işid rascoln ve küçük baltazarabi fotolar da ne var merak ediyom ya 🙂
küçük baltazar derken 😀işid rascoln ve küçük baltazar
haa tamam abi 🙂 bölüm özeti çıkmamış mı daha
yani haftaya ölücek doğru mu anladım abihakan boyav namı değer kara bir daha ki hafta son kez vadide
![]()
yasin komutan o siyah sancak ın komutanı olacaktı değil mitwitterına bunu yazmış 232 son bölümü olacak)))))) ölüp gitse de yerine kordon celil gelse
evet karanın yerine o gelicekyasin komutan o siyah sancak ın komutanı olacaktı değil mi
bu adam diziye çok yakışacaktır vadide patlama yaşayacaktır bundan sonra bu adamın kariyeri yükselişe geçerevet karanın yerine o gelicek
bakacaz ben hiç izlemedim @34rcp44 kardeşim çok övdü o dediyse mutlaka bir cevher vardırbu adam diziye çok yakışacaktır vadide patlama yaşayacaktır bundan sonra bu adamın kariyeri yükselişe geçer
var var ben de şefkat tepe yi hiç izlemedim izleyenler de hep celil den bahsediyordu ben de uzaktan izlediğimde epey başarılıydı kaldı ki şefkat tepe nin o yetersiz senaryosunda kendisini belli ediyordu şimdi senaryo da iyi olacakbakacaz ben hiç izlemedim @34rcp44 kardeşim çok övdü o dediyse mutlaka bir cevher vardır))
abi şukadarını söylim şefkat tepeyi izleme nedenlerimden bir tanesiydi celil karakteri inşallah KVP dede böyle olucak aksiyon sahnelerine çok yakışıyor izleyince görüceksinizbakacaz ben hiç izlemedim @34rcp44 kardeşim çok övdü o dediyse mutlaka bir cevher vardır))
Cok güzel bir yazi olmus..bak ben sana şöye söyliyeyim daha ağustosta ilk fragman çıktığında işidle ilgili sahneleri gördüğümde kendi kendime ne oluyoruz dedim daha devletin başındakiler işide tam anlamıyla laf edemezken vadinin birden bire işid konusuna girmesine anlam verememiştim sonuçta 49 can söz konusu birde buna mukabil kızıl elmanın işid konusunu işlediği için trt den afaroz edileceği konuşuluyordu. ben hiçbirşeyin tesadüf olmadığına inanarım demek ki devletten bu konu hakkında izinler alınmış olacak ki bu konulara girildi biliyorsun 49 rehinenin kurtarılması operasyonu çok sessiz ve derinden gerçekleşti ne rehinelerin aileleri konuştu ne de devlet halbuki orada ki rehineler hem devletle hem de kendi aileleriyle gizlice konuşuyorlarmış olay bu kadar titiz bir şekilde ilerliyorken vadinin bu konuya bayram deil seyran deill eniştem beni neden öptu edasıyla bodozlamasına girmesi hayırlı haberlerin tez zamanda geleceğine işaretmiş.
Kanal D @KanalD · 4 dk.
Ortadoğu'daki kanlı anlaşmalar deşifre olmaya devam ediyor! Kurtlar Vadisi Pusu Perşembe 20:00'de!
Ben de sana katiliyorum melunum@china_shangai abi o rehineler ve Vadi konusaunda yazdığın yazıya sonuna kadar katılıyorum
Allah razi olsun kardesim o senin guzelligin@china_shangai efsane bulusmanin resimlerini paylasmissin.. yarin herkez bu görüsmeye kitlenecek.
Adamlar 230.Bölümle öyle bir etki yaptilar ki.. 3 gün sonra rehineler serbest kaldi.
Cok güzel bir yazi olmus..
Bu daha reklamlar kadirim persembe aksami alem iki starin bulusmasina taniklik edecek@china_shangai abi fotolar süpermiş bak şimdi heyecanım daha da arttı