Taniyamadin mi buyuk ustayi ne yapalim @Master.1000 kardesimle soylemekten dilimizde tuy bitti bende biten tuyun yerine daha kalici olmasi icin fotosunu.koydum @Maskeli Fedai ile senin pek hosunuza gitmedi sanirim heeee birde sabah paylastigim ve senin goremedigin hatun hakkindaki dusuncelerini alayim@china_shangai abi sen profiline ne koydun öyle ya 😀 bir önceki şok iyiydi bu ise normal olmuş
aga hiç düşünmek istemiyorum ama vadi inşallah bitmez en az yıl daha devam etsin ama çok çok zorPolat Alemdar ötesi yokkkkkkkkkkkk![]()
abi biz kimi dediyse kgetirdiler bi Şener Şen kaldıTaniyamadin mi buyuk ustayi ne yapalim Master.1000 kardesimle soylemekten dilimizde tuy bitti bende biten tuyun yerine daha kalici olmasi icin fotosunu.koydum Maskeli Fedai ile senin pek hosunuza gitmedi sanirim heeee birde sabah paylastigim ve senin goremedigin hatun hakkindaki dusuncelerini alayim
aga devam edecek o ihtimali düşünme önümüze bakalım bizaga hiç düşünmek istemiyorum ama vadi inşallah bitmez en az yıl daha devam etsin ama çok çok zor
kadını ne hale sokmuşlar ya senin ki orjinal hali galiba ilkini tercih ederim 😀Taniyamadin mi buyuk ustayi ne yapalim Master.1000 kardesimle soylemekten dilimizde tuy bitti bende biten tuyun yerine daha kalici olmasi icin fotosunu.koydum Maskeli Fedai ile senin pek hosunuza gitmedi sanirim heeee birde sabah paylastigim ve senin goremedigin hatun hakkindaki dusuncelerini alayim
Bakislari gormuyor.musun tam psikopat tam polatin dayisi havasi var o yuzden bu fotoyu sectimkadını ne hale sokmuşlar ya senin ki orjinal hali galiba ilkini tercih ederim 😀
şener şen yaşayan efsanelerden birsidir gelirse büyük katkı sağlar ama ben şu an ki halini pek benimsemedim gençlik halleri daha hoş geliyor bana tabi gelirse iyi olur destekleriz ama profil fotonun eskisinin olmasını tercih ederdim o çok efsane bir görseldi 🙂
abi sen seçtiysen zaten bir bildiğin vardır 🙂Bakislari gormuyor.musun tam psikopat tam polatin dayisi havasi var o yuzden bu fotoyu sectim
agam ben indirmekle falan uğraşmıyorum internet kafeye gidiyorum 10 dakkada flashıma kopyalıyorum bu kadaragalar yok mu güzel bir video indirme programı bildiğiniz 😀 @takas aga sen bölümü nerden buldun
abi sen seçtiysen zaten bir bildiğin vardır 🙂
anladım agam, bu maç çok önemli kaderimiz bu maçta çizilecekagam ben indirmekle falan uğraşmıyorum internet kafeye gidiyorum 10 dakkada flashıma kopyalıyorum bu kadar
adamlar bölüm biter bitmez atıyolar on numara
zaten bugün gittim 5-6 kişi vadiyi izliyodu adamlar vadi sayesinde para kazanıyolar harbiden bak böyle yerlerde var
ben maçı izleyecem agalar sonra uğrarım hadi iyi akşamlar İnşallah alırız bu maçı yoksa işimiz çok zor
Aga ben biliyorum atarımagalar yok mu güzel bir video indirme programı bildiğiniz 😀 @takas aga sen bölümü nerden buldun
abi sen seçtiysen zaten bir bildiğin vardır 🙂
Geçen sezon ki bölümlere hiç bakma bence Vadi tarihinin en berbat sezonuyduO sahneye de baktım, ezan, gazel ve o ölüm şekli çok acıklıydı yani hayırlı bir ölüm ama o ambians fazla duygusaldı onca dizi film izlemişim hiç bu kadar tüylerim diken diken olmamıştı,
Geçen sezon hiç izlemedim ama çok da büyük eksiklik değildir, bu sezonki bölümleri izlesem bile konuya girebilirim sanırım. Eğer aşk meşk olmazsa devam ederim.![]()
eyvallah agam çok makbule geçecekAga ben biliyorum atarım
Geçen sezon ki bölümlere hiç bakma bence Vadi tarihinin en berbat sezonuydu
izle aga izle bu sezon çok iyiO sahneye de baktım, ezan, gazel ve o ölüm şekli çok acıklıydı yani hayırlı bir ölüm ama o ambians fazla duygusaldı onca dizi film izlemişim hiç bu kadar tüylerim diken diken olmamıştı,
Geçen sezon hiç izlemedim ama çok da büyük eksiklik değildir, bu sezonki bölümleri izlesem bile konuya girebilirim sanırım. Eğer aşk meşk olmazsa devam ederim.![]()
Hayatımda hiç bu kadar ağlamamıştım ya yemin ederim o sahneden sonra uyuyana kadar sürekli gözlerimden yaşlar aktı dün akşam şimdi gene hatırlayınca gözlerim doluyor keşke bir süre ara verseydi Ömer Baba ile Nazife Anne baktı artık hazır hale geldiler yine geri dönerlerdi.izle aga izle bu sezon çok iyi
benim içinde en efsane ölüm sahnesi oldu kesinlikle
aga nasıl oluyor yav efsane bi bölümden sonra niye bırakıyonArkadaşlar kimse bana darılmasın kendimi bildim bileli kvp izlerim..
gerek hiçbir bölümünü kaçırmamış biri olarak 233.bölümden sonra kvpyi izlemeyi bırakıyorum.
Eski bölümleri tekrarını ara ara izlemyi düşünüyorum.. yeni sezon kvp bana göre değil tat vermiyor..
Haydi eyvallah...
kardeşim inancın olsunki kvpnin görüntüsü bile değişmiş. herbölümüne çok emek veriliyor ama boşa bu kadar emek veriliyor.. reytinglerde benim sözüme kanıttır. eski kvp yok eski tat yok çok değişmiş sanki kurtlar vadisi pusu değilde yeni bir ekip ile başka bir dizi seyrediyorum. belki beni anlarsın sende birkaç bölüm izlediğinde.. belkide şimdiden bana katılıyorsundur.. Nur-u ala..![]()
Bir efsane gitti..
aga nasıl oluyor yav efsane bi bölümden sonra niye bırakıyonkanal d ye geçtik diye mi
evet aga çok değişiklik oldu ama kalite yükseldi görüntü yönetmeni efsane yönetmenimiz selahattin sancaklı sinema filmlerinden bile daha kaliteli görüntüsü var vadininkardeşim inancın olsunki kvpnin görüntüsü bile değişmiş. herbölümüne çok emek veriliyor ama boşa bu kadar emek veriliyor.. reytinglerde benim sözüme kanıttır. eski kvp yok eski tat yok çok değişmiş sanki kurtlar vadisi pusu değilde yeni bir ekip ile başka bir dizi seyrediyorum. belki beni anlarsın sende birkaç bölüm izlediğinde.. belkide şimdiden bana katılıyorsundur.. Nur-u ala..![]()