Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Burada tencereleri birbirine vuruyorlar bu arka taraflarda silah sesleri geliyor diyarbakır harap içinde
Bana bugunler o gunlerde ki gezi olaylarini hatirlatti bunlarin hepsi vatan haini allah hepsinin cezasini verecek bu memleketi kim zor durumda birakiyorsa allaha havale ediyorum sadece yaziklar olsun ne istediniz o otobuslerden insanlarin dukkanindan arabalarindan empati yapin biraz vicdansizlar bu memlekwtin topraklarinda dogup buyuyup burada besleniyorsunuz

Bana bugunler o gunlerde ki gezi olaylarini hatirlatti bunlarin hepsi vatan haini allah hepsinin cezasini verecek bu memleketi kim zor durumda birakiyorsa allaha havale ediyorum sadece yaziklar olsun ne istediniz o otobuslerden insanlarin dukkanindan arabalarindan empati yapin biraz vicdansizlar bu memlekwtin topraklarinda dogup buyuyup burada besleniyorsunuz
bunların cinsi bozuk abi kobane yi bahane ediyorsun , madem kürtleri düşünüyorsun diğer insanlara niye eziyet ediyorsun bunları asıcaksın

bunların cinsi bozuk abi kobane yi bahane ediyorsun , madem kürtleri düşünüyorsun diğer insanlara niye eziyet ediyorsun bunları asıcaksın
Ya arkadas bu turkiyeden daha ne istiyorsunuz cozum sureci dendi gecmiste sizi ezen asimilasyon yapan eski turkiye gitti yerine yeni turkiye geldi butun haklariniz teker teker turk halkinin butun itirazlarina ragmen bu hukumet yerine getiriyor anlasildi bunlarin derdi uzum yemek deil bagciyi dovmek

Ya arkadas bu turkiyeden daha ne istiyorsunuz cozum sureci dendi gecmiste sizi ezen asimilasyon yapan eski turkiye gitti yerine yeni turkiye geldi butun haklariniz teker teker turk halkinin butun itirazlarina ragmen bu hukumet yerine getiriyor anlasildi bunlarin derdi uzum yemek deil bagciyi dovmek
abi bunlar yüzünden masum kürt kardeşlermizde töhmet altında kalıyorlar, ama bunların sonu geliyor son çırpınışları bu hainlerin

Abi bunkar kürt değil bunlar pkk yandaşı vatan hainleri

onlarda çevreye saldırıyorlar öyle mi
Tabi onlarda saldırıyor

Abi bunkar kürt değil bunlar pkk yandaşı vatan hainleri

Tabi onlarda saldırıyor
bu milletin sabrını sınıyorlar köpekler askere polise saldırmasını biliyorlar bulmuşlar böyle ülkeyi hadi bi haltsanız gidin ışid le savaşın hadi bi taş atında görün noluyor aga bu hainlerde silinecek inşallah bu ülkede idam şart!

bu milletin sabrını sınıyorlar köpekler askere polise saldırmasını biliyorlar bulmuşlar böyle ülkeyi hadi bi haltsanız gidin ışid le savaşın hadi bi taş atında görün noluyor aga bu hainlerde silinecek inşallah bu ülkede idam şart!
Savcı Sayandan muhteşem tespit
Sokaklar karanlıktır, sokaklar çıkmazdır, sokakların aklı yoktur. Yıllarca yaşanan onca olaydan hiç mi ders çıkarılmaz..!

Batı, IŞİD'i Kobani'ye bilerek yönlendirdi. Çünkü istiyorlar ki Türkiye Kürtleri ayaklansın, ülke karışsın, yeni bir Suriye yaratılsın. Herkes akıllı olsun. Sağduyulu olsun. Biz kardeşiz. Kobanili Kürt'te kardeşimizdir, Telafer'deki Türkmen'de kardeşimizdir. IŞİD belasını ayrışarak değil omuz omuza vererek bertaraf etmeliyiz.

Lütfen, sağduyulu olun.

çakallara gün doğdu yine ulan ne istiyosunuz bu ülkeden be Allah korkunuzda mı yok
bana kalsa asarım idamı geri getirir asarım vallahi asarım

bu arada yarın bu saatlerde yeni bölüme 5 dakka kalmış olacak :D

çakallara gün doğdu yine ulan ne istiyosunuz bu ülkeden be Allah korkunuzda mı yok
bana kalsa asarım idamı geri getirir asarım vallahi asarım

bu arada yarın bu saatlerde yeni bölüme 5 dakka kalmış olacak :D
ahh aga bu idam eninde sonunda gelecek idam şart, vadinin vereceği mesajlar bu ortamda daha da öenmli

ahh aga bu idam eninde sonunda gelecek idam şart, vadinin vereceği mesajlar bu ortamda daha da öenmli
böyle bi diz iyok aga gündemi derinden işliyor ya milleti bilinçlendirmede çok önemli çok
vadi dünyada da çok fazla izlendiği için özellikle oprtadoğu ve araplar ışid konusunda bilinçlenebilir

böyle bi diz iyok aga gündemi derinden işliyor ya milleti bilinçlendirmede çok önemli çok
vadi dünyada da çok fazla izlendiği için özellikle oprtadoğu ve araplar ışid konusunda bilinçlenebilir
aynen aga o yüzden vadinin bu tarafıylada insanlığa verdiği hizmet büyük

Bugün günlerden KURTLAR VADİSİ diyebiliriz artık :D
yarın akşamı büyük bi merakla bekliyorum efsane bi bölüm gelecek keşke büyük bi süpriz olas da ömer baba ölmese be gerçketen çok büyük bi kayıp olacak

Az önce 232.Bölümü tekrar izledim.. gerçekten muhteşem bir bölüm olmuş.. Kurtlar Vadisi bu sezon bir acayip gerçekten. Kara'nın ölümü ise bu kadar etkiliyici olabilirdi.. '4 Temmuz' müziği sahneye tam oturmuş.. Çakır'dan sonra en etkili ölüm sahnesidir bana göre.. Kara kendi halinde ayrı bir efsane olmuştu, keşke bu ayrılığı yapmasaydı.. senaryo gereği ölseydi, en azından öldü derdik, şimdi ayrıldı diyoruz daha çok. Tilki Andre ismi bu kadar mı heycanlandırır.. bu adam seyirciye nasıl bir iz bırakmışsa artık.. aksiyon sahneleri düzeltilmesi lazım.. başka da söylenecek birşey yok herhalde.. Vadi bu sezon sesimizi kesti.. bölümler birbirinden güzeller.. her bir bölümü sinema keyfi tadında gerçekten.

Tapatalk 2

Forum İstatistikleri

Konular
176,344
Üyeler
8,560
Son Üye
Mustafa06