- Reaksiyon puanı
- 31,942
- Puanı
- 860
hiçbir diziye ihtiyaçları yok 😉sanmıyorumediz hun gibi isimlerin vadiye ihtiyacı yok
hiçbir diziye ihtiyaçları yok 😉sanmıyorumediz hun gibi isimlerin vadiye ihtiyacı yok
aynenhiçbir diziye ihtiyaçları yok 😉
vadi onun için büyük bir onur olabilir kariyerine kariyer kataraynen
ancak kariyerlerine yakışır işlere konuk olabilirler![]()
sanmıyorumvadi onun için büyük bir onur olabilir kariyerine kariyer katar
Ben yazdım ne var ?Buna katılıyorum kesin tüyoları bizim Polat Şaşmaz söylemiştir
Fragman bu akşam çıkıyor
ediz hun vadide mi ki bunun müzakeresini yapıyorsunuz abi 🙂vadi onun için büyük bir onur olabilir kariyerine kariyer katar
ancak kariyerine yakaşırr işlerde konuk olur dedi emre bende ona o cevabı verdimediz hun vadide mi ki bunun müzakeresini yapıyorsunuz abi 🙂
abi bunları derhal görevden alacaksın bu ne terbiyesizliktir yav adam gibi bi izahı bile yok yazık gerçekten çok yazıksenin gözlerin bugün baya baya iyi görüyor))))) yazeteden aldım
yalnız okudun mu haberi bilmiyorum ama saçmalığın daniskası
elin turusti geliyor ayasofyada istediğini yapıyor vadi ekibine 10 dakikalık sahneyi bile çektirmiyorlar)))) valla traji komik ulan andy garcia gelmiş bundan daha iyi bir reklam mı olur ama bizim kilerin akılları tersten çalışıyor
![]()
Yok aga adamlar yeni bolumu 18.30 da baslatiyo haberler 18.15 te bitiyo 15 dk da ozetbeyaz tv 2.bölüm kaçmaz
elektirkler gitti yeni geldi yarım saat kaçtı
aga bunları gürkan uygun mu söylemiş2 Buçuk Yıl Önce Vadiden ayrılan Sonrasında ATV'de Yayınlanan Kaçak Dizisinde Başrol Oynayan Gürkan Uygun,Diziden ayrılmasına rağmen Vadiyi Heyecanla izlediğini ve yeni sezonu 4 gözle beklediğini Belirtti.Vadiyle ilgili sözleri şu oldu ;
Eskiden Senaryoyu biliyordum,ancak şimdi diziden ayrıldım senaryoyuda bilmiyorum.Onun için kurtlar vadisi'ni izlemek Çok keyif ve heyecan verici
![]()
Ah be Memati keske cikmasaydin2 Buçuk Yıl Önce Vadiden ayrılan Sonrasında ATV'de Yayınlanan Kaçak Dizisinde Başrol Oynayan Gürkan Uygun,Diziden ayrılmasına rağmen Vadiyi Heyecanla izlediğini ve yeni sezonu 4 gözle beklediğini Belirtti.Vadiyle ilgili sözleri şu oldu ;
Eskiden Senaryoyu biliyordum,ancak şimdi diziden ayrıldım senaryoyuda bilmiyorum.Onun için kurtlar vadisi'ni izlemek Çok keyif ve heyecan verici
![]()