Polat Şaşmaz
Favori Üye
Mesajımı beğenmiştin neden sildin agaabi ona bekliyomda çıkmıyor 🙂 gökhan la idare etmeye çalışıyorum , beklemekten yoruldum
Mesajımı beğenmiştin neden sildin agaabi ona bekliyomda çıkmıyor 🙂 gökhan la idare etmeye çalışıyorum , beklemekten yoruldum
Hacı yavaş geliyor bana .Kaç bölümdür ha ölecek ha ölecek diye Ömer Babanın ölmesini bekliyoruz öleceğinide biliyoruz mesela Karada öyle sonunda öldü zatenaga mesela yavaş olan ne , almanya dan yunanistana ordan ırak a ordan filstin e ordan gazze ye gidiyoruz bir bölümde daha ne olsun![]()
aga saatten ötürü bir baktım 1:30 yazmışsın o satte fragman mı çıkar yaaMesajımı beğenmiştin neden sildin aga![]()
Bir de söylüyor insan söyleyemez beaga saatten ötürü bir baktım 1:30 yazmışsın o satte fragman mı çıkar yaa![]()
Çocukta nasıl yakışmış
Gözler aynı dimi? Aşığım bu kadına.Bir de söylüyor insan söyleyemez be
Şaka şakaİstiyorsan beğenme aga beğeni benim için hiç bir şey ifade etmiyor
Çocukta nasıl yakışmış![]()
Hoooopp yavaş gel o benimGözler aynı dimi? Aşığım bu kadına.![]()
de get.Hoooopp yavaş gel o benim![]()
Ben kendimi asarımde get.Çiğdem Batur için herkesle kavga ederim.
![]()
Allah korur İnşallah sende çekil o yoldanAllah korusun.
aga abartma sende bazen çok ifrite kaçıyorsun 😀Ben kendimi asarım)
Bir düşün. Hala bir şansım olabiir diye bu yaşıma kadar evlenmedim.Allah korur İnşallah sende çekil o yoldan![]()
la olm bırak ne eti adamı et yaptın o kadar da uzun boylu değilBende sana döner örneğini vereyim o zaman dönerin olmazsa olmazları nelerdir et ve ekmek ekmek : Polat Alemdar Et : Gökhan Kırdar diğer malzemeleride ister koyarsın ister koymazsın ama döneri bu iki malzeme oluşturur
ya bırakın bu ayakları bu lafta yeni moda olmuş tadında bırakılmalıymış o zaman vadide bitsin senin lafına göreTamam Ömer Baba çok önemli bir karakter Vadi için hikayeleriyle ve dini yönleriyle ama artık vazgeçilmez değildir bana göre tadında bırakılmalı Ömer Baba karakteri
abi o müzikleri şimdi kullanabilir mesela eşsiz müzikler ürkütücü korkutucu gizemli esrarengiz süper müziklerMoviemaxte vadiyi izliyorum karahanlinin infazi var o tapinakcilarin toplantisi ne oyle ya muhtesem o muzikler tam cuk oturmus
abi o müzikleri şimdi kullanabilir mesela eşsiz müzikler ürkütücü korkutucu gizemli esrarengiz süper müzikler
tilki andrei geri dönüyor eğer gökhan kırdar onun müziğini değiştirirse sinir olurum
ya aga bizim ne müthiş müziklerimiz var durduk yere niye saçmalıklar yapıyoruz buna kızarım tabiaga o kadar da yapmaz herghalde seni bu müzik konusuna fazla takık gördüm bakalım bu hafta beğenecez mi , beğenecen mi