Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

aga mesela yavaş olan ne , almanya dan yunanistana ordan ırak a ordan filstin e ordan gazze ye gidiyoruz bir bölümde daha ne olsun :A
Hacı yavaş geliyor bana .Kaç bölümdür ha ölecek ha ölecek diye Ömer Babanın ölmesini bekliyoruz öleceğinide biliyoruz mesela Karada öyle sonunda öldü zaten :D

10723714_868028743247961_1483603167_n.jpg

Bende sana döner örneğini vereyim o zaman dönerin olmazsa olmazları nelerdir et ve ekmek ekmek : Polat Alemdar Et : Gökhan Kırdar diğer malzemeleride ister koyarsın ister koymazsın ama döneri bu iki malzeme oluşturur
la olm bırak ne eti adamı et yaptın o kadar da uzun boylu değil
ömer baba tabi ki çok daha önemli vallahi çok üzüldüm bu kadar da olmaz ya herkes çıktı
necati şaşmaz ı bu konuda başarısız buldum abi çıkarma ya ne istiyorsa ne diyorsa kabul et nereye kadar bu ayrılıklar sen al pacino yu da getirsen bizim için bir ömer baba etmez
gerçekten çok üzüldüm ya :( :(

Tamam Ömer Baba çok önemli bir karakter Vadi için hikayeleriyle ve dini yönleriyle ama artık vazgeçilmez değildir bana göre tadında bırakılmalı Ömer Baba karakteri
ya bırakın bu ayakları bu lafta yeni moda olmuş tadında bırakılmalıymış o zaman vadide bitsin senin lafına göre
tadı madı yok ömer baba var ömer baba vadinin olmazsa olmazı babamız o bizim

Moviemaxte vadiyi izliyorum karahanlinin infazi var o tapinakcilarin toplantisi ne oyle ya muhtesem o muzikler tam cuk oturmus

Moviemaxte vadiyi izliyorum karahanlinin infazi var o tapinakcilarin toplantisi ne oyle ya muhtesem o muzikler tam cuk oturmus
abi o müzikleri şimdi kullanabilir mesela eşsiz müzikler ürkütücü korkutucu gizemli esrarengiz süper müzikler
tilki andrei geri dönüyor eğer gökhan kırdar onun müziğini değiştirirse sinir olurum

abi o müzikleri şimdi kullanabilir mesela eşsiz müzikler ürkütücü korkutucu gizemli esrarengiz süper müzikler
tilki andrei geri dönüyor eğer gökhan kırdar onun müziğini değiştirirse sinir olurum

aga o kadar da yapmaz herghalde seni bu müzik konusuna fazla takık gördüm bakalım bu hafta beğenecez mi , beğenecen mi

aga o kadar da yapmaz herghalde seni bu müzik konusuna fazla takık gördüm bakalım bu hafta beğenecez mi , beğenecen mi
ya aga bizim ne müthiş müziklerimiz var durduk yere niye saçmalıklar yapıyoruz buna kızarım tabi
cahitin sahnelerinde fehminin sahnelerinde çalan müzikler rezillik resmen
köşede duran ne eşsiz müzikler var onlarca yüzlerce

O zamanlar acayip gizem varmis insan merakla bekliyor ne olacak diye 10 kere seyretmisimdir hala heyecanla bekliyorum ne olacak diye:)))) cok enteresan bir dizi ya muazzam bir dizi

Forum İstatistikleri

Konular
176,320
Üyeler
8,559
Son Üye
Fato