Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

18 Eylül:

20.00 Beşiktaş-Asteras

22.05 Metalist Kharkiv-Trabzonspor

böyle bişey yok ya şu diziyi kim perşembeye koydu 11 sene önce aklına şaşayım hep maçlar var söylim :(

18 Eylül:

20.00 Beşiktaş-Asteras

22.05 Metalist Kharkiv-Trabzonspor

böyle bişey yok ya şu diziyi kim perşembeye koydu 11 sene önce aklına şaşayım hep maçlar var söylim :(
bizde şans yok aga hep bizi buluyor böyle şeyler belki rekorla açılış yapacaktık da işte yapıcak birşey yok malesef

bizde şans yok aga hep bizi buluyor böyle şeyler belki rekorla açılış yapacaktık da işte yapıcak birşey yok malesef
aga gerçekten böyle bişey diğer günlerde yok tam başa bela yani kafadan 3-4 reyting götürür

saat 8 den 12 ye kadar hep maçlar var net erkek dizisi net maç gününde olacak iş değil yıllardır şu uefa maçları başımıza bela oldu

Son düzenleme:
aga gerçekten böyle bişey diğer günlerde yok tam başa bela yani kafadan 3-4 reyting götürür

saat 8 den 12 ye kadar hep maçlar var net erkek dizisi net maç gününde olacak iş değil yıllardır şu uefa maçları başımıza bela oldu
reytingler muhakkak olumsuz etkilenecek , biz bölüme odaklanalım ilk 2-3 bölüm çok önemli meraktan izleyen de çok olur buradan gazı alırsak yürüyüp gideriz diye düşünüyorum

çok haklısın bende türksatı duyar duymaz ara verilicek galiba demiştim ama birde şöyle düşünmek lazım bence biz atv dönemindeyken en çok maç haftaları verilen kolaj bölümlere kızıyorduk buyüzden kanal d geçmemize sevindim ben çünkü kanal d her maç olduğu zaman ara veren bir kanal değil bizimde kanal d geçme amacımız zaten atv kanalının her maç olduğunda verilen kolaj bölümlerdi bence şimdi kanal d yeni bölüm verelek benim beklentimi karşılıyor 🙂🙂

şuanda Mehmet can polatta 18 eylül olduğunu açıkladı bir bjk li olarak işim çok zor olucak ama artık reklam araları bakarım maça vadiye özlem daha büyük :D

kanal d de açıkladı :D

ohhhhh sonundaaaa :Z:Z:Z
bizde bir tuhafız yanı geçen yıl sezon boyunca atv kanalına ateş püskürdük maç haftaları kolaj veriyor diye oyüzden kanal d kanalına kaçtık bu seferde maç haftası yeni bölüm var diye eleştiri veriyoruz :kiki::kiki: bizim kanal d kanalına gelme amacımız buydu zaten her maç haftası saçma sapan kolaj bölümler artık olmucak :Z:Z:Z

ohhhhh sonundaaaa :Z:Z:Z
bizde bir tuhafız yanı geçen yıl sezon boyunca atv kanalına ateş püskürdük maç haftaları kolaj veriyor diye oyüzden kanal d kanalına kaçtık bu seferde maç haftası yeni bölüm var diye eleştiri veriyoruz :kiki::kiki: bizim kanal d kanalına gelme amacımız buydu zaten her maç haftası saçma sapan kolaj bölümler artık olmucak :Z:Z:Z
Hadi hayırlısı bakalım.:)