Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

şişko nuriye saygımız sonsuz ama böyle bi rolü oynayamaz malesef çd yine uçuşlarda

reaksiyonu özledim ya 1 hafta ara verdi ya aga @-KADİR- :A

Son düzenleme:
şişko nuriye saygımız sonsuz ama böyle bi rolü oynayamaz malesef çd yine uçuşlarda

Ben daha Reaksiyonun ilk 3 bölümünü izleyemedim ya 3.bölümünü daha çok izlemişimdir ama ilk 2 bölüm neredeyse hiç yok geçenlerde kolajı vardı izlicektim bayram gezmesine geldi dedemler kaçırdım dvd de izlemeye üşeniyomda

Ateni Şener Şen olarak düşünürsek nasıl olur @takas :A

Hangi konu hakkinda

Bence pusunun vadi olmasi iskoyla baslar ondan oncesi tirt:))))))
abi bence 9.bölümle başlar ofise bomba işiyle pusu tam anlamıyla coşmaya başlıyor muro gelince uçuşa geçmiş oluyor zaten iskenderde gelince tarif edemiyoruz :D
17.bölüm ne öyle ya inanılmaz ötesi bir bölüm
ilk 20-25 dakka full çatışma çatışma sahnesi mükemmel resmen kusursuz kuru sıkı silahlar müthiş efekt ve sesler harika gerçketen harika bişey
muro ve adamlar erhanı nevzatı pürmüzü ahuyu hepsini vurdular bi polatla memati vurulmadı enfes bi bölümmüş ya şimdi izleyince hatırladım vay be dedim
bu bölmün yönetmeni kimmiş bi bakaıym yok böyle kalite harbiden

müziklerde efsane türküler falan muazzam fonlar hey gidi hey

şu müzikler adamı felç eder ya harbiden olağanüstü

Son düzenleme:
😀şişko nuriye saygımız sonsuz ama böyle bi rolü oynayamaz malesef çd yine uçuşlarda

aga beni akşam akşam hareketlendirme bak @china_shangai abi kalpten götütüyordu ssağolsun o merhamete geldi, şimdi de sen başlama dayanamam :A ha bu arada o melunların dizisini en fazla 25 saniye izleyebiliyom o kadar itici yani

abi bence 9.bölümle başlar ofise bomba işiyle pusu tam anlamıyla coşmaya başlıyor muro gelince uçuşa geçmiş oluyor zaten iskenderde gelince tarif edemiyoruz :D
17.bölüm ne öyle ya inanılmaz ötesi bir bölüm
ilk 20-25 dakka full çatışma çatışma sahnesi mükemmel resmen kusursuz kuru sıkı silahlar müthiş efekt ve sesler harika gerçketen harika bişey
muro ve adamlar erhanı nevzatı pürmüzü ahuyu hepsini vurdular bi polatla memati vurulmadı enfes bi bölümmüş ya şimdi izleyince hatırladım vay be dedim
bu bölmün yönetmeni kimmiş bi bakaıym yok böyle kalite harbiden

müziklerde efsane türküler falan muazzam fonlar hey gidi hey

şu müzikler adamı felç eder ya harbiden olağanüstü
Aga bak sana su kadar soylim bolum sonunu sakin kacirma dana tuyo

Polat: Mematiiiiiiiii

Aha da bu kadar tuyo veririm

aga beni akşam akşam hareketlendirme bak @china_shangai abi kalpten götütüyordu ssağolsun o merhamete geldi, şimdi de sen başlama dayanamam :A ha bu arada o melunların dizisini en fazla 25 saniye izleyebiliyom o kadar itici yani
aga işin şakası tabi ki :D şuan beyaz tv de 17.bölüm var vadinin sadullah şentürk ne müthiş yönetmenmiş aga ya çatışma sahneleri inanılmaz güzel kuru sıkı silahlar yarım saate yakın çatışmayla başlıyor 17.bölüm murolarla çok fena be çok fena

Seni de mi sardi melun lafi :D Türkçemizi bozuyor baska bir sey degil :(

aga işin şakası tabi ki :D şuan beyaz tv de 17.bölüm var vadinin sadullah şentürk ne müthiş yönetmenmiş aga ya çatışma sahneleri inanılmaz güzel kuru sıkı silahlar yarım saate yakın çatışmayla başlıyor 17.bölüm murolarla çok fena be çok fena
sadullah iyiydi be aga bir zeynep iki sadullah şentürk bunlar aksiyonda gayet başarılılardı