Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Süper ya :F:F:F:F:F:F
q960L5.png

:F:F:F:F:F:F:F:kiki::kiki::kiki::kiki::kiki::kiki::kiki::F:F:F

Siyah Sancağın Yeni Sezonda Ki Silahları Buymuş:

1j1NZN.png

Son düzenleme:
şansa bu fotoğafı görüyom bak buda ilginç
tamam eyvallah güzel işler yaptılar bizi sevindirdiler ama vadi izliyenlerini kabız ettiler kardeşim insan yayın tarihini belirlemez mi ? fragmanı yayınlamaz mı ? tamam açıklama yapın şu tarihte ekranlardayız deyin ona da eyvaallah bu gizem bu kararsızlık neyin nesi ben şahsen bilemedim (b)bizim bu çektiğimiz çile nedir biz vadiyi çile çekelim diye mi sevdik anlamış deilim :)))))))) sen ne diyon bu işe iyimser arkadaşım :D

tamam eyvallah güzel işler yaptılar bizi sevindirdiler ama vadi izliyenlerini kabız ettiler kardeşim insan yayın tarihini belirlemez mi ? fragmanı yayınlamaz mı ? tamam açıklama yapın şu tarihte ekranlardayız deyin ona da eyvaallah bu gizem bu kararsızlık neyin nesi ben şahsen bilemedim (b)bizim bu çektiğimiz çile nedir biz vadiyi çile çekelim diye mi sevdik anlamış deilim :)))))))) sen ne diyon bu işe iyimser arkaşım :D
valla neresinden bakarsan bak büyük bir fiyasko hayır 1 ay sonra da yayınlayacaksan tarihini duyursana

tamam eyvallah güzel işler yaptılar bizi sevindirdiler ama vadi izliyenlerini kabız ettiler kardeşim insan yayın tarihini belirlemez mi ? fragmanı yayınlamaz mı ? tamam açıklama yapın şu tarihte ekranlardayız deyin ona da eyvaallah bu gizem bu kararsızlık neyin nesi ben şahsen bilemedim (b)bizim bu çektiğimiz çile nedir biz vadiyi çile çekelim diye mi sevdik anlamış deilim :)))))))) sen ne diyon bu işe iyimser arkadaşım :D
Aynen abi :(