Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

02qdpR.png
ne var abi fotoda 🙂

Bu rehinelerin kurtulmasini Polat'a bagliyorlar.. Polat Alemdar'in "kirli oyunlarinizi desifre edecegim" tehditi baya bir etki yapmis gibi gözüküyor.. :)
bak ben sana şöye söyliyeyim daha ağustosta ilk fragman çıktığında işidle ilgili sahneleri gördüğümde kendi kendime ne oluyoruz dedim daha devletin başındakiler işide tam anlamıyla laf edemezken vadinin birden bire işid konusuna girmesine anlam verememiştim sonuçta 49 can söz konusu birde buna mukabil kızıl elmanın işid konusunu işlediği için trt den afaroz edileceği konuşuluyordu. ben hiçbirşeyin tesadüf olmadığına inanarım demek ki devletten bu konu hakkında izinler alınmış olacak ki bu konulara girildi biliyorsun 49 rehinenin kurtarılması operasyonu çok sessiz ve derinden gerçekleşti ne rehinelerin aileleri konuştu ne de devlet halbuki orada ki rehineler hem devletle hem de kendi aileleriyle gizlice konuşuyorlarmış olay bu kadar titiz bir şekilde ilerliyorken vadinin bu konuya bayram deil seyran deill eniştem beni neden öptu edasıyla bodozlamasına girmesi hayırlı haberlerin tez zamanda geleceğine işaretmiş.

Kanal D @KanalD · 4 dk.
Ortadoğu'daki kanlı anlaşmalar deşifre olmaya devam ediyor! Kurtlar Vadisi Pusu Perşembe 20:00'de!

Son düzenleme:
“Bu bir mafya dizisidir” sloganıyla bundan 12 yıl önce ekranlara ilk geldiğinde farkındalığı ve güncel olaylara yaklaşımı ile tarzını ortaya koyan Kurtlar Vadisi bu yıl Kanal D’de yayınlanıyor.
Bir zamanlar siyah pardesü giren herkese Polat alemdar yakıştırılması yapılmasına neden olan fenomen dizi bu hafta 23 Eylül perşembe günü 231. Bölümüyle yeni kanalında olacak.
Bir zamanlar senaryo danışmanlığını Soner Yalçın’ın üstlendiği dizide bu hafta Amon (Andy Garcia) Türkiye’ye geliyor ve ilk repliği “Merhaba İstanbul” oluyor. Siyah limuziniyle Sultanahmet Meydanı'na gelen mafyanın 1 numaralı ismi Polat Alemdar ile Ayasofya’da buluşuyor.
Polat Alemdar ve Amon neden bir araya geldiler, ne görüştüler, ne gibi kararlar alacaklar.. İşte bu sorunların hepsi 231. bölümde cevap bulacak.
Kara ve ekibi ise Armegeddon’un eline düşmüşlerdir ve Kara ölüm ile burun burunadır. Bu da yetmezmiş gibi IŞİD Polat’ın babası Ömer’i kaçırmıştır. Gazze’ye doğru yola çıkan Polat’ın kardeşi yolda ummadığı birisiyle karşılaşır.
Yepyeni sezonunda Kurtlar Vadisi, aydınlanan kripteksteki belgeler ışığında sömüren güçlerin yeryüzündeki dengelerini değiştirecek ve Polat Alemdar ile Amon’un yıllar önce yaptığı anlaşma bozulup yinelenecek.

altını çizdiğim cümleleri dikkatli okuyun . bunlar neyin kafasını yaşıyorlar anlamış deilim polatı mafya babası yapmışlar soner yalçını dile getirmenin ne anlamı var. siyah pardesü ne alaka 😱
heee unutmadan bu yazıyı da bizim yayınlandığımız medya grubunun sözde amiral gemisi olan hürriyet gazetesinin internet sayfasından aldım:D

“Bu bir mafya dizisidir” sloganıyla bundan 12 yıl önce ekranlara ilk geldiğinde farkındalığı ve güncel olaylara yaklaşımı ile tarzını ortaya koyan Kurtlar Vadisi bu yıl Kanal D’de yayınlanıyor.
Bir zamanlar siyah pardesü giren herkese Polat alemdar yakıştırılması yapılmasına neden olan fenomen dizi bu hafta 23 Eylül perşembe günü 231. Bölümüyle yeni kanalında olacak.
Bir zamanlar senaryo danışmanlığını Soner Yalçın’ın üstlendiği dizide bu hafta Amon (Andy Garcia) Türkiye’ye geliyor ve ilk repliği “Merhaba İstanbul” oluyor. Siyah limuziniyle Sultanahmet Meydanı'na gelen mafyanın 1 numaralı ismi Polat Alemdar ile Ayasofya’da buluşuyor.
Polat Alemdar ve Amon neden bir araya geldiler, ne görüştüler, ne gibi kararlar alacaklar.. İşte bu sorunların hepsi 231. bölümde cevap bulacak.
Kara ve ekibi ise Armegeddon’un eline düşmüşlerdir ve Kara ölüm ile burun burunadır. Bu da yetmezmiş gibi IŞİD Polat’ın babası Ömer’i kaçırmıştır. Gazze’ye doğru yola çıkan Polat’ın kardeşi yolda ummadığı birisiyle karşılaşır.
Yepyeni sezonunda Kurtlar Vadisi, aydınlanan kripteksteki belgeler ışığında sömüren güçlerin yeryüzündeki dengelerini değiştirecek ve Polat Alemdar ile Amon’un yıllar önce yaptığı anlaşma bozulup yinelenecek.

altını çizdiğim cümleleri dikkatli okuyun . bunlar neyin kafasını yaşıyorlar anlamış deilim polatı mafya babası yapmışlar soner yalçını dile getirmenin ne anlamı var. siyah pardesü ne alaka 😱
heee unutmadan bu yazıyı da bizim yayınlandığımız medya grubunun sözde amiral gemisi olan hürriyetin internet sayfasından aldım:D
polat hiçbir zaman mafya olmadıkı bu dizide
mafyayı yok etmek için kgt adına çalışan birisiydi polat şimdide kendisi yönetiyor kgtyi🙂

heee unutmadan bu yazıyı da bizim yayınlandığımız medya grubunun sözde amiral gemisi olan hürriyet gazetesinin internet sayfasından aldım:D
REZALET!

231.Bölüm bir o kadar daha heycanlı olacak.. diğer karakterlerin bu bölümde ortaya çıkması bölüme olumlu yada olumsuz mu olacak onu göreceğiz.. olumsuz olarak nitelendirdiğim 'gereksiz' sahne veya tempo düşüklüğü olabilir.

Tapatalk 2

anla işte kendi grubunda yayınlanan diziyle ne kadar alakadar olduklarını
ayy abicim çiğdem batur ali buhara ve cahit bir programa çıkmıştı
vadiyle ilgili soru soruyorlar hiçbirini bilmiyorlar çiğdem batur palayı tanımıyor :kiki::kiki:
cahit mehmet karanlıyı bilemiyor çakırı sorsalar bu kim diyecekler çokk pardon ama dizi oyuncuları böyle yaparsa herşey olur yanı 🙂🙂

vadiyle ilgili soru soruyorlar hiçbirini bilmiyorlar çiğdem batur palayı tanımıyor :kiki::kiki:
cahit mehmet karanlıyı bilemiyor çakırı sorsalar bu kim diyecekler çokk pardon ama dizi oyuncuları böyle yaparsa herşey olur yanı 🙂🙂
imam cemaat meselesi diyorsun ama onlar bölüm başı ücretle oynayan profesyonel oyuncular ben onların vadiyi bilip bilmemelerine takılmam önem de vermem ama sen bölüm başına 2,1 milyon tl verdiğin bir dizinin özetini yayınlaması için saçma sapan çaylak kelepir adamların eline verirsen işte ben o zaman sana en hafifinden yazıklar olsun derim.

aga fragman müziği mi yenilendi kanal d mi değiştirdi nolduysa süper olmuş
o müzik ne öyle ya al işte müzik budur müthişşşş

aynen katılıyorum sana cahilr akif resmen rezaletti adamlar en basit soruları bile bilemediler yav :D