aga fragman çıktı konuyu aç @takassen bilirsin agamaça kadar reaksiyonu izlicem kalan kısmı yarın izlerim
@Çiğdem- @Maskeli Fedai @china_shangai @Polat Şaşmaz @takas @Master.1000 @34rcp44 tilki andrei geri döndü
Son düzenleme:
aga fragman çıktı konuyu aç @takassen bilirsin agamaça kadar reaksiyonu izlicem kalan kısmı yarın izlerim
Hangi gün gidecen aga ? Neden gidecen aga ? Ne zaman gelecen aga ?@Polat Şaşmaz aga haftaya antalya ya gidicem , o nedenle
19 ı ile 25-26 arası agaHangi gün gidecen aga ? Neden gidecen aga ? Ne zaman gelecen aga ?![]()
devamını özelden konuşalım aga
aga onlar da mı ışid e giriş yaptılar, birr de birz daha açar mısın?Reaksiyon Vadiye karsi İsid savasini baslatti ama bizim senaristimiz onlarin idolu oldugu icin bizim elimiz daha güçlü
Yav Turkiye de İsrailin İsidin kolları falan varmis sonra o kollari gosterdiler lider seçimi yapiyorlardi haini bulup kafasini kesene liderlik verilecekti haini bulup biri kafasini kesecekken orgutun gercek lideri cikip engel oldu adamı lidr yaptılaraga onlar da mı ışid e giriş yaptılar, birr de birz daha açar mısın?
nasıl iş var mıydı bölümde? bizim eskler neler yapmışlar , tempo arttı mı azaldı mıYav Turkiye de İsrailin İsidin kolları falan varmis sonra o kollari gosterdiler lider seçimi yapiyorlardi haini bulup kafasini kesene liderlik verilecekti haini bulup biri kafasini kesecekken orgutun gercek lideri cikip engel oldu adamı lidr yaptılar
Aga su an super tempoda ailecek ayakta izliyoruz nefisnasıl iş var mıydı bölümde? bizim eskler neler yapmışlar , tempo arttı mı azaldı mı
vay arsızlar vay neyse aga ya öyle övme kötüyse söyle iyi falan diğeceksen o dizinin konusunda yorum yapOha Vadinin muzigini calmislar @takas 😱
Aga ben ilk bolumden bakmadim pek bilmiyorum konusunu bir ara hepsini izlerimvay arsızlar vay neyse aga ya öyle övme kötüyse söyle iyi falan diğeceksen o dizinin konusunda yorum yap![]()
o gözükmüyor nereye gittiyse artık fragman için bile gelmediO nedenle bir sey söyleyemem aga @takas daha iyi bilir
Yalniz bana gene yüklenir o fragman konusundao gözükmüyor nereye gittiyse artık fragman için bile gelmedi
aga izlemedim diyorsan inanırım tabi sen ne yaptın hala izlemedin miYalniz bana gene yüklenir o fragman konusundaSen inaniyon de mi aga izlemedigime dair ?
Muzikleri nasil yapiyorsun aga bana da soyleseneKVP 234 BY RECEP EDİT
Gökhan abi gibi bende yeni müzik ekledim