Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

aynen abi ya mükemmel oynuyor adam o dizide erdal ibrahim falan filan adam hepsinden kat kat iyi oynuyor
vadide de çok sevilmişti zaten​
İbrahim ile ikisi iyi bir ikili olacaklar ilerleyen bölümlerde

230.Bölüme Tuncer Salman ile Mr. Key sinemada ki konuşma sahnesi müthiş.. özelikle Tuncer'in 'ürkütücü' sesi korkulu bir hava vermiş.

Tapatalk 2
aynen aga ya adamdaki sese hayran kaldım adeta o nasıl bir ses müthiş müthiş müthiş :D ne kadar müthiş desek azdır
tilki andre nin sesine de çok benziyodu gerçekten on numara oyuncu seçimleri daha sahneye çıkmayan ertuğrul şakar var o adamı merakla bekliyorum vadiye en çok yakışacak isimlerden biri olacak

Ben sevdiğim ve inandığım insanlarla sonuna kadar giderim çok açık bir insanımdır bu forumdur sanal ortamdır kimseyle görüşülmez geyiklerine inanmam yeter ki inanayım güveneyim her şartta ve her zeminde ben buna hazırım bunu en iyi @takas ile @Maskeli Fedai bilir her türlü iletişim bilgilerim onlarda mevcuttur
eyvallah abi çok kral adamsın bize olan bu güvenin karşısında ne yapacağımı bilemiyorum çok mahçup oluyoruz sana karşı

@Polat Şaşmaz vadi dışında hiçbir diziye biz diye hitap etmem biz sadece vadiyiz
kaçak ı canım sıkılmasın diye izliyorum bugün halı saha maçı vardı izleyemedim ama netten izlicem geçen bölüm güzeldi
@Master.1000 aga İnşallah ya erhan sahalara dönsün benim en büyük isteğim eskisi gibi aktif komik olması ve polata çok yakın olmasıdır bu olsun varya vadiyi ayakta izlicem artık :D

aynen aga ya adamdaki sese hayran kaldım adeta o nasıl bir ses müthiş müthiş müthiş :D ne kadar müthiş desek azdır
tilki andre nin sesine de çok benziyodu gerçekten on numara oyuncu seçimleri daha sahneye çıkmayan ertuğrul şakar var o adamı merakla bekliyorum vadiye en çok yakışacak isimlerden biri olacak

eyvallah abi çok kral adamsın bize olan bu güvenin karşısında ne yapacağımı bilemiyorum çok mahçup oluyoruz sana karşı​
Estağfurallah mahçup olunacak bir durum yok

Ben Doğu beyi istiyorum bende @Maskeli Fedai ye benzedim o saruhanı haftalarca haykırdı ben de Doğu beyi:)))))
abi biz saruhan ı çok abarttık saruhan kim yav gelse nolur gelmese nolur boşverrrrr :D
doğu bey denilince aklıma direk bu tüyleri diken diken eden o efsanevi repliği gelir
artık kgt benim devlette benim gelenekte benim yenilikte benim aslanım
sözü yanlış söylemiş olabilir ama anladınız siz :D

abi biz saruhan ı çok abarttık saruhan kim yav gelse nolur gelmese nolur boşverrrrr :D
doğu bey denilince aklıma direk bu tüyleri diken diken eden o efsanevi repliği gelir
Valla şuanda Moviemaxte karşımda duruyor muhteşem efsane bir usta bak onun ses tonuda çok iyidir aslanım

bu arada kenan çoban efendi beyaz karanfil çekimlerinde atv programı dizi tv ye konuştu geçen sesi fena değil aslında
ben bu adamın oyunculuğunu da kendisine de karakterini de çok seviyodum niye böyle yaptı ya
her sevdiğim bi ihanet içerisinde kimi seveceğimizi şaşırdık
benimde şöyle bi huyum var çok sevdiğim insanlara kin besleyemiyorum mesela bahadır ve cüneyt neler yaptılar ama hala adamların dizilerini izliyorum beyaz karanfil başlayınca onu da izlicem
bi tutmasın diyorum bi yandan tutmasını istiyorum bu adamlara çok büyük hayrandık neden böyle yaptılar bari ayrıldınız ama bu kadar hainlik yapmayın
bu süreçte en çok kızdığım isin kara oldu adam bizi direk olarak sattı ya üstelik çok şey beklenen bi karakterdi işte ona gerçketen kızgınım zaten benim için asla bir abdülhey etmez gitti güle güle deriz pişman olacak olan odur

Valla şuanda Moviemaxte karşımda duruyor muhteşem efsane bir usta bak onun ses tonuda çok iyidir aslanım
efsaneler efsanesi bi karakterdi abi dediğin gibi onunda ses tonu harikadır

O değilde aslında Mehmet Fikretler gelsede neşelensek..

Tapatalk 2
aga hiç yeni arayışlar içine girmeye gerek yok
tuncay abidin deli hüsnü
mehmet fikret ayı ibo

bu iki grup geri dönsün yemin ediyom dizinin komedi yönünü coşturular özellikle tuncay abidin deli hüsnü varya çok süper ötesi olur abidin deli hüsnü atışmaları tuncayın müdahaleleri falan düşünmesi bile adamı güldürmeye yetiyor :D

bu arada kenan çoban efendi beyaz karanfil çekimlerinde atv programı dizi tv ye konuştu geçen sesi fena değil aslında
ben bu adamın oyunculuğunu da kendisine de karakterini de çok seviyodum niye böyle yaptı ya
benimde şöyle bi huyum var çok sevdiğim insanlara kin besleyemiyorum mesela bahadır ve cüneyt neler yaptılar ama hala adamların dizilerini izliyorum beyaz karanfil başlayınca onu da izlicem
bi tutmasın diyorum bi yandan tutmasını istiyorum bu adamlara çok büyük hayrandık neden böyle yaptılar bari ayrıldınız ama bu kadar hainlik yapmayın
bu süreçte en çok kızdığım isin kara oldu adam bizi direk olarak sattı ya üstelik çok şey beklenen bi karakterdi işte ona gerçketen kızgınım zaten benim için asla bir abdülhey etmez gitti güle güle deriz pişman olacak olan odur

efsaneler efsanesi bi karakterdi abi dediğin gibi onunda ses tonu harikadır​
Tabiri caizse öyle Şaba oturdular ki daha dizilerinin yayın tarihine bile karar verebilmiş deliler ortada kaldılar sen tutar diyorsun ama bence zerre kadar şansları yok bütün günler dolu

efsaneler efsanesi bi karakterdi abi dediğin gibi onunda ses tonu harikadır

aga hiç yeni arayışlar içine girmeye gerek yok
tuncay abidin deli hüsnü
mehmet fikret ayı ibo

bu iki grup geri dönsün yemin ediyom dizinin komedi yönünü coşturular özellikle tuncay abidin deli hüsnü varya çok süper ötesi olur abidin deli hüsnü atışmaları tuncayın müdahaleleri falan düşünmesi bile adamı güldürmeye yetiyor :D
Hakikaten murolardan sonra dizinin mizah anlayışı bitti özellikle deli hüsnü ile muronun diyalogları efsaneydi

abi neden tutar diyorum abdül kara zaza deli hikmet bunları gören millet illa ki bakacaktır ne oluyo diye bu yüzden bence beyaz karanfil tutar
şansı var ama gününü daha belli etmemişler acaba senin dediğin gibi vadiyi mi bekliyolar
bu hafta rekor oranda artışla beklentilerini hayallere bırakacaz :D

abi neden tutar diyorum abdül kara zaza deli hikmet bunları gören millet illa ki bakacaktır ne oluyo diye bu yüzden bence beyaz karanfil tutar
şansı var ama gününü daha belli etmemişler acaba senin dediğin gibi vadiyi mi bekliyolar
bu hafta rekor oranda artışla beklentilerini hayallere bırakacaz :D
Kesinlikle vadiyi bekliyorlar eğer Allah korusun bu hafta reytinglerde bir tökezleme olursa yaz bunu bir kenara hemen beyaz karanfili perşembeye ikame edecekler tabi bu biraz uçuk oldu ama umut fakirin ekmeğidir bunu hayal ediyor zavallılar :))))vadiden kopan izleyicileri kaparız mantığıyla hareket ediyorlar ama Necati bey onlara öyle bir Andy garcia golü attık ki herşeyi ters düz etti bütün planları altüst oldu şimdi fellik fellik gün arıyorlar ha bak şu da olabilir dizi yayınlanmadan yayından kaldırılarak televizyon tarihine KARA bir leke olarak tarihe de geçebilirler benden uyarması:)))))

@-KADİR- aleykümselam aga raskoln tilkiye gereken cevabı verecektir. raskoln kimseden korkmaz 3 bölümde kaçıp gitmez kaçmak onun kitabında yoktur
yeni sezonda herkes raskolnden korkacak :D
hadi bakalım aga raskoln kolay pes etmez diyosun raskoln bunu beğendi 😀

Son düzenleme:
Raskoln ve minik Baltazar

ByPRmX0CYAE5ZSq.jpg:large

Forum İstatistikleri

Konular
176,368
Üyeler
8,560
Son Üye
Mustafa06