Ben daha Reaksiyonun ilk 3 bölümünü izleyemedim ya 3.bölümünü daha çok izlemişimdir ama ilk 2 bölüm neredeyse hiç yok geçenlerde kolajı vardı izlicektim bayram gezmesine geldi dedemler kaçırdım dvd de izlemeye üşeniyomdaşişko nuriye saygımız sonsuz ama böyle bi rolü oynayamaz malesef çd yine uçuşlarda
reaksiyonu özledim ya 1 hafta ara verdi ya aga @-KADİR-![]()
Hangi konu hakkinda@china_shangai abi senin yorumun nedir![]()
Bence pusunun vadi olmasi iskoyla baslar ondan oncesi tirtBeyaz Tv'yi açın Vadinin 17.bölümü başladı !
Haftaya Cuma İskender Büyük geliyor !
abi bence 9.bölümle başlar ofise bomba işiyle pusu tam anlamıyla coşmaya başlıyor muro gelince uçuşa geçmiş oluyor zaten iskenderde gelince tarif edemiyoruzHangi konu hakkinda
Bence pusunun vadi olmasi iskoyla baslar ondan oncesi tirt)))))
aga beni akşam akşam hareketlendirme bak @china_shangai abi kalpten götütüyordu ssağolsun o merhamete geldi, şimdi de sen başlama dayanamam😀şişko nuriye saygımız sonsuz ama böyle bi rolü oynayamaz malesef çd yine uçuşlarda
reaksiyonu özledim ya 1 hafta ara verdi ya aga @-KADİR-![]()
Aga bak sana su kadar soylim bolum sonunu sakin kacirma dana tuyoabi bence 9.bölümle başlar ofise bomba işiyle pusu tam anlamıyla coşmaya başlıyor muro gelince uçuşa geçmiş oluyor zaten iskenderde gelince tarif edemiyoruz
17.bölüm ne öyle ya inanılmaz ötesi bir bölüm
ilk 20-25 dakka full çatışma çatışma sahnesi mükemmel resmen kusursuz kuru sıkı silahlar müthiş efekt ve sesler harika gerçketen harika bişey
muro ve adamlar erhanı nevzatı pürmüzü ahuyu hepsini vurdular bi polatla memati vurulmadı enfes bi bölümmüş ya şimdi izleyince hatırladım vay be dedim
bu bölmün yönetmeni kimmiş bi bakaıym yok böyle kalite harbiden
müziklerde efsane türküler falan muazzam fonlar hey gidi hey
şu müzikler adamı felç eder ya harbiden olağanüstü
aga işin şakası tabi kiaga beni akşam akşam hareketlendirme bak @china_shangai abi kalpten götütüyordu ssağolsun o merhamete geldi, şimdi de sen başlama dayanamamha bu arada o melunların dizisini en fazla 25 saniye izleyebiliyom o kadar itici yani
Seni de mi sardi melun lafiaga beni akşam akşam hareketlendirme bak @china_shangai abi kalpten götütüyordu ssağolsun o merhamete geldi, şimdi de sen başlama dayanamamha bu arada o melunların dizisini en fazla 25 saniye izleyebiliyom o kadar itici yani
olm eski bölümün tüyosu mu olurmuşAga bak sana su kadar soylim bolum sonunu sakin kacirma dana tuyo
Polat: Mematiiiiiiiii
Aha da bu kadar tuyo veririm
harbiden ya gıcık oluyorum o kelimeye agaSeni de mi sardi melun lafiTürkçemizi bozuyor baska bir sey degil
![]()
Tuyo sadece yeni bolumlerde mi olurmusolm eski bölümün tüyosu mu olurmuş![]()
sadullah iyiydi be aga bir zeynep iki sadullah şentürk bunlar aksiyonda gayet başarılılardıaga işin şakası tabi kişuan beyaz tv de 17.bölüm var vadinin sadullah şentürk ne müthiş yönetmenmiş aga ya çatışma sahneleri inanılmaz güzel kuru sıkı silahlar yarım saate yakın çatışmayla başlıyor 17.bölüm murolarla çok fena be çok fena
Bir ara beni de sarmisti zor kurtuldumolm eski bölümün tüyosu mu olurmuş
harbiden ya gıcık oluyorum o kelimeye aga![]()
aga zeynep i abartmayalım fazla sadullah daha iyidirsadullah iyiydi be aga bir zeynep iki sadullah şentürk bunlar aksiyonda gayet başarılılardı
aga bende gıcık oluyorumda şimdi yorgunum aklıma fazla kelime gelmedi ondan yazdım yani 🙂Seni de mi sardi melun lafiTürkçemizi bozuyor baska bir sey degil
![]()