Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

bugün günlerden fragman günü

Son düzenleme:
Bu mu lan Cendere bende bişey sandım

1-
232.Bölümden Bir Replik | İlk Bizde

-Madem Öyle,Artık Birlikte Mücadele verme Zamanı Geldi.!

2-
Bomba Fragman Hazır. Ancak Pana Film İzin Vermediği İçin Yayınlanmıyor. Bu Hafta Büyük Operasyon Var ! Bu Da Fragman Resmi !

Recep agamında reklamını yaptım orada :D

Aga kusura bakma bir daha olmaz ama senin reklamını yapmıştım orada ünlü yaptım seni
şaka yapıyom aga istediğin gibi paylaş maksat muhabbet :D

var mı aga yeni gelişmeler 🙂
bugün saat 6 7 gibi fragmanın çıkması bekleniyor aga :)

10345577_353255194838239_7186711854508697864_n.jpg

‘KURTLAR VADİSİ’ GİBİ BİR BİNAYDI
Pana Film’i ziyaret ettim. Çamlıca’da yeni binalarına taşınmışlar. Girişte size bakan yüzler, dizinin kendisi gibiydi.
Dış cephe siyah ve içerisi görülmüyor. Yani bilen bilir gibi bir durum söz konusu.
‘Bu kadar devlet-mafya işleriyle uğraşan dizinin yapım şirketinin binası ve görevlileri de böyle olur’ diye kendi kendime düşündüm. Polat Alemdar başlı başına bir olay tabii ki. Dikkat etmek lazım her an her şey olabilir tedirginliği.
İçeride enteresan şeyler gördüm...

PANA FİLM ORKESTRASI
Açık havada yemek yenilen, oturulan bir güzel köşe yapılmış ve bir sahne var. Envai çeşit enstrüman sıralanmış; çok zengin bir menü var sahnede. Burada çalışan ve enstrüman çalan arkadaşların aletleri.
“Laf olsun diye değil, çaldıkları enstrümanları konuştururlar” dediler. Yani Pana Film konser mekanı önümüzdeki günlerde ses getirirse şaşırmayalım.
Kapalı devre olacak, şahsen izlemek isterim.

EŞİ PİYANO ÇALIYOR
Bu sahneye bir piyano da alınacakmış. Necati Şaşmaz’ın eşi Nagehan Kaşıkçı’nın iyi piyano çaldığını duydum, yani piyanoda kendileri olabilir.

İKİ ODA KURTLARA AİT
İki büyük toplantı salonu ‘Kurtlar Vadisi Pusu’ için ayrılmış.
Senaryo çalışmalarının yapıldığı panoyu gördüm. Karakterler, olaylar, dizide adı geçen ‘örgütler’ sıralanmış. Havuz problemi gibi.
Diziyi çok kalabalık bir ekip yazıyor. Bu sene ‘ajit-propaganda’dan biraz sıyrılmışlar gibime geldi. Dizinin yeni yönetmeni Doğan Ümit Karaca ve uğraşılmış senaryosu ile ‘farklıyım’ diyor. Kulağıma gelen Polat Alemdar karakteri de artık o kadar ‘iktidar yanlısı’ olmayacakmış.

KAYIT STÜDYOLARI DA GELİYOR
Binada donanımlı ses-müzik kayıtlarının yanı sıra, dizi ve film işlerinin yapıldığı stüdyo da son aşamaya gelmiş. Dolby sistem bir sinema salonları da olacak.
Her iş bu binada bitecek. Gezi bitti, dışarı çıktık. Kapıdaki görevlinin bakışı “Burası Kurtlar Vadisi yook ööle” der gibiydi!

@china_shangai @takas @Maskeli Fedai @Polat Şaşmaz @Master.1000 @34rcp44

Son düzenleme:
ailevi sağlık nedenlerden dolayı bölümü yorumlayamamıştım bölümün yorumunu yapayım polat ve amonun sahnesi didaktik olmayan anlatım diliyle çok hoşuma gitti yeni bir konsept içerisine girildiğini ve bunun tanrıların savaşı olarak da değerlendirebiliriz belki bu rahatsız edici bir cümle olabilir ama bu tür yapıdaki insanların kökleri çağlar öncesine dayanan insanların kendilerine sıfat olarak taktıklarından o sahnenin anlatım dilinin hoşuma gitmemi sağlayan nedenidir

amon geçmişteki kötü tecrübesinden yakındı. polattan kendisiyle beraber özdeş tanrı olmasını istiyordu yani kendine bir ra arayan amon aynı teklifi ilk seride de polata iletmişti.

abd yi kurup ve 2.dünya savaşı sonrası soğuk savaş döneminde abd yi küresel güç haline getiren yapının dağıldığı ve soğuk savaş sonrası dünyanın bu iki kutup çatışmasını görüyoruz. şimdi örnek vermek gerekirse buraya çok dikkat kesiliin lütfen çok ölemli

amon (rockefeller) = abd
ra (rothschild) = İngiltere

karahanlının infaz sonrası bu iki yapının birbirinden ayrıldığını davut tataroğlu pusunun 8.bölümde bu iki ailenin adını vermeksizin polata demişti

0:18 - 0:42 arası.

@takas @Master.1000 @Maskeli Fedai @34rcp44 @-KADİR- @mrt-06 @batuhankaralar @Polat Şaşmaz @kvp-medya

videodan çıkarılan sonuç herkes bir dengenin peşinde ama bu dengeleri oluştururken bütün klikler veya oluşumlar polatıda yanına alma derdindeler dün tataroğlu bugün amon

Son düzenleme:
Sina kologlu hazretleri necati beyin ayaklarina kadar mi gitmis kani bozuk tahta kurusu diye baslayan o cakirin meshur sozu aklima geldi:)))))

aynen öyle :D

fragman çıkmadı daha şimdi çıkıyorum İnşallah akşam girdiğimde fragman çıkmış olur

reaksiyona 3 saat kaldı aga :)))))
aga bana reaksiyon deme ben izlemeye tahammül edemiyorum :A aga nereye çıkıyon ya bende 1 saat sonra evde olurdum rahat rahat kritik yapardık bak sırf fragman çıkıcak diye çarşıya gitmiyorum normal de işim var ama yarına erteledim

aga bana reaksiyon deme ben izlemeye tahammül edemiyorum :A aga nereye çıkıyon ya bende 1 saat sonra evde olurdum rahat rahat kritik yapardık bak sırf fragman çıkıcak diye çarşıya gitmiyorum normal de işim var ama yarına erteledim
aga git işini hallet fragman süpriz olsun
sıkıldım ama vadiyle ilgili bişeyler olmayınca sıkılıyorum akşam bi girerim fragmanı değerlendirip çıkarım sonra reaksiyon var zaten :D

aga 2.bölümü güzel yav ister istemez izlemek istiyor insan kaçırmam bundan sonra :)))

Bugun gunlerden reaksyon kadirim tavsiye ederim reaksyon aksiyon seyretmek istersen bugun star tv seyret:)))))

aga git işini hallet fragman süpriz olsun
sıkıldım ama vadiyle ilgili bişeyler olmayınca sıkılıyorum akşam bi girerim fragmanı değerlendirip çıkarım sonra reaksiyon var zaten :D

aga 2.bölümü güzel yav ister istemez izlemek istiyor insan kaçırmam bundan sonra :)))
dur şimdi aga beni yanlış yollara sürükleme :X

Bugun gunlerden reaksyon kadirim tavsiye ederim reaksyon aksiyon seyretmek istersen bugun star tv seyret:)))))
o bir kere vadiye has bir slogan abi 😀 bende sana o ses türkiye yi tavsiye ediyorum o daha eğlenceli