reklamını vwemiyo onın için kanal d yi izliyom ama nafileİnşallah fragman çıkarda büyük bi süpriz olur bize
aga konu açim mi bu hafta yok diyeBelli olmaz.. çarşamba günü çıkmış olan fragmanlarımız var.. inşallah bir aksilik çıkmaz da bu hafta yayımlanır..
Tapatalk 2
zoe be aga, keşke olsa %5 ihtimal bile değilBelli olmaz.. çarşamba günü çıkmış olan fragmanlarımız var.. inşallah bir aksilik çıkmaz da bu hafta yayımlanır..
Tapatalk 2
o sarkıyı anlatma onu söylediginde duygusal yani insan aglaya biriyoYa İlahi sanaaaaa açtımm elimiiiii
ne kasideydi be perşembeden beri her gün dinliyorum insanın içine işliyor resmen
yok artık yok artık yok artık yok artık yok artıkarkadaşlar bomba tüyo şuanda elime ulaştı işte o bilgi
Kurtlar Vadisi'nde Bir İlk !
Bu hafta Fragmansız Bir bölüm izleyeceğiz..235.Bölüm Var ama Kurtlar Vadisi'nde Bir İlk olarak Fragman yayınlanmayacak! Bu bölüm Daha heyecanlı olacak !
Aç aga aç daha ne duruyonyok artık yok artık yok artık yok artık yok artık
aga sen bizi kalpoten mi götürecen bu doğruysa konu açacam kesin mi
aga benim kaynak diğerlerine göre biraz daha sağlam büyük bir aksilik çıkmazsa bilgi doğruyok artık yok artık yok artık yok artık yok artık
aga sen bizi kalpoten mi götürecen bu doğruysa konu açacam kesin mi
adamım yaaga benim kaynak diğerlerine göre biraz daha sağlam büyük bir aksilik çıkmazsa bilgi doğru![]()
aga şuan çok fena ters köşe olduk