Aman aman ne kadar uzaga giderse kardiragalar bu AKİF başgan irlanda ya özel görev için falan gitmiş olmasın![]()
zaten öyle aga yoksa orda ne işi varagalar bu AKİF başgan irlanda ya özel görev için falan gitmiş olmasın![]()
Yav aga bu muzikler super ya@Polat Şaşmaz bizim @takas aga yeni müzikleri pek beğenmemiş sen de durumlar nasıl müzikleri nasıl buldun 🙂
@china_shangai abisefalar getirdin
o kız birisinin kızı ya da sevgilisi falan olmasın agazaten öyle aga yoksa orda ne işi var![]()
Yalniz herkes leylanin gizelligine dem vurmus ama elif ne kadar buyumus oyle kimsenin dikkatini cezbetmemis
abi akif başkan boş adam değil öyle .öpçü kılığına falan girdiğine bakma reis büyük bir takibin başında olabilirAman aman ne kadar uzaga giderse kardir))
Aksiyon zirveye vuracak desene.Arkadaslarbyebi tuyo bomba bomba
Akif Gizli Gorevde. Amonun Kizini ya da Kardesini Kaciracak
Yerim oyle basganiabi akif başkan boş adam değil öyle .öpçü kılığına falan girdiğine bakma reis büyük bir takibin başında olabilir![]()
böyle birşey olmaz inşallah, ki olacağını hiç ama hiç sanmıyorum kötü olur yaniArkadaslarbyebi tuyo bomba bomba
Akif Gizli Gorevde. Amonun Kizini ya da Kardesini Kaciracak
Bu bolumlerde superde sen git birde İskenderli bolumleri izle ama bu bölümlerde o bolumlere yaklastiAksiyon zirveye vuracak desene.
bu bölümü bence kıyas yapma aga bu bölüm çok başkaydı haa diğer bölümler içinde senaryonun gidişatına bakacazBu bolumlerde superde sen git birde İskenderli bolumleri izle ama bu bölümlerde o bolumlere yaklasti
ilki süper ya
eyvalllah aga biraz gülümsediysen bana yeter 🙂süper capslar aga eline sağlık![]()
Allah razı olsun aga baş ağrım hafifledi sayendeeyvalllah aga biraz gülümsediysen bana yeter 🙂
![]()