Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

10711009_960225487327209_5286076876969443022_n.jpg

yok abi bence takas da kadir aga da pek takmazlar onlarda bu hainliklerini unutmazlar ha o gün bakılacak brşey yok diye bakıyorlar diye düşünüyorum yoksa reaksiyon fanı falan olduklarını zannettmiyom 🙂
aga reaksiyon harbi süper dizi biterse biraz üzülürüm belki :D ne fanı aga abartma benim fanı olduğun ilk tek son dizi vadidir başka yok

Ben senin gibi karadayi seyretmiyorum aslanlar gibi mazhar ozkan gokhani seyrediyorum
abi bizde aslanlar gibi reaksiyon izliyoruz o ses moses hikaye :kiki:

aga reaksiyon harbi süper dizi biterse biraz üzülürüm belki :D ne fanı aga abartma benim fanı olduğun ilk tek son dizi vadidir başka yok
aga ne üzülrüm falan diyon şimdi aklımızı bulandırma :D

''Vefasızın masasında cefa çekilmez'' o yüzden ne üzüleceksin , ne ekersen onu biçersin

Reaksiyon meaksyonda bize ters biz bize ters yapanların yanından bile geçmeyiz:))))))

Reaksiyon meaksyonda bize ters biz bize ters yapanların yanından bile geçmeyiz:))))))
helal be abi yanındayız :A

abi onlar vefasız satıcı olabilir ama bizim içimizde yine de az da olsa eskilerin hatrına bi vefa ve sevgi var en azından benim
bahadır özdener çok sevdiğim bi isimdi şimdi sıradan biri oldu o ayrı

aga ne üzülrüm falan diyon şimdi aklımızı bulandırma :D

''Vefasızın masasında cefa çekilmez'' o yüzden ne üzüleceksin , ne ekersen onu biçersin
aga biterse pazartesi izleyecek bişey yok o bakımdan :D

@takas aga , o ses iyidir yani, bir dene derim, 😀

agalar ben ytıyorum herkese hayırlı geceler

Bahadır Özdener çok sinirli sanırım bu ara izleyicilerle dalaşıyo twitterda :kiki: bende mi yazsam acaba vadiyi satanın sonu budur ötesi yokkkkkk diye :D