Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

alın size bir yorum daha

Bu ilk bölüm gibi giderse sezonun dizisi olur.. Ben tatmin oldum çünkü keyif aldım. Mantık hatası vs. Düşünmemek lazım. "Film"sonucta.

Amon´un tahtının üstündeki göz sekli de dikkat çekti

buda başka yorum sizlere sunduğum yorumlar geçen sezon vadiyi en ağır şekilde eleştiren insanların yorumları bu insanlar vadi forumlarında yorum yapan tipler deiller. başka platformda dizileri yorumluyorlar

muhteşem muhteşem muhteşem

mantık hatalarına takılmaya gerek yok. arkadaşın dediği gibi berbat geçen son sezonun ardından müthiş başladı yeni sezon.

Polat sonunda sahalara indi özlemişiz reisi ve zekiliklerini
biggrin.gif

Sinema tadındaydı umarım hep böyle devam eder

tilki andrei in de dönmesine çok sevindim
smile.gif

o forumdan bir tane daha yorum

Haklısın mantık hataları var. Ama normal karşılamak lazım o kadarını.Kaç yıl olmuş aynı çizgide devam etmesi zaten mümkün değil.Ama aynı hatalar yabancı dizilerde de ya da filmlerde de var. Bu sene eğer böyle devam ederlerse efsane ilk vadiden sonra en iyi sezonlarını geçirecekler gibi duruyor. Şaşmaz kardeşlerin ayrılması yaramış diziye.Tek kayıp Kara olacak bence.Abdül sıkmıştı zaten. Ama sağlam bir ekip lazım Polata.Dediğin gibi robocop vari takıl takıl nereye kadar.Ben en çok cahitin durumunu merak ediyorum mesela. Polatın yaşadığını ortaya çıktı. Tapınakçılar içlerinde tutmaz sanırım onu.

Son düzenleme:
Vadi hem senaryosu hemde çekim kalitesi ile eski vadiyi aratmiyor.. gelecek haftalarda Vadinin eski kurtları da dahil olursa.. bir nevi Kurtlar Vadisi'nin 4. Sezonu izlermiş gibi olacağız. Eski kurtlar eski havayı kesinlikle verecektir..

Tapatalk 2

Vadi hem senaryosu hemde çekim kalitesi ile eski vadiyi aratmiyor.. gelecek haftalarda Vadinin eski kurtları da dahil olursa.. bir nevi Kurtlar Vadisi'nin 4. Sezonu izlermiş gibi olacağız. Eski kurtlar eski havayı kesinlikle verecektir..

Tapatalk 2
polata akıl veren eski kurt şart seyfo yada halo dayı gibi:)