Allah yardımcımız olsun kardeşim, elbet bunlarda geçecekBurada tencereleri birbirine vuruyorlar bu arka taraflarda silah sesleri geliyor diyarbakır harap içinde
Allah yardımcımız olsun kardeşim, elbet bunlarda geçecekBurada tencereleri birbirine vuruyorlar bu arka taraflarda silah sesleri geliyor diyarbakır harap içinde
Amin aga bu domuzbağcılarda ortaya çıktıAllah yardımcımız olsun kardeşim, elbet bunlarda geçecek
domuzbağcılar ın militanları hala varmıymış türkiye de , onlar ne yapıyorlarAmin aga bu domuzbağcılarda ortaya çıktı
Bunlar bir parti etrafında birleştiler hüdapar diye işte ondandomuzbağcılar ın militanları hala varmıymış türkiye de , onlar ne yapıyorlar
onlarda çevreye saldırıyorlar öyle miBunlar bir parti etrafında birleştiler hüdapar diye işte ondan
Bana bugunler o gunlerde ki gezi olaylarini hatirlatti bunlarin hepsi vatan haini allah hepsinin cezasini verecek bu memleketi kim zor durumda birakiyorsa allaha havale ediyorum sadece yaziklar olsun ne istediniz o otobuslerden insanlarin dukkanindan arabalarindan empati yapin biraz vicdansizlar bu memlekwtin topraklarinda dogup buyuyup burada besleniyorsunuzBurada tencereleri birbirine vuruyorlar bu arka taraflarda silah sesleri geliyor diyarbakır harap içinde
bunların cinsi bozuk abi kobane yi bahane ediyorsun , madem kürtleri düşünüyorsun diğer insanlara niye eziyet ediyorsun bunları asıcaksınBana bugunler o gunlerde ki gezi olaylarini hatirlatti bunlarin hepsi vatan haini allah hepsinin cezasini verecek bu memleketi kim zor durumda birakiyorsa allaha havale ediyorum sadece yaziklar olsun ne istediniz o otobuslerden insanlarin dukkanindan arabalarindan empati yapin biraz vicdansizlar bu memlekwtin topraklarinda dogup buyuyup burada besleniyorsunuz
Ya arkadas bu turkiyeden daha ne istiyorsunuz cozum sureci dendi gecmiste sizi ezen asimilasyon yapan eski turkiye gitti yerine yeni turkiye geldi butun haklariniz teker teker turk halkinin butun itirazlarina ragmen bu hukumet yerine getiriyor anlasildi bunlarin derdi uzum yemek deil bagciyi dovmekbunların cinsi bozuk abi kobane yi bahane ediyorsun , madem kürtleri düşünüyorsun diğer insanlara niye eziyet ediyorsun bunları asıcaksın
abi bunlar yüzünden masum kürt kardeşlermizde töhmet altında kalıyorlar, ama bunların sonu geliyor son çırpınışları bu hainlerinYa arkadas bu turkiyeden daha ne istiyorsunuz cozum sureci dendi gecmiste sizi ezen asimilasyon yapan eski turkiye gitti yerine yeni turkiye geldi butun haklariniz teker teker turk halkinin butun itirazlarina ragmen bu hukumet yerine getiriyor anlasildi bunlarin derdi uzum yemek deil bagciyi dovmek
Abi bunkar kürt değil bunlar pkk yandaşı vatan hainleriYa arkadas bu turkiyeden daha ne istiyorsunuz cozum sureci dendi gecmiste sizi ezen asimilasyon yapan eski turkiye gitti yerine yeni turkiye geldi butun haklariniz teker teker turk halkinin butun itirazlarina ragmen bu hukumet yerine getiriyor anlasildi bunlarin derdi uzum yemek deil bagciyi dovmek
Tabi onlarda saldırıyoronlarda çevreye saldırıyorlar öyle mi
bu milletin sabrını sınıyorlar köpekler askere polise saldırmasını biliyorlar bulmuşlar böyle ülkeyi hadi bi haltsanız gidin ışid le savaşın hadi bi taş atında görün noluyor aga bu hainlerde silinecek inşallah bu ülkede idam şart!Abi bunkar kürt değil bunlar pkk yandaşı vatan hainleri
Tabi onlarda saldırıyor
La olm ben kurt demedim kurtler bizim canimiz kanimiz ksrdesimizAbi bunkar kürt değil bunlar pkk yandaşı vatan hainleri
Tabi onlarda saldırıyor
Savcı Sayandan muhteşem tespitbu milletin sabrını sınıyorlar köpekler askere polise saldırmasını biliyorlar bulmuşlar böyle ülkeyi hadi bi haltsanız gidin ışid le savaşın hadi bi taş atında görün noluyor aga bu hainlerde silinecek inşallah bu ülkede idam şart!
ahh aga bu idam eninde sonunda gelecek idam şart, vadinin vereceği mesajlar bu ortamda daha da öenmliçakallara gün doğdu yine ulan ne istiyosunuz bu ülkeden be Allah korkunuzda mı yok
bana kalsa asarım idamı geri getirir asarım vallahi asarım
bu arada yarın bu saatlerde yeni bölüme 5 dakka kalmış olacak![]()
böyle bi diz iyok aga gündemi derinden işliyor ya milleti bilinçlendirmede çok önemli çokahh aga bu idam eninde sonunda gelecek idam şart, vadinin vereceği mesajlar bu ortamda daha da öenmli
aynen aga o yüzden vadinin bu tarafıylada insanlığa verdiği hizmet büyükböyle bi diz iyok aga gündemi derinden işliyor ya milleti bilinçlendirmede çok önemli çok
vadi dünyada da çok fazla izlendiği için özellikle oprtadoğu ve araplar ışid konusunda bilinçlenebilir