Polat Şaşmaz
Favori Üye
İstanbul Cevahir AVM'nin karşısındaki billboardlarda görülmüş agasüoer aga süper burası neresi
afiş mi yapmışlar agaİstanbul Cevahir AVM'nin karşısındaki billboardlarda görülmüş aga![]()
evet aga facede bir sayfada gördüm ama ondada tarih yazmıyoafiş mi yapmışlar aga
yav bunlar hala niye tarihi açklamıyorlar yav eylül eylül diye ay bitiyor nrdeyseevet aga facede bir sayfada gördüm ama ondada tarih yazmıyo
aga valla yarında tarih vermezlerse garanti 25 inde başlar ben ondan korkuyorumyav bunlar hala niye tarihi açklamıyorlar yav eylül eylül diye ay bitiyor nrdeyse
bende de öyle düşünce oluşmaya başlandı artık bu ne yaaga valla yarında tarih vermezlerse garanti 25 inde başlar ben ondan korkuyorum
yada büyük bir süpriz yapıp bu perşembe yayınlıyorlarmış Allah derim bebende de öyle düşünce oluşmaya başlandı artık bu ne ya
yok aga öyle birşey malesef imkansız artık perşembe fragman la yetnicez tabi oda kesin değilyada büyük bir süpriz yapıp bu perşembe yayınlıyorlarmış Allah derim be![]()
biliyorum aga artık 1 ay sonrada yayınlasalar beklicez istediğimiz kadar kendimizi yırtalım hiç bişey değişmicekyok aga öyle birşey malesef imkansız artık perşembe fragman la yetnicez tabi oda kesin değil
günaydın da , bu negünaydın vadi milletinin insanları gününüz bereketli olsun
![]()
bu ne dediğine göre görebiliyorsun herhaldegünaydın da , bu ne
şansa bu fotoğafı görüyom bak buda ilginçbu ne dediğine göre görebiliyorsun herhalde)))) bilmem bir acayip foto gördüm ve koydum
![]()
tamam eyvallah güzel işler yaptılar bizi sevindirdiler ama vadi izliyenlerini kabız ettiler kardeşim insan yayın tarihini belirlemez mi ? fragmanı yayınlamaz mı ? tamam açıklama yapın şu tarihte ekranlardayız deyin ona da eyvaallah bu gizem bu kararsızlık neyin nesi ben şahsen bilemedimşansa bu fotoğafı görüyom bak buda ilginç
valla neresinden bakarsan bak büyük bir fiyasko hayır 1 ay sonra da yayınlayacaksan tarihini duyursanatamam eyvallah güzel işler yaptılar bizi sevindirdiler ama vadi izliyenlerini kabız ettiler kardeşim insan yayın tarihini belirlemez mi ? fragmanı yayınlamaz mı ? tamam açıklama yapın şu tarihte ekranlardayız deyin ona da eyvaallah bu gizem bu kararsızlık neyin nesi ben şahsen bilemedimbizim bu çektiğimiz çile nedir biz vadiyi çile çekelim diye mi sevdik anlamış deilim
))))))) sen ne diyon bu işe iyimser arkaşım
![]()
Aynen abitamam eyvallah güzel işler yaptılar bizi sevindirdiler ama vadi izliyenlerini kabız ettiler kardeşim insan yayın tarihini belirlemez mi ? fragmanı yayınlamaz mı ? tamam açıklama yapın şu tarihte ekranlardayız deyin ona da eyvaallah bu gizem bu kararsızlık neyin nesi ben şahsen bilemedimbizim bu çektiğimiz çile nedir biz vadiyi çile çekelim diye mi sevdik anlamış deilim
))))))) sen ne diyon bu işe iyimser arkadaşım
![]()
benim itirazım ona zaten ekim de mi ? başlayacaksın bildir biz de bilelim ama ne yazık ki hala gizemli derin ve sessiz ilerleyiş devam ediyorvalla neresinden bakarsan bak büyük bir fiyasko hayır 1 ay sonra da yayınlayacaksan tarihini duyursana
Belkide bir oyuncuyu transfer edecekler onu fragmanda göstereceklerbenim itirazım ona zaten ekim de mi ? başlayacaksın bildir biz de bilelim ama ne yazık ki hala gizemli derin ve sessiz ilerleyiş devam ediyor![]()