Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Maçın çokta etkisi olmaz, Beşiktaşlıyım ama Asteras maçını izlemeyeceğim. Sıradan bir maç olur.:)
eğer saati 21.15 den sonra olursa etkisi olmaz ama önce olursa mutlaka etkileyecek maç kitlesiyle en çok benzeyen kitle televizyonda net bi şekilde kurtlar vadisi o yüzden ister istemez etkisi oluyor olacaktır da

açık ve net söylim fanatik cimbomluyum ama şuan vadi öyle bir geliyor ki ben maç falan dinlemem direk vadi direk :D

eğer saati 21.15 den sonra olursa etkisi olmaz ama önce olursa mutlaka etkileyecek maç kitlesiyle en çok benzeyen kitle televizyonda net bi şekilde kurtlar vadisi o yüzden ister istemez etkisi oluyor olacaktır da

açık ve net söylim fanatik cimbomluyum ama şuan vadi öyle bir geliyor ki ben maç falan dinlemem direk vadi direk :D
21:00 den sonra başlar dizi. Bu zamana kadar hep öyle oldu. Star'da başladığında da TNT'ye geçtiğinde de hep yeni sezonlar 21:00 ve sonrasında başladı. Atv'de yanılmıyorsam 20:45'de başlamıştı.

Salı akşamı Kaçak'ın karşısında Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi maçı da var. O maç seyredilir yalnız Star TV'den bedava.:)
ne kaçağı aga ya n gs maçı varken kaçağı takan kim :D

ben artık kaçağı izlemicem zevk alamıyorum hadi senaryo vasat bari aksiyon yapında biraz onu izleyelim o da yok mematinin hatrı buraya kadar arada göz atarım devamlı izlemem

ne kaçağı aga ya n gs maçı varken kaçağı takan kim :D

ben artık kaçağı izlemicem zevk alamıyorum hadi senaryo vasat bari aksiyon yapında biraz onu izleyelim o da yok mematinin hatrı buraya kadar arada göz atarım devamlı izlemem
Unutmadan Kurtlar Vadisi'nin kasetleri Pana Film'de olduğu için özet yayınlayacaktır, buna engel bir durum yok.

Kaçak'a gelince Faysal diziye harek katacaktır, hem Salı günleri izlenecek başka ne var.:)

Unutmadan Kurtlar Vadisi'nin kasetleri Pana Film'de olduğu için özet yayınlayacaktır, buna engel bir durum yok.

Kaçak'a gelince Faysal diziye harek katacaktır, hem Salı günleri izlenecek başka ne var.:)
yav aga senaryo olmadıktan sonra faysal maysal bi işe yaramaz ama görecez bakalım dediğin gibi izleyecek başka bişey yok

Bu arada Kanal D vadinin fragmanını doğru düzgün vermiyo mu bana mı öyle geliyor 2 gündür açıyorum reklamlarda hala denk gelemedim
belki perşembe yaklaştıkça sık sık verir nasıl bi sistemleri var bilmiyorum kanalda izlenecek bi dizi yok ki :D

Son düzenleme:
@china_shangai bize yalandan da olsa bir Sener Sen haberi cikmadi.. adamlar Ertugrul Sakar diye diye adam Vadiye dahil oldu.. Ertugurul Sakar olayini ilk bu forumda ortaya attilar.. herhalde @34rcp44 di.. ben bu adamin izleyicinin yaptigi kendi haberleri ile dahl oldugunu söylemistim, yazete'de bunu dogrulamis..

@china_shangai bize yalandan da olsa bir Sener Sen haberi cikmadi.. adamlar Ertugrul Sakar diye diye adam Vadiye dahil oldu.. Ertugurul Sakar olayini ilk bu forumda ortaya attilar.. herhalde @34rcp44 di.. ben bu adamin izleyicinin yaptigi kendi haberleri ile dahl oldugunu söylemistim, yazete'de bunu dogrulamis..
Demek ki biz sener sencilerin sesi pek gur cikmamis :)))))))) benim bildigim kadariyla dizi tekliflerini geri ceviriyormyus

harbiden bu adamı vadiciler diziye transfer etti bence çok istiyordum duyunca çok sevindim zaten vadiye müthiş yakışacak emin olun :D
Şener Şen çok büyük bi usta aslında iyi bi kampanya yürütülse sesimiz ustaya gitse gerekeni yapacaktır
bence yapılacak sağlam bi teklifi reddedemez

Eşkiya filmindeki bir karakterle gelse ortalığı yıkar.:)

Kurtlar Vadisi olmasa TV'ye hiç gerek yok gerçekten. Vadiye bu kadar az kala beklemesi dahada zorlaşıyor.

Tapatalk 2

evet aga ilk ben attım ondan sonra @mrt-06 konusunu açtı sonra bütün siteler burdan kopyala yapıştır yaptı millet bana inanmamıştı ama çok şükür Allah yüzümüzü kara çıkarmadı :)

Yalniz kansl d fragmani hic vermiyor isleri gucleri benim adim gultepe birde bana hicran de:)))))ne olacak bu vadinin makus talihi nereye gitse ilgi alaka yerlerde🙂

özgür teke bence polatın sağ kolu olucak timur şoförlüğe devam edip destek verir cahitte yine sol kol olarak uzaktan destek verir görünen oki bu sezonda tapınakçıların arasında yer alıcak

Bu sezon Pusat, Raskoln, Baltazar geri plana düşer umarım. Akif ihtiyarların güvenliğinden sorumlu olacaktır zaten. Akif karakteri bu sezon yerine oturacaktır. Andy Garcia hem Vadiye hemde Necati Şaşmaz'a büyük bir manevi desteği oldu. Vadiye katılması çok iyi oldu. Necati Şaşmaz'ın mutluluğu her halinden okunuyordu. Buarada Vadi 2. Fragmanı ile başta ABD'ye olmak üzere tüm dünyaya meydan okuyor.. tanıtımda ki konuşma çok feci.. Andy Garcia hatta bir kısmını çıkarmalarını rica etmiş.. senaryo ekibi artık nasıl birşey yazmışlarsa.. vadi milyonları arkasına alarak bu sezon darmadağan edecek her yeri.

Tapatalk 2

10685787_780269105363750_669503137666270190_n.jpg