Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

abi bazen kızıyosunuz belki bize ama kadire bana vs.
gerçekten böyle biz söyleyince kızmayın biz en kötü bölümün bile bi gideri vardır bunlarda öyle bişey yok
Kardes benim vadiye kizmam hep daha iyi olsun diye bazilarinin diline sakiz olmayalim diye yoksa bunlar vadinin uzagindan bile gecemez sonra gurkan uygun efendi ne oldu sikilmistin ayni rolu oynamaktan simdi ne oynuyon kopça mi:))))))))

Kardes benim vadiye kizmam hep daha iyi olsun diye bazilarinin diline sakiz olmayalim diye yoksa bunlar vadinin uzagindan bile gecemez sonra gurkan uygun efendi ne oldu sikilmistin ayni rolu oynamaktan simdi ne oynuyon kopça mi:))))))))
aynen ya bana kimse bunları savunmasın benim için artık tek efsane polat alemdar ve necati şaşmaz dır diyerlerini ben zaten sildim onların projeleri tutsun izlensin falan gibi iyi niyetli söylemlerede kesinlikle kabul etmiyorum,

Millet Kacaga laf atmis ama guzel bence
kaçak ne ki aga sana saygı duyuyorum ama şahingöz çıka çıka bizim kabakulak ferit çıkıyor bu kadar önemli bir kareketer bu diziden ne beklenir ki

aynen ya bana kimse bunları savunmasın benim için artık tek efsane polat alemdar ve necati şaşmaz dır diyerlerini ben zaten sildim onların projeleri tutsun izlensin falan gibi iyi niyetli söylemlerede kesinlikle kabul etmiyorum,

kaçak ne ki aga sana saygı duyuyorum ama şahingöz çıka çıka bizim kabakulak ferit çıkıyor bu kadar önemli bir kareketer bu diziden ne beklenir ki
Ben dedim bu adami bir taraftan taniyorum kimdi aga siz biliyonuz ben hatirlayamadim

aga ben bu feriti çıkaramadım ya bi hatırlatsanız
gerçi başları kaçırdım ama

hatırladım hatırladım :D

10670199_663592107089375_5435329894628077387_n.jpg

10671488_663592127089373_8525029769058291806_n.jpg

Sonra Ömer Babaların evlerine gittiler Nazife Anne kızdı sonra biz oğlumuza o kızı isterken geldi elin adamı aldı kızı sen daha burada otur Polat falan demişti diye hatırlıyorum

Forum İstatistikleri

Konular
176,594
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy