hayırlı geceler abio bölümlrde süperdi ya bu aşk müziği çalmaya başlayınca insan bir değişiyo 🙂
Geçen bölümde ful çaldı Arslan amca ölünce Polat'la Abdül onun evinde arama yaparken bu aşk uzun uzun çaldı
hayırlı geceler abio bölümlrde süperdi ya bu aşk müziği çalmaya başlayınca insan bir değişiyo 🙂
Geçen bölümde ful çaldı Arslan amca ölünce Polat'la Abdül onun evinde arama yaparken bu aşk uzun uzun çaldı
aynen bu sezon çok manyak olacak kaçırma derim@takas merakla bekliyorum yeni sezonu. ben pek izlemem bilirsin ama epey iyi olacak gibi![]()
ben katılmadan önce de vadiyi seyrettimkardeş çok yeni bi vadicisin yani
Aga artık millet içindeki kurdu döktüNerdesiniz millet konusacak konu kalmadi mi?
diyorum aga vadinin bir rakibi de şans şansıda yenmesi gerekecekŞimdi konuya baktım da frekans değişimi Perşembe günüymüş Vadi ne şansız ya birde maç varmış o gün ey Allah'ım.![]()
Oho aga 2 maç mı? 😱 Bu bildiğin talihsizlik hem maçlar hem frekans değişimi yuh yani.diyorum aga vadinin bir rakibi de şans şansıda yenmesi gerekecek
2 maç bi de 8 de bjk 10 da ts![]()
ah aga ah şu maçlar hep başımıza bela oldu zamanında şu diziyi perşembe yapan her kimse ona selamlarOho aga 2 maç mı? 😱 Bu bildiğin talihsizlik hem maçlar hem frekans değişimi yuh yani.Biz hep beklentiyi yüksek tuttuk yine de tutalım belki bunca rakibe, olumsuzluğa rağmen çok iyi bir açılış yapar.
![]()
Maçın çokta etkisi olmaz, Beşiktaşlıyım ama Asteras maçını izlemeyeceğim. Sıradan bir maç olur.diyorum aga vadinin bir rakibi de şans şansıda yenmesi gerekecek
2 maç bi de 8 de bjk 10 da ts![]()
Salı akşamı Kaçak'ın karşısında Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi maçı da var. O maç seyredilir yalnız Star TV'den bedava.Farkındaysanız Vadi ne zaman müthiş bir bölümle gelse hep maçlarla karşılaşıyor. Bu da onlardan bir kaçı