Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

tamam abi bekliyoruz seni, pazartesi mi gidiceksiniz
Allah nasip ederse evet sabah erkenden:)))))

Oh abi biz okula gidiyoz sen tatile keyfe bak be ohh :D
Lan olm benle mi Bot bağladın :))))))
hayırlı yolculuklar diyelim abi o zaman, dediğinde de haklısın sen de bizim geçtiğimiz yollardan geçtin bu işler sırayla

Söyle o zaman kaç yaşındasın kaça gidiyor adın ne vadiyi ne zamandır seyrediyon

abi sıçramayı fark ettin mi daha 100. sayfada bile değildik bugün 400 . sayfayı gördük 🙂
Harbiden bu yaz ayında epey mesaj yazdık bunda senin payın çok yüksek sen olmasan asla bu kadar yazamazdık ama en çok Ramazan gecelerinde sahura kadar olan vadi muhabbetimizi özledim ne günlerdir bee

yaşım 15 lise bire gidiyom vadiyi geçensene izlemeye başladım abi.
kardeş çok yeni bi vadicisin yani

abi sıçramayı fark ettin mi daha 100. sayfada bile değildik bugün 400 . sayfayı gördük 🙂
Harbiden bu yaz ayında epey mesaj yazdık bunda senin payın çok yüksek sen olmasan asla bu kadar yazamazdık ama en çok Ramazan gecelerinde sahura kadar olan vadi muhabbetimizi özledim ne günlerdir bee
abi sana iyi tatiller dilerim yokluğunu acayip hissedecez tatilini yapta gel aramıza abisiz yapamayız biz :D

yok abi ya bu bir ekip işi, güzel günlerdi be abi az konuşmadık ama konuştuklarımızın faydasını gördük bak sesimizi duydular bomba bir sezon başlangıcı yapıcaz :A

abi sana iyi tatiller dilerim yokluğunu acayip hissedecez tatilini yapta gel aramıza abisiz yapamayız biz :D
Allah razı olsun kardeşim bilmukabele kalp kalbe karşıdır sen olmasan ben burada olamazdım iyi ki o forumda karşılaşmışız:))))))

Allah razı olsun kardeşim bilmukabele kalp kalbe karşıdır sen olmasan ben burada olamazdım iyi ki o forumda karşılaşmışız:))))))
@takas bize bu katkından dolayı teşekkür ederiz 😀

yok abi ya bu bir ekip işi, güzel günlerdi be abi az konuşmadık ama konuştuklarımızın faydasını gördük bak sesimizi duydular bomba bir sezon başlangıcı yapıcaz :A
Ondan ziyade birbirimizi tanıma fırsatı bulduk kaynaştık ve kardeş olduk bu yaz ayının bana kattığı en büyük değer sizler oldunuz :)

Ondan ziyade birbirimizi tanıma fırsatı bulduk kaynaştık ve kardeş olduk bu yaz ayının bana kattığı en büyük değer sizler oldunuz :)
eyvallh abi, aynı şekilde sizle konuşmayınca bir eksiklik oluyor bende 3 hafta içinde ben de antalya ya eğitim e gidecem

harbiden abi ya kader mi desek şans mı desek gerçekten çok süper oldu :D
senin şuan burda olmadığını düşünüyorumda inan bu konu varya ilerlemezdi bile iyi ki seni tanımışız senin yorumlarını okumak çok büyük zevk güzel abicim senden öğrenecek çok şeyimiz var çok

onun dışında kadir kardeşim sende sağol varol siz yokken bu konular ilerlemiyordu inanın kendimi yırtıyordum vadi konularında zaten bu 60 bin küsür mesaj oralardan geliyor
şimdi herşeyi siz yazıyosunuz yapıyosunuz bana söyleyecek bişey bırakmıyosunuz sağolun varolun :D

harbiden abi ya kader mi desek şans mı desek gerçekten çok süper oldu :D
senin şuan burda olmadığını düşünüyorumda inan bu konu varya ilerlemezdi bile iyi ki seni tanımışız senin yorumlarını okumak çok büyük zevk güzel abicim senden öğrenecek çok şeyimiz var çok

onun dışında kadir kardeşim sende sağol varol siz yokken bu konular ilerlemiyordu inanın kendimi yırtıyordum vadi konularında zaten bu 60 bin küsür mesaj oralardan geliyor
şimdi herşeyi siz yazıyosunuz yapıyosunuz bana söyleyecek bişey bırakmıyosunuz sağolun varolun :D
eyvallah agam bizi burala bağlayan da senin sizn muhabbetinden kaynaklanıyor 🙂

Kanal D bolca fragmanı yayınlıyor. :)
《Dünya artık sizin sahneniz olmayacak》

Moviemaxte vadi heyecanı tam gaz devam ediyor Nergis Karahallı hortlamaya başladı:)))))

o bölümlrde süperdi ya bu aşk müziği çalmaya başlayınca insan bir değişiyo 🙂
Geçen bölümde ful çaldı Arslan amca ölünce Polat'la Abdül onun evinde arama yaparken bu aşk uzun uzun çaldı