Son düzenleme:
yalnız vadi acayip olucak ilk bölümden bu kadar aksiyon vay anasını beFragman geldi be.Sinema tadında fragman olmuş
![]()
aga açtın mı konuyu orada millet biraz film görsün gözün pası silinsinOff off süper gerçekten tek kelimeyle süper
Tamam aga açıyorum konusunuyalnız vadi acayip olucak ilk bölümden bu kadar aksiyon vay anasını be
aga açtın mı konuyu orada millet biraz film görsün gözün pası silinsin
Sağol aga youtube linki için diğer konuyada ekledim
yalnızz fragmanda 11 eylül diyor dikaktinizi çekerim vadi herzaman güncel günleri dizide konusuna almak ister yanı kurtlar vadisi bu bölümü 11 eylülde yayınlamak için hazırlamış
nasıl gönlünü almayı başardı mı necati bey 🙂yalnızz fragmanda 11 eylül diyor dikaktinizi çekerim vadi herzaman güncel günleri dizide konusuna almak ister yanı kurtlar vadisi bu bölümü 11 eylülde yayınlamak için hazırlamış
kanal d kanalının 11 eylüle izin vermediği kesinleşmiş oldu bence 🙂🙂
ben vadi ekibi yayınlamak istemiyora diye kızıyordum ama kanal d işin içine girmiş ozaman birşey diyemem tabi fragmanda 11 eylül diyorsa kesinlikle 11 eylül için hazırlanmıs bu bölüm çünkü dizide güncel günleri tarihleri görüyoruz hep🙂🙂nasıl gönlünü almayı başardı mı necati bey 🙂
abi sen beğendiysen cidden vadi epey yol almıştırMuhteşem fragman Türkiye sallanacak
şimdi gelicem işler karışık, doğum günü kutlma , miasafir uğurlama falan gelicem inşallah az sonraabi sen beğendiysen cidden vadi epey yol almıştır
Ben kimim ya bu fragmanı beğenmeyen taş olur