abi ne örüyon ya yok mu birşey 🙂ukalala olm zaten buralar bugün sinek avlıyor kimse yok bari sen yorum yapta kardeşliğimiz pekişsin
![]()
abi ne örüyon ya yok mu birşey 🙂ukalala olm zaten buralar bugün sinek avlıyor kimse yok bari sen yorum yapta kardeşliğimiz pekişsin
![]()
ah kadir ah bizi yalnız bıraktın kimseler yok @Maskeli Fedai yorum yapsın diye ağzından kerpetenle laf alıyorumabi ne örüyon ya yok mu birşey 🙂
aaaa okadarda dğeil cnm 18 eylülden sonraya brakamazlar bence 🙂🙂Tarih hala açıklanmadı 18 eylülde başlamayabilir de![]()
anca abi fırsat buldukça yazıyorum da herhangi bir gelişme yok ellam 🙂ah kadir ah bizi yalnız bıraktın kimseler yok @Maskeli Fedai yorum yapsın diye ağzından kerpetenle laf alıyorum![]()
bilgisizlikten sınıfta kalacaz o derece yanianca abi fırsat buldukça yazıyorum da herhangi bir gelişme yok ellam 🙂
bence şimdi deilde ilerleyen bölümlerde olabilir daha geçenlerde röportaj vermiştiarkadaşlar bi duyum aldım çiğdem baturda diziden ayrılabilir fark ettiyseniz hiç set resmi yok bu söylenti gerçek olabilir.
polatın gerçekten sahalarda olması içinde çıkması gerekli ama kalsın ya hep adammı görcezbilgisizlikten sınıfta kalacaz o derece yani))))))
bence şimdi deilde ilerleyen bölümlerde olabilir daha geçenlerde röportaj vermişti
tuncer beyi 2 dizide izleme fırsatım olmuştutuncer salman çok yakışmış tipi tam terorist tipi
![]()
polatın gerçekten sahalarda olması içinde çıkması gerekli ama kalsın ya hep adammı görcez![]()
o yanlış duyumdur inşallah , çıkacağını hiç zannetmiyorum bu sezon en azındanarkadaşlar bi duyum aldım çiğdem baturda diziden ayrılabilir fark ettiyseniz hiç set resmi yok bu söylenti gerçek olabilir.
valla muronun tipinde sempatiklik vardı tuncer beyin tipinde tam dağ kaçkını tipi vartuncer beyi 2 dizide izleme fırsatım olmuştu
zaranın oynadığı gelin dizisi ve meltem cumbulun beşik kertmesi dizilerinde çok başarılıydı
ama yakın dönemde izleme fırsatım olmadım bu arada muro karakterini andırıyor tipi
yanı sankı muro gibi sempatik bir rolde olcukmış gibi hissettim ben nedense 🙂🙂
hahaha çok haklısın cnm ama muro karakteride çok kötü bir karakter olarak diziye başlamış sonradan komedi türüne kaymıştı 🙂🙂valla muronun tipinde sempatiklik vardı tuncer beyin tipinde tam dağ kaçkını tipi var))))))))) hiç sempatik olacağa benzemiyor
ÇIKMASI HATA OLURÇiğdem Batur 2 yıldır ilk baştaki heyecanı yok gibi oynuyor çıkması mantıklı olur
ben söyliyim yanlış taraftasınız doğru tarafa gçmenizi tavsiye ederim 😀Ben ve @Master.1000 çıkması taraftarıyız![]()
Abi mantıklı düşün 2 yıldır istekle oynamıyor birde Leyla karakteri çok pasifleşti bu yıl zorlama sahneler yok cezaevindeki kız bilmem ne bu sahnelerin olmasını istiyorsanız kalsınsize soran oldu mu)))))))