nerde aga link atsanaaga tarih kesinleşti 18 eylül
bjk maçı varmış ya bide türksat 4a ya geçiş perşembe günü vay anasını
nerde aga link atsanaaga tarih kesinleşti 18 eylül
sevgi li akif reis açıkladı 😀nerde aga link atsana
bjk maçı varmış ya bide türksat 4a ya geçiş perşembe günü vay anasını![]()
bizde şans yok aga hep bizi buluyor böyle şeyler belki rekorla açılış yapacaktık da işte yapıcak birşey yok malesef18 Eylül:
20.00 Beşiktaş-Asteras
22.05 Metalist Kharkiv-Trabzonspor
böyle bişey yok ya şu diziyi kim perşembeye koydu 11 sene önce aklına şaşayım hep maçlar var söylim![]()
aga gerçekten böyle bişey diğer günlerde yok tam başa bela yani kafadan 3-4 reyting götürürbizde şans yok aga hep bizi buluyor böyle şeyler belki rekorla açılış yapacaktık da işte yapıcak birşey yok malesef
reytingler muhakkak olumsuz etkilenecek , biz bölüme odaklanalım ilk 2-3 bölüm çok önemli meraktan izleyen de çok olur buradan gazı alırsak yürüyüp gideriz diye düşünüyorumaga gerçekten böyle bişey diğer günlerde yok tam başa bela yani kafadan 3-4 reyting götürür
saat 8 den 12 ye kadar hep maçlar var net erkek dizisi net maç gününde olacak iş değil yıllardır şu uefa maçları başımıza bela oldu
çok haklısın bende türksatı duyar duymaz ara verilicek galiba demiştim ama birde şöyle düşünmek lazım bence biz atv dönemindeyken en çok maç haftaları verilen kolaj bölümlere kızıyorduk buyüzden kanal d geçmemize sevindim ben çünkü kanal d her maç olduğu zaman ara veren bir kanal değil bizimde kanal d geçme amacımız zaten atv kanalının her maç olduğunda verilen kolaj bölümlerdi bence şimdi kanal d yeni bölüm verelek benim beklentimi karşılıyor 🙂🙂aga gerçekten böyle bişey diğer günlerde yok tam başa bela yani kafadan 3-4 reyting götürür
saat 8 den 12 ye kadar hep maçlar var net erkek dizisi net maç gününde olacak iş değil yıllardır şu uefa maçları başımıza bela oldu
olmaz şimdiki iyi yani yıllardır alıştık bir müziklerimiz kaldı eskiden yadigar onuda değiştirmesinlerYeni sezonda jenerik müziği Cendere Orchestrall mix olmalıdır.
Yok be aga şu jenerik bizi coşturacak müzik olmalı şimdi jenerikle cendere orchestrallmixi dene muhteşem oluyorolmaz şimdiki iyi yani yıllardır alıştık bir müziklerimiz kaldı eskiden yadigar onuda değiştirmesinler
bana kalsa şimdiki jeneriği değiştiririm ya yeni bir jenerik ya da eskisine dönüş yaparım, bence yapılmalı daYok be aga şu jenerik bizi coşturacak müzik olmalı şimdi jenerikle cendere orchestrallmixi dene muhteşem oluyor
Yeni bir jenerik ve yeni bir müzik olmalıbana kalsa şimdiki jeneriği değiştiririm ya yeni bir jenerik ya da eskisine dönüş yaparım, bence yapılmalı da
jenerik sağlam olsun da biz de müzik çok onda bir sıkıntı yaşamayız 🙂Yeni bir jenerik ve yeni bir müzik olmalı
ohhhhh sonundaaaa
Hadi hayırlısı bakalım.ohhhhh sonundaaaa
bizde bir tuhafız yanı geçen yıl sezon boyunca atv kanalına ateş püskürdük maç haftaları kolaj veriyor diye oyüzden kanal d kanalına kaçtık bu seferde maç haftası yeni bölüm var diye eleştiri veriyoruzbizim kanal d kanalına gelme amacımız buydu zaten her maç haftası saçma sapan kolaj bölümler artık olmucak
![]()
fragmanda @-KADİR- dediği gibi bu akşam çıkıcaktır bugün açıklandığına göre akşama çıkarHadi hayırlısı bakalım.![]()