Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

ya aga bizim ne müthiş müziklerimiz var durduk yere niye saçmalıklar yapıyoruz buna kızarım tabi
cahitin sahnelerinde fehminin sahnelerinde çalan müzikler rezillik resmen
köşede duran ne eşsiz müzikler var onlarca yüzlerce
aga bende sen diyince daha fazla dikkat ettim syircinin %60 ı yeni müziklere karşı, ben müzikleri beğensemde eski müziklere daha fazla yer verilmeli

aga bende sen diyince daha fazla dikkat ettim syircinin %60 ı yeni müziklere karşı, ben müzikleri beğensemde eski müziklere daha fazla yer verilmeli
yav aga ben arkadaşlarla konuşuyorum sana geçen günde dedim sağlam vadi izleyen bi arkadaşım müzikler ne öyle eski müzikler nerde dedi bunu duyunca sinirlendim biraz
senin 1000 tane müziğin var her ana uygun süper müziklerin sen gidip saçma sapan müzikler yapıyosun ne gerek var Allah aşkına ne gerek var
Gökhan Kırdar bu işin rakipsiz 1 numarasıdır işi çoluk çocuğa vermesin

Takas gelenekci onun icin eskileri unutamiyor ve daha cok seviyor bazilari da yenilikci yeni muzikleri sevmis simdiki muzik savaslari gelenekciler yenilikcilere karsi:))))

Takas gelenekci onun icin eskileri unutamiyor ve daha cok seviyor bazilari da yenilikci yeni muzikleri sevmis simdiki muzik savaslari gelenekciler yenilikcilere karsi:))))
aynen abi her ne konuda olursa olsun eski derim ben eskileri severim değişimi fazla sevmem ama bu adamın yeni müzikleri de süperdir ama daha fazlasına gerek yok çoğu müziği yıllardır duyamıyoruz anca telefonumda dinliyorum vadide olsun
bu aşk mesela fonu bile yeter be fonu

senin tarafın ne usta , gelenecek mi yenilikcisin mi 🙂
Ben araftayim diziyi pur dikkat izlemekten muzikler pek d ikkatimi cekmedi biraz daha vakit gecsin yorumumu yaparim ama cok iyi muzikler de dikkatimi cekmedi deil ben harman yapilmasi tarafindayim eski yeni birarada olsun

Ben araftayim diziyi pur dikkat izlemekten muzikler pek d ikkatimi cekmedi biraz daha vakit gecsin yorumumu yaparim ama cok iyi muzikler de dikkatimi cekmedi deil ben harman yapilmasi tarafindayim eski yeni birarada olsun
bence de hepsi en iyi şekilde değerlendilip hepsi kullanılmalı

Catisma sahneleri duzelsin digerleri duzelir o canim cekimlere yszik oluyor muhtesem goruntuler o caylak silah sesleri ve catisma sahneleriyle heba oluyor

bence de hepsi en iyi şekilde değerlendilip hepsi kullanılmalı
aga bende öyle isterim ama yenilerde süper olacak o cahit fehminin falan sahnelerinde çalacaksa hiç çalmasın daha iyi
işıd sahnelerinde çalan yeni müzik süper mesela o hep çalmalı

Catisma sahneleri duzelsin digerleri duzelir o canim cekimlere yszik oluyor muhtesem goruntuler o caylak silah sesleri ve catisma sahneleriyle heba oluyor
kesinlikle abi ya İnşallah bu bölüm düzelir tek sorun o şuan net olarak

Abimle whatshaptan Vadi dalaşı yapıyoruz

Yazmış Abimin intikamını alana kadar manisayı yakacam sakın dışarı çıkmayın ki yanmayasın

Bende yazdım

Yarın hava yağmurlu bilmiyon mu sel tehlikesi var :F

Ama güzel yazmışım dimi :D

Abimle whatshaptan Vadi dalaşı yapıyoruz

Yazmış Abimin intikamını alana kadar manisayı yakacam sakın dışarı çıkmayın ki yanmayasın

Bende yazdım

Yarın hava yağmurlu bilmiyon mu sel tehlikesi var :F

Ama güzel yazmışım dimi :D
Tam senlik cevap olmus beni hic sasirtmadin :)))))

Yeni müziklerde 2 -3 tane tek beğendim onların dışında fehminin sahnelerinde çalan müzik hiç güzel değil mümkünse o kullanılmasın bir daha

Bu arada bugün benim doğum günüm :A

Dogum gunun kutlu olsun benim guzel kalpli kardesim iyi ki dogmussun allah sana sevdiklerine uzun ve huzurlu bir hayat verir insaallah :) seni tanimaktan seref duydum @Maskeli Fedai