Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

dur şimdi aga beni yanlış yollara sürükleme :X
aga biz onlara tavrımızı koyarız bunu da vadiye her zamankinden çok destek vererek gösteririz zaten vadiye olan sevgimiz ortada
ama reaksiyonda diğer dizilerden güzel yani 2.bölümü çok güzeldi zaten vadiyle kıyas mıyas aman diyim çakmada olsa güzel izlerim ben :D
beyaz karanfili de izlicem satış yapanlara rağmen

aga biz onlara tavrımızı koyarız bunu da vadiye her zamankinden çok destek vererek gösteririz zaten vadiye olan sevgimiz ortada
ama reaksiyonda diğer dizilerden güzel yani 2.bölümü çok güzeldi zaten vadiyle kıyas mıyas aman diyim çakmada olsa güzel izlerim ben :D
beyaz karanfili de izlicem satış yapanlara rağmen
iyi seyirler aga diyecek birşey yok ben vadi den başka birşey izleyemiyorum bünyem kaldırmıyor 😀

iyi seyirler aga diyecek birşey yok ben vadi den başka birşey izleyemiyorum bünyem kaldırmıyor 😀
vadi başka aga diğerlerini bişey olmadığı için izliyoruz
mesela akşam tv izlicem izleyecek ilgimi çeken hiçbişey yok sadece reaksiyon var

yok aga öyle değil bu tv de dizi izleme konusunda 🙂

başka dizi takip edemiyorum sanki vadiyle aramda bir duygusal bağ var 🙂
:kiki: biraz rahatsızım diyince bende dedim hasta heralde :D mesele yok o zaman :D
aga ben çok dizi izlemişimdir sevmişimdir bu zamana kadar ama vadi tutkumuzdur

TÜYO.
Polat Alemdarın emri üzerine Karaları kurtarma operasyonu düzenlenecek çatışma esnasında Kara ölecek

Diktordan bilgili deilim hayat tecrubesi diyelim bak aklima muronun deli husnuye soyledigi kelam aklima geldi psikolojik deli :)))))))
abi tecrübenle bizleri eziyosun yav süper süper :D
abi hani vadide seyfo halo gibi dayılar olur ya sende bizim dayımızsın akıl hocamız :D

yok aga velev ki yapsalar diyorum , lütfen bunu bana mı diyorsun ben çocukluğumdan beri vadiyle büyüdüğüm için başka dizi yi beğenmiyorum işte
yok aga sana değil ortaya yazdım
bizde öyleyiz aga ocak 2003 ten beri ŞAŞMAZ

TÜYO.
Polat Alemdarın emri üzerine Karaları kurtarma operasyonu düzenlenecek çatışma esnasında Kara ölecek
hele şükür :D galip in sahaya inme vakti geldi artık

agalar necati şaşmaz şov devam ediyor artık tescilli türkiye güzelide vadide 🙂
not: bu güzel hanımefendiye inşallah yakışır bir kişi partner seçmişlerdir mundar etmeseler bari :A
Z17p13.jpg

Artık her perşembe akşamı "Kurtlar Vadisi - Pusu" ile Kanal D'de izleyici ile buluşacagım. İyi seyirler
1f60a.png

Son düzenleme: