Yazılacak birşey de kalmadı.. artık laf olsun diye birşeyler uyduruyorum.. Vadi bitirdi bizi.. iki günden az bir zaman kalmasına rağmen beklemesi zor oluyor..
Tapatalk 2
Tapatalk 2
Yazılacak birşey de kalmadı.. artık laf olsun diye birşeyler uyduruyorum.. Vadi bitirdi bizi.. iki günden az bir zaman kalmasına rağmen beklemesi zor oluyor..
Tapatalk 2
İki bölüm üst üste yayınlanacaktır.Kanal D şaka falan mı yapıyor? Hala 22.00'da bitiyor gösteriyor yayın akışında.... http://www.kanald.com.tr/Yayin/
Güllerin Savaşı'nı koymuşlar ama.İki bölüm üst üste yayınlanacaktır.![]()
Güllerin Savaşı hikaye %80 iki bölüm üst üste yayınlanır. Kanal D, Kurtlar Vadisi Pusu'yu yeni dizi gibi tanıtıyor bu durumda özetle başlamak uygun olmazdı. (Belki yayın hakkı da Kanal D'de değildir) Yeni dizi tarifesi yapacaklar.Güllerin Savaşı'nı koymuşlar ama.Neden? Maç erken değil mi? Özet verip daha geç başlaması mantıklı olur.
![]()
Bence 20.00'de başlarsa daha iyi reyting alabilir sonuçta maç var ve ilk bölüm.bıktık artık saatini düşünmekten ne halleri varsa görsünler bıktım yav ben vadimi izlerim reytingini onlar düşünsün bu kadar akılları yoksa bieşy diyemicem 8 de vadi mi başlar
ulan bi adam akıllı kanal vadiyi bulmaz mı en iyisi show tv ydi aga gerisi teferruat
Dediğin mantıklı neyse bekleyi görelim.Güllerin Savaşı hikaye %80 iki bölüm üst üste yayınlanır. Kanal D, Kurtlar Vadisi Pusu'yu yeni dizi gibi tanıtıyor bu durumda özetle başlamak uygun olmazdı. (Belki yayın hakkı da Kanal D'de değildir) Yeni dizi tarifesi yapacaklar.![]()
daha mı iyi reyting alır yapma revan yavBence 20.00'de başlarsa daha iyi reyting alabilir sonuçta maç var ve ilk bölüm.
@OzaN haklısın 1. bölüm fragmanı falan diyor. Belki de 1. bölüm falan yazacak. Ama Yeni Dizi yazmaz fragmanda falan yeni sezon yazıyor.![]()
Belli de olmaz, son anda o kadar yayın akışı değişti ki, belki de değiştirip özet koyabilirler. Ama sonuçta kanal değişikliği belki geçen bölümün yayın hakkı Kanal D`de değil bu yüzden mecburen özetsiz başlayacak.daha mı iyi reyting alır yapma revan yavmaçta 8 de başlıyo zaten hangi akla ve mantığa sığar o saatte millet daha işte güçte hava bile kararmıyor inanılmaz düşük bi reyting alırız ilk 30-45 dakkada
çok net bi şekilde söylüyorum özetsiz olduğu an yüksek reyting beklentimiz yerle bir olur 2.bölüme herşeyi bırakırız reyting anlamındaBelli de olmaz, son anda o kadar yayın akışı değişti ki, belki de değiştirip özet koyabilirler. Ama sonuçta kanal değişikliği belki geçen bölümün yayın hakkı Kanal D`de değil bu yüzden mecburen özetsiz başlayacak.
Eğer yayın hakkı Kanal D`de değilse ki ben öyle düşünüyorum aksi halde mutlaka özetle yayınlanırdı, sonuçta millet özlemiş, özet varsa mutlaka koyardılar.çok net bi şekilde söylüyorum özetsiz olduğu an yüksek reyting beklentimiz yerle bir olur 2.bölüme herşeyi bırakırız reyting anlamında
çok net bi şekilde söylüyorum özetsiz olduğu an yüksek reyting beklentimiz yerle bir olur 2.bölüme herşeyi bırakırız reyting anlamında
yav 1 haftadan hiçbişey olmaz haberleri 1 saat uzatsınlar bişey yapsınlarEğer yayın hakkı Kanal D`de değilse ki ben öyle düşünüyorum aksi halde mutlaka özetle yayınlanırdı, sonuçta millet özlemiş, özet varsa mutlaka koyardılar.
Önünde de hiçbir şey yayınlayamazlar. 1 saatlik ne bulsunlar da yayınlasınlar? Hem Pusu'nun prestiji açısından da iyi olmaz. Yeni sezonun ilk bölümü ve önünde tekrar başka bir şey yayınlanacak.
yav ağzına sağlık agam imzamı atıyorum sanki adamlardan kanalın tapusunu istiyoruz tek isteğimiz özet versinler ki yüksek reyting alalıım hepsi buResmen tokat yeriz.. Pana Film'e de çok büyük haksızlık olur.. adamlar haftalardır büyük bir titizlikle 230.Bölümü hazırlamaktalar.. Vadi ekibi 11 Eylüle kendisini hazırlamıştı, kanal 18 Eylül'e erteledi.. 18 eylül geldi, kanal bu sefer 'özet' vermeden yayına sokmaya hazırlanıyor.. gerçekten yazmaktan bıktık artık. Sanki özel bir yayın saati taleb ediyoruz..
Tapatalk 2
obaaaaaaaaa
Filmin adı Kurtlar Vadisi Suriye olucak.