Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Bu hafta yeni bölüm yok, benden size haber. :D

Belli olmaz.. çarşamba günü çıkmış olan fragmanlarımız var.. inşallah bir aksilik çıkmaz da bu hafta yayımlanır..

Tapatalk 2

O değilde Vadi olmazsa, şu haberlerde ki İşid uydurmalara inanacağım.. Pana Film beklenmedik bir süpriz yapar da yarın yayınlar.

Tapatalk 2

Sezonun en büyük hatası Mr. Key karakterini öldürerek yaptılar.. Ümit Belen harika canlandırıyordu.. resmen bir İngiliz oyuncusu gibiydi.. çok yazık oldu.

Tapatalk 2

arkadaşlar bomba tüyo şuanda elime ulaştı işte o bilgi

Kurtlar Vadisi'nde Bir İlk !
Bu hafta Fragmansız Bir bölüm izleyeceğiz..235.Bölüm Var ama Kurtlar Vadisi'nde Bir İlk olarak Fragman yayınlanmayacak! Bu bölüm Daha heyecanlı olacak !

Ohaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa @34rcp44 aga Allah senden razı olsun yemin ediyorum varya ne diyim bilemedim agalar koşun agalar Vadi varmış bu hafta Allah Allah Allah Allah :Z:Z:Z:Z:Z:Z:Z:Z:Z:Z:Z:Z:Z:Z:Z:Z:Z:Z:Z:Z

arkadaşlar bomba tüyo şuanda elime ulaştı işte o bilgi

Kurtlar Vadisi'nde Bir İlk !
Bu hafta Fragmansız Bir bölüm izleyeceğiz..235.Bölüm Var ama Kurtlar Vadisi'nde Bir İlk olarak Fragman yayınlanmayacak! Bu bölüm Daha heyecanlı olacak !
yok artık yok artık yok artık yok artık yok artık :d
aga sen bizi kalpoten mi götürecen bu doğruysa konu açacam kesin mi

kardeşim hemşerim benim ne kadar sevindirdi şuan bizi :D

@takas bu sezonu çıkartamıyaçağız anlaşılan.. Vadi bu sezon gerçekten felç bırakacak.. 🙂 @34rcp44 gece vakti verdiğin bu müthiş süpriz için teşekkür ederiz.

Tapatalk 2

@takas bu sezonu çıkartamıyaçağız anlaşılan.. Vadi bu sezon gerçekten felç bırakacak.. 🙂 @34rcp44 gece vakti verdiğin bu müthiş süpriz için teşekkür ederiz.

Tapatalk 2
aga şuan çok fena ters köşe olduk
az önce vadi yok diye konu açtım
şimdi vadi var diye Recep sana güveniyorum aga İnşallah yanılmayız :D
gece gece çok süper bi haber bu durduk eyre canlandım :D

@-KADİR- şuan vadi yok diye hüzünlü bi şekilde yatıyo bu haberi görünce coşacak :D
iyi ki bende çıkmamışım tamda çıkıyordum

Forum İstatistikleri

Konular
176,582
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy