buda kaynaktan geliyo agaMuzikleri nasil yapiyorsun aga bana da soylesene
buda kaynaktan geliyo agaMuzikleri nasil yapiyorsun aga bana da soylesene
Ya ne kaynagi aga izlemedim ama Vadinin yeni muzikleri mi bunlarbuda kaynaktan geliyo aga![]()
yok aga benim bulduğum yeni müzikYa ne kaynagi aga izlemedim ama Vadinin yeni muzikleri mi bunlar
Of aga ya benim de yeni muzik yapmam lazimyok aga benim bulduğum yeni müzik![]()
SacmalamisRasim Ozan Kütahyalı: Fatih Terim onuruyla istifa etmelidir. Bu saatten sonra hasta, öldü
aga hiç söylemediği kadar doğru söylemişSacmalamis![]()
yaparsın aga acele etme daha sezonun başındayızOf aga ya benim de yeni muzik yapmam lazim![]()
Ya aga su ana kadat ki tüm Türk teknik direktorleri topla bir Fatih Terim etmez Galatasarayin halini goruyorsun. Milli takim o gittikten sonra coktu en son onun zamaninda yari finale kadar cikip Almanyayla oynadik yani bu soyledigin taraflidir bana goreaga hiç söylemediği kadar doğru söylemiş
La olm sanki bende program var yayaparsın aga acele etme daha sezonun başındayız![]()
Formda ama rolu yokfragmandan leyla; yine formda 😀
![]()
İslak adam yagmurdan korkmaza ne oldu aga ?@china_shangai abi tilki yi görünce raskoln u geri çektim 😀
Yalniz adam hakikaten inanilmaz karizma olmus birde o eski sesi olursa varya ezingolara devam@china_shangai abi tilki yi görünce raskoln u geri çektim 😀
aga ilk bölüme bakıcam tilki eski tilkiyse raskoln ün şansı hiç yok bende bile bile kaybeden tarafda olmak istememİslak adam yagmurdan korkmaza ne oldu aga ?![]()
Eski camlar bardak oldu husamettinİslak adam yagmurdan korkmaza ne oldu aga ?![]()
bu fragmanı çok beğendim 230.bölümden sonra en beğendiğim fragman bu bölüm dehşetül vahşet olacakEski camlar bardak oldu husamettin)))))))))
Bu haftanin haslagei tilkinin donusu olur herhalde bence fragman pek orijinal deil tilki haric tabibu fragmanı çok beğendim 230.bölümden sonra en beğendiğim fragman bu bölüm dehşetül vahşet olacak