@china_shangai bu Şener Şen işini nasıl yapacağız? 🙂 bu adam da gelirse, Vadi yıkılır artık.
Tapatalk 2
Tapatalk 2
sen de haklsın birgün işin falan düşerse veya bir isteğin halletmek için uğraşırız Allah ın izniyle hallederi abi söylemen yeterli olur , haa bakarsın benim tayin falan çıkar geliverirriz istanbul a , zaten yabancıda değilim istanbula doğum yerim istanbul 😀bak istanbul da yaşasaydım kesin vadinin setine giderdimöyle mi yine şanslıymışsın afiyet olsun abi, hangi marka gönderiyorlar 🙂
Valla Kadir markasını bilmiyorum ne dersem yalan olur sucuk Afyon'dan geliyor ya gerisi teferruat biz istanbullular için
aga bizde bu azim varken eninde sonunda gelecel baksana amon muş tilki ymiş falan hep geldiler eninde sonunda gelecek ben öyle düşünüyorum@china_shangai bu Şener Şen işini nasıl yapacağız? 🙂 bu adam da gelirse, Vadi yıkılır artık.
Tapatalk 2
abi gelecek yeter ki sağlık problemi falan olmasın yani bu seyirci onu da getirtmeyi başarır@china_shangai bu Şener Şen işini nasıl yapacağız? 🙂 bu adam da gelirse, Vadi yıkılır artık.
Tapatalk 2
Valla ben kafayı sıyırır mahalle mahalle dolaşır herkese haykırırdım herhalde)))) valla hacı ona da Andy garcia modeliyle gitmek lazım 7 -8 bölümlük rol teklif etmek lazım bütün sezonla korkutmamak lazım🙂
sen de haklsın birgün işin falan düşerse veya bir isteğin halletmek için uğraşırız Allah ın izniyle hallederi abi söylemen yeterli olur , haa bakarsın benim tayin falan çıkar geliverirriz istanbul a , zaten yabancıda değilim istanbula doğum yerim istanbul 😀bak istanbul da yaşasaydım kesin vadinin setine giderdim
aga bizde bu azim varken eninde sonunda gelecel baksana amon muş tilki ymiş falan hep geldiler eninde sonunda gelecek ben öyle düşünüyorum
olmaz diye birşey yok da aga bütün süprizleri bir sezonda harcamazlar ilerleyen senelerde olur bu işİstermisiniz adam birden karşımıza çıksın. Pana Film sessizlik konusunda uzman nede olsa.. ne olacağını bu sezon biz bile tahmin edemiyoruz artık.
Tapatalk 2
eyvallah abi ; buraya girerken hiç bu şekilde olacağım aklıma gelmezdi hele ki bu şekilde ismini cismini bilmediğim insanlara karşı böyle bir sevgi besleyeceğimi hiç düşünmezdim ne olursa olsun büyük konuşmamak lazım ciddensen de haklsın birgün işin falan düşerse veya bir isteğin halletmek için uğraşırız Allah ın izniyle hallederi abi söylemen yeterli olur , haa bakarsın benim tayin falan çıkar geliverirriz istanbul a , zaten yabancıda değilim istanbula doğum yerim istanbul 😀bak istanbul da yaşasaydım kesin vadinin setine giderdim
aga bizde bu azim varken eninde sonunda gelecel baksana amon muş tilki ymiş falan hep geldiler eninde sonunda gelecek ben öyle düşünüyorum
Her zaman kardeşim sen istanbula gel ben seni vadinin serine götürürüm
abi ben açık söyliyim hiçbir forumda aktif değilimdir sadece fb ve kvp için iki üç forum takip ederim üç ay önce birisi bunları dese kabul etmezdim yalnız sizdeki bu samimiyet cidden beni etkiledi ; haa bu arada yıllar önce ben daha 3. sınıfa falan giderken necati şaşmaz buraya gelmiş malum kaplıcalar meşhurdur bizim adam tatil için uğramış yani 😀Ben sevdiğim ve inandığım insanlarla sonuna kadar giderim çok açık bir insanımdır bu forumdur sanal ortamdır kimseyle görüşülmez geyiklerine inanmam yeter ki inanayım güveneyim her şartta ve her zeminde ben buna hazırım
evet abi bu sözün üstüne laf söylenmez , bu hafta özetle bölüm fotoğrafları çıkmadı daha değil mi bu vadi bu merak gizem işlerini falan iyice abarttı nerdeyse dizi günü geldi 😀Kalp kalbe karşıdır herkes sevdikleriyle haşr olunacaktır
vadiyi reklamsız saat 10 da izleyeceksin fena bir uygulama değil tabi ki bu da türkiye de ilk dünya da uygulaması var mı onuda bilmiyorum tabi paa vermek nasıl olur orası tartışılırPana Tv uygulamasına ne diyorsunuz?
Tapatalk 2
yok abi doğru gördün onu görünce ben de bi ne oluyoruz dedim yukarıdada yazzdım bundan para istemek ne kadar doğru olur tartışılırvadiyi reklamsız saat 10 da izleyeceksin fena bir uygulama değil tabi ki bu da türkiye de ilk dünya da uygulaması var mı onuda bilmiyorum
Para istiyorlar Kadir ben yanlış mı gördüm yoksa
işte bakış açısı önemli yani seyirciyi sırf para kazanmak amaçlı bir özne olarak görmek diye de düşünülebilir ya da adamlar hizmet veriyor bu cüzi bir miktarı istemek onlarında hakkı denilebilir karar artık bireylerinVallah bilmiyorum da bence iyi olmuş.. bu sezonun bölümlerine de değer diye düşünüyorum. 49,99 TL'ye bu sezonun tüm bölümlerini HD kalitesinde elde etmiş oluyor insan. Bakalım abone olmayı düşünüyorum.
Tapatalk 2
kanal d çalışıyor inşallah hakkımız olan reytingleri alırız, abi ben kaçıyom hayırlı geceler @Master.1000 iyi geceler agaVallah bilmiyorum da bence iyi olmuş.. bu sezonun bölümlerine de değer diye düşünüyorum. 49,99 TL'ye bu sezonun tüm bölümlerini HD kalitesinde elde etmiş oluyor insan. Bakalım abone olmayı düşünüyorum.
Tapatalk 2
Hacı biraz evvel digitürkte dilediğin zaman diye bişey var bütün kanalların yayında olan yada bitmiş dizileri var kanal d yi açtım inanır mısın bütün dizileri mevcut sadece vadi yok adamlar tekrarları bile seyrddilmesin diye digitürkten sildirmişler adamlar her taraftan vadi gününde tv den seyredilsin diye hamleler yapıyorlar aslında benim için iyi olmadı ama vadi için çok iyi bir uygulama artık ertesi gün digitürkten tekrarını tv den izlerim yok zamanında Tv'den izle diyorlar