süperoğlu süper ötesi ya
seyirci kopmuş süper yasüperoğlu süper ötesi ya![]()
işte o zaman ki reytingler 17 ile 18 arası idi inşaallah bu sezon da yakalırız o başarılarıseyirci kopmuş süper ya![]()
aynen abi aynen kesinlikle o dönem efsaneler efsanesiydiişte o zaman ki reytingler 17 ile 18 arası idi inşaallah bu sezon da yakalırız o başarıları))))) herkesin dilinde iskonun konuşmaları muraonun espirileri bulutla mematinin tatlı atışmaları
çok güzel bölümlerdi o bölümler. bence pusu tarihiinin en efsane bölümleriydi ve herkes vadiyi seyrediyordu
![]()
muro çeto yıldırım arkadaşın birbirleriyle konuşmaları deli hüsnü ile muronun atışmaları neydi be herkesin dilinde gundi cosmos polat alemdarın delisi örgüt v.s v.s vardı memati bulut atışmaları al gülüm ver gülüm ortak muhabbetleri efsaneydiaynen abi aynen kesinlikle o dönem efsaneler efsanesiydi
bizim sınıfta bi çocuk vardı her ders hocalar iskender taklidi yaptırırlardı ah ah![]()
bakıyorum negatifden pozitife çok çabuk uyum sağladın gundiBu sezonun her anlamda Vadi tarihine adını altın harflerle yazdıracağını düşünüyorum
abi bi fragmanlık işi varbakıyorum negatifden pozitife çok çabuk uyum sağladın gundi))))
Abi bu fragmanlara kalp dayanmazbakıyorum negatifden pozitife çok çabuk uyum sağladın gundi))))
Bu fragmanı beğenmeyen gitsin kendini atsın o dereceabi bi fragmanlık işi var![]()
bence bu adam diziden çıkartılmıştı diye düşünüyorum ben garcia trnsferinden sonra kendisi dizide kalmak istedi bence 🙂🙂deli üstad dokuz canlı çıktı he 😀
![]()
kendisinin ne istediğinin çok önemli olduğunu düşünmüyorum demek ki senaryoda kendisinede yer varmış 🙂bence bu adam diziden çıkartılmıştı diye düşünüyorum ben garcia trnsferinden sonra kendisi dizide kalmak istedi bence 🙂🙂
necati beyden bahsediyoruz adamın ricasını kırmamıştır yani 🙂🙂kendisinin ne istediğinin çok önemli olduğunu düşünmüyorum demek ki senaryoda kendisinede yer varmış 🙂
yok canım ricayla oyuncu oynatırlarsa bu iş yürümez baksana adamı frahmana bile koymuşlar 🙂necati beyden bahsediyoruz adamın ricasını kırmamıştır yani 🙂🙂
evet ama ordan kurtulması braz saçma olmuş bence bu konuyu iyi şekilde açıklamaları lazım dizide🙂🙂yok canım ricayla oyuncu oynatırlarsa bu iş yürümez baksana adamı frahmana bile koymuşlar 🙂
aynen bu deli adam ordan nasıl çıktı 😀şu an için ordan çıkması mantık sınırlarını zorluyor bakalım buna nasıl açıklama getireceklerevet ama ordan kurtulması braz saçma olmuş bence bu konuyu iyi şekilde açıklamaları lazım dizide🙂🙂
ben tahminimi kendisi diziden çıkmak istemedi diye kullandım yanı düşüncem saçma bile olsa bence oradan kurtulması daha saçma birşeyaynen bu deli adam ordan nasıl çıktı 😀şu an için ordan çıkması mantık sınırlarını zorluyor bakalım buna nasıl açıklama getirecekler