Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Bu sezonun bombası tartışılmaz Andy Garcia'dır.. adam Vadiye çok ayrı bir hava kattı.. 232.Bölümün en can alıcı sahnesi Profesör Martin (Mauro Martino) ile Garcia'nın sahnesi olacak kesinlikle.. bu sahneyi merakla bekliyorum.. türkçe alt yazı uygulamasıyla sahne bir o kadar daha kaliteli oluyor..

Tapatalk 2
kesinlikle 232, bölümün en can alıcı sahnesi amon profesör martin diyaloğu olacaktır merakla ve heyecanla bekliyorum . beni amon ra aten diyalogları fazlasıyla heyecanlandırıyor :)

bunu diğer forumdan alıntıladım daha evvel bu programı seyretmiştim
sizlerin de baştan sona seyretmenizi tavsiye ederim vadinin yakından anlattığı mevzular var özellikle de rodhshields ailesinden bahsediyor kollarının ahtopot gibi nelere uzandığını anlatıyor. vadi bu sene çok farklı pusu tarihinde böyle konulara ilk defa giriliyor ben bu durumdan çok memnunum

Aytunç Altındal'ı Tapınak Şövalyeleri zehirlemiş

http://www.radikal.com.tr/turkiye/aytunc_altindali_tapinak_sovalyeleri_zehirlemis-1161862
gizli örgütler ve okültizm konusundaki engin bilgiye sahip bir araştırmacı.
"bilinmeyen hitler", "laiklik/enigma'ya dönüşen paradigma", "türkiye ve ortodokslar", "türkiye'de kadın", "vatikan ve tapınak şovalyeleri"
kitaplarından birkaçıdır. özellikle masonlar ve tapınakçıları her konuşmasında ve yazılarında ifşa etmekten çekinmeyen tarihçi araştırmacı yazarın pusulu ve gizemli ölümü

necati bey o kadar çok mayınlı arazide dolaşıyor ki dikkat etsin kendine sonu aytunç bey gibi olmasın
fft64_mf1790282.Jpeg

kesinlikle 232, bölümün en can alıcı sahnesi amon profesör martin diyaloğu olacaktır merakla ve heyecanla bekliyorum . beni amon ra aten diyalogları fazlasıyla heyecanlandırıyor :)

Onunla birklikte bölüm sonrası yaptığın muhteşem analizler ile Garcia'nın diyalogları dahada anlaşılır duruma geliyor.. yarın ki bölümde de az da olsa, değerlendirmeni bekliyorum..

Tapatalk 2

Onunla birklikte bölüm sonrası yaptığın muhteşem analizler ile Garcia'nın diyalogları dahada anlaşılır duruma geliyor.. yarın ki bölümde de az da olsa, değerlendirmeni bekliyorum..

Tapatalk 2
estağfurallah bilmukabele senin ve diğer arkadaşların yorumları da çok değerli ve merak uyandırıcı bu konulara çok merakım var.zamanında özellikle de dünyayı sümüren iki aile özlinde baya bir araştırmam olmuştu. bu sene de saolsun selman kayabaşı üstadımız tam da bu konulara girince vadi benim için daha da vazgeçilmez oldu.resmen kimsenin girmediği giremediği mayınlı arazilerde volta atıyorlar. inşaallah bu sezon tapınakçıların siyon tarikatının ve onlara uşaklık eden bütün klik ve oluşumların amonun ra nın atenin dibine kadar inerler bu yollar çok gizemli ve heyecanlı yollar

Son düzenleme:
estağfurallah bilmukabele senin ve diğer arkadaşların yorumları da çok değerli ve merak uyandırıcı bu konulara çok merakım var.zamanında özellikle de dünyayı sümüren iki aile özlinde baya bir araştırmam olmuştu. bu sene de saolsun selman kayabaşı üstadımız tam da bu konulara girince vadi benim için daha da vazgeçilmez oldu.resmen kimsenin girmediği giremediği mayınlı arazilerde volta atıyorlar. inşaallah bu sezon tapınakçıların siyon tarikatının ve onlara uşaklık eden bütün klik ve oluşumların amonun ra nın atenin dibine kadar inler bu yollar çok gizemli ve heyecanlı yollar
çok gizemli çok heyecanlı buraya kadar herşey güzel istediğimiz gibi yalnız burda şöyle bir tehlike var bu konularda düşünmek analizler çıkarmak hatta araştırma yapılması gereken konular insanlar bunları anlamakta zorluk çekebilirler o yüzden çok dikkatli yazılıp her seviyede insanın anlatılmak isteneni anlaması sağlanmalı reytinglerde bunda zarar görebiliriz çünkü adam bu konularda kafa yormadan anlamak istiyor tabi başarılıda olamıyor sonra başlıyor saçma demeye

ab kesinde total de şüpheli
olabilir sonuçta ikisi de aynı kitleye hitap ediyor . bu zaten sezon başlamadan bilenen bir gerçekti onun için hep şunu dedim vadi öyle bölümler çeksin ki milletin kafası karışsın maçı açmaya elleri gitmesin vadiye odaklansın belki bu dediğim bu zaman diliminde biraz erken ama kışa doğru oda olacak inşaallah

çok gizemli çok heyecanlı buraya kadar herşey güzel istediğimiz gibi yalnız burda şöyle bir tehlike var bu konularda düşünmek analizler çıkarmak hatta araştırma yapılması gereken konular insanlar bunları anlamakta zorluk çekebilirler o yüzden çok dikkatli yazılıp her seviyede insanın anlatılmak isteneni anlaması sağlanmalı reytinglerde bunda zarar görebiliriz çünkü adam bu konularda kafa yormadan anlamak istiyor tabi başarılıda olamıyor sonra başlıyor saçma demeye
bak işte buna katılırım millet daha ra amon aten ne demek onları anlamadı geçen bölümde polatın tahtaya yazdığı yazılar gibi gelecek bölümlerde çok sade bir dilde herkesin çok net anlayacağı şekilde gösterip anlatmasında çok yarar var. sonuçta total grubu da önemli ab grubu da .bakın ben buradan şunu iddia ediyorum kışa doğru vadinin ab grubunda müthiş patlama olacak .şu anda anlatılan konular ab grubunun daha dikkatini cezbediyor

Son düzenleme:
inşallah abi kaçak ı reaksiyon u gördük reytinglerde bir de vadiye bak nazar değmez inşallah

@-KADİR- Katılıyorum.. Açıkça söylemek gerekirse geçen bölümde ki konuşmanın nerdeyse %90 nını anlamadım.. çok derin konular, benim türkçe'de birçok yerde yetersiz kalıyor.. O yüzden anlamadığım bazı yerleri de tahmin etmeye çalışıyorum.

Tapatalk 2

@-KADİR- Katılıyorum.. Açıkça söylemek gerekirse geçen bölümde ki konuşmanın nerdeyse %90 nını anlamadım.. çok derin konular, benim türkçe'de birçok yerde yetersiz kalıyor.. O yüzden anlamadığım bazı yerleri de tahmin etmeye çalışıyorum.

Tapatalk 2
aga ben bunu seviyorum aslında yeni şeylerle karşılaşıyoruz dizide birçok konuda beyin fırtınası yapıyoruz fenada olmuyor hani

inşallah abi kaçak ı reaksiyon u gördük reytinglerde bir de vadiye bak nazar değmez inşallah
yok allahın izniyle bu sezon çok sağlam geliyorlar belki yarın ki reytingler umduğumuzdan düşük gelebilir ama toparlarlar .ben bu işten bişey anlamadım vadi geçen sezona göre hem senaryo hem görüntü hem de oyuncu kadrosu açısından ak ile kara kadar çok belirgin ama geçen sezonun reytingleri bu sezona göre çok daha iyi acayip bir paradoks (b) ah şu dönek denekler yaktınız bizi beee:A

Tapatalk 2
birde amonla polat konuşması sırasında alt yazılar okunmadı yazılar çok küçüktü birde açık renklere geldiği vakit parlaklıktan okuyamadık

Son düzenleme:
yok allahın izniyle bu sezon çok sağlam geliyorlar belki yarın ki reytingler umduğumuzdan düşük gelebilir ama toparlarlar .ben bu işten bişey anlamadım vadi geçen sezona göre hem senaryo hem görüntü hem de oyuncu kadrosu açısından dağlar kadar fark var geçen sezonun reytingleri bu sezona göre çok daha iyi acayip bir paradoks (b) ah şu dönek denekler yaktınız bizi beee:A

birde amonla polat konuşması sırasında alt yazılar okunmadı yazılar çok küçüktü birde açık renklere geldiği vakit parlaklıktan okuyamadık
aynen abi orda takılıyorum işte kalite olarak da her konuda üstünüz acaba kanald ye geçtiğimiz için düştü reytingler atv de olsa daha fazla alabilirdi gibime geliyor

aynen abi orda takılıyorum işte kalite olarak da her konuda üstünüz acaba kanald ye geçtiğimiz için düştü reytingler atv de olsa daha fazla alabilirdi gibime geliyor
yok yok o değişen dönek denekler varya bütün yapımların şirasezini bozdu:))))))